If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Артемидче злато, с теб форумно вече се знаем... За съжаление аз не намерих формулата за успешен и щастлив живот, но продължавам да търся. Дано ти се справиш по добре.
Мхм, благодаря Космо, не знам докъде ще я докарам тази "работа", но ще се опитвам да я правя по-хубава и цветна Понякога със загуби, друг с подаръци и успехи - Keep Walking!
Тц, излязох с нея, преди да се кача в автобуса даже я пипнах, защото си оправях шала Прерових навсякъде, гледах около стола, в тоалетната даже, в чантата, шала и я няма И не е пет лева, и ми беше подарък, и бяха толкова хубави гадна работа...
Ако си я загубила, наистина
... Ама аз мисля, че ще "излезе" от някъде... от най-абсурдното място...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Космо като те чета ама все едно за мен пишеш... ужасявам се от факта, живот и здраве, след 20 години да не съм постигнала нищо...и се увличам и искам да направя и още и още. Знаете ли говорила съм си с една съседка..на 50 и няколко години е, има един син - сама го е отгледала, защото мъжът и починал рано пък тя не се омъжила повторно. Първо разкваше, че детето й било най-голямата радост ама после като се разговори на дълго и нашироко си каза болката - а именно, че съжалява, че не направила повече неща в живота си, че не е опитала от различните благинки ами се е посветила на едно отглеждане на детето си. Сега, сещате се, мнго ясно, че това дете е голям мъж, има си свой живот, в който живот колкото и да обръща внимание на нея няма как да прави само това! А жната си мисли защо не е пътувала, защо не е работила (имала е възможности, за да се развива, но е предпочела да остане вкъщи и т.н.), защо не е опитала да създаде друго семейство, защо не се е изучила повече и въпросите са много
И после като слушаш такива хора кажете ми как да се отдаде човек само на едно нещо, здрав ли е човек има възможност да направи всичко онова, което му се иска и пътища се намират по един или друг начин. Ей това е Сега така мисля, после не знам...
Артемидче злато, с теб форумно вече се знаем... За съжаление аз не намерих формулата за успешен и щастлив живот, но продължавам да търся. Дано ти се справиш по добре.
Тц, излязох с нея, преди да се кача в автобуса даже я пипнах, защото си оправях шала Прерових навсякъде, гледах около стола, в тоалетната даже, в чантата, шала и я няма И не е пет лева, и ми беше подарък, и бяха толкова хубави гадна работа...
Иначе много правилно, днес не се работи, както дума Църквата:
Велика Сряда - трети ден от Страстната седмица
............................
На Велика сряда не се извършва никаква работа, защо се вярва, че умението може да бъде отнето.
Днес е ден за къркане, Артемидка да "попее" сладко, бебетата да гукат у форумО и така
Чиърс!
----------------------------------------------------------
И аз съм по-добре, че завчера ходих при един приятел в кръчмето и дърпах едни водки, ама какви боклуци вече продават по тия кръчми, не е истина просто. Финландията предния път му казах, че не става, ся някакъв Смирноф кърках и вчера бях 'ноу зле - хихи
Ся къпят на някаква схемичка в БГ-то с алкохолите. Демек, което питие направи пазарен дял и освен официалния вносител се пръкват и няколко "дистрибутора" и почват да заливат търг. мрежа с ментета. Казах му на моя приятел, ама вика - нищо не мога да направя, отказват му складовете и да му сменят бутилките. Демек нищо му нямало на пиенето, а той не кърка и не може да прецени. Бе, луда работа
----------------------------------------------------------
За къв чеп ми трябваше да се изглезвам на 'убава ракойка ( дет' е от Дъмпъл нагоре като клас ). Ся по кръчмите няма к'во да се кърка. Само боклуци, че и пари ти искат да те тровят - хихи
А такаааа а аз що тогава дойдох на работа.. Ама ми прави впечатление че и в нас иу в работата правя едно и също - къркам и пиша в инвестора...
Запад-Изток? Изтокът има една философия за постигане на нещата чрез неправене и възнамеряване, но на западната ми същност явно и липсва съзерцателност, за да отключи тези възможности. http://www.youtube.com/watch?v=9QZOHzWLF9w
Първо да ти върна "жеста", налЕ съм с 2 английски образУвания:
http://vbox7.com/play:0695b738
---------------------------------------------------------------------------------
След кат' си изслушала песньовката, Русото ще си позволи да шпреха "сериозно", което рядко си позволява. Просто мразя сериозните "разговори" в червата си
---------------------------------------------------------------------------------
Попаднала си на вид "инвестиция" при съседката си. Т'ва е един от видовете - киндер/и и после не мислиш за пенсия. Има и други видове, но да не отегчаваме 'орицата.
После Космо ( да е жив и здрав браточката ) ти казва, че да газиш 'орица и здравето си по "Пътят" към Целта, не е Начина. Тук ще се съглася с него, т.е. че според Русото, ако твоята Цел е истинска, няма нужда да я гониш и да перпилиш с крилца. Просто "масата" те оценява и ти връчва ключовете за Ферари-то да се качиш в него, защото го заслужаваш. И то без да си прегазила нито един труп, да си разсипал чиляшка съдба и т.н.
Поне аз така разбирам писаното от Космо. Т.нар. лидери/мениджъри и т.н. модерни думи, които в БГ-стан ги няма сякаш все още
--------------------------------------------------------------------------
От гледна точка "инвестицията" в деца, стигаме до момента, че в наши дни се оказва, че не толкова просто и се започва с едни ин-витро процедури и т.н. по пътя. Статистиките всеки ги знае или може да си ги огледа и прецени как е хавата.
---------------------------------------------------------------------------
П.П. Стигаме до "черешката" на тортата. Оказва се, че дори и да обичаш 'орицата, да се раздаваш докрай и т.н. простотии и да искаш да им дадеш най-доброто от себе си за тяхното добро ..... - то понякога се оказва, че те не го искат.
И тук е ми е най-забавния момент за мИня: Да си пърлиш ли крилата за чужда кауза, където си обречен? Или да си потърсиш друга посока, където поне ще се сетят да кажат едно "Мерси!".
Та, клишето Запада ( материално ) срещу Изтока ( духовно ) и къде сме НИЕ в цялата схема, за Русото винаги е повод за хумор. И се смея, защото Русото още не е намерило отговора, но не го и търся!
Т.е., ако има "отговор", то той ще ме "намери" някой ден сам. Докато, ако го гоня, ще ми избяга.
Днес не бачкай, налЕ разбра! - хихи
Чиърс, още не ми се спи - голяма съм шматка
Шматиии и ти си прав и аз съм права...съгласна съм ама почти. Защо човек прави някакви неща, за другите или защото всъщност той има потребност да ги направи и да изглежда в своите очи по-голяма работа Този днес е въпросът Аз например помагам наляво и дясно не само защото съм алтруистка, въпреки че и това го има, но го правя и защото искам да докажа на себе си колко неща мога да правя, разбираш ли... Не чакам някой да ме потупа по рамото и да ми каже еей страшна си значи сигурно го е имало този момент, но отдавна съм разбрала, че благодарност от хората няма дори и от най-близките...Пък ако случайно я има изказана на думи, то въобще не е обвързана с реални, истински чувства...и много важно. Така или иначе ти / аз искаш да изглеждаш в своите очи някакъв и правиш определени неща, за да се чувстваш такъв
Артемидчето когато отива на гости на нова къща или пък на рожден ден знае какъв подарък трябва да вземе, понякога може да си даде последните кинти (това е друга грешка) но да вземе онова, с което тя ще се почувства по определен начин не съм безгрешна... Или пък когато си организира нещо "романтично" и на този, който следва да се впечатли и да му хареса му е все тая - е няма да й се разваля настроението, защото тя го прави за себе си като не се е сетил нЕкой, тя си се сеща - това е истината или просто ъгъла, през който я виждам, сега
Да хубаво е когато хората оценяват твоите жестове, но това се случва рядко и в повечето случаи, макар не всички да са го осъзнали, го правим заради самите себе си
Космо като те чета ама все едно за мен пишеш... ужасявам се от факта, живот и здраве, след 20 години да не съм постигнала нищо...и се увличам и искам да направя и още и още. Знаете ли говорила съм си с една съседка..на 50 и няколко години е, има един син - сама го е отгледала, защото мъжът и починал рано пък тя не се омъжила повторно. Първо разкваше, че детето й било най-голямата радост ама после като се разговори на дълго и нашироко си каза болката - а именно, че съжалява, че не направила повече неща в живота си, че не е опитала от различните благинки ами се е посветила на едно отглеждане на детето си. Сега, сещате се, мнго ясно, че това дете е голям мъж, има си свой живот, в който живот колкото и да обръща внимание на нея няма как да прави само това! А жната си мисли защо не е пътувала, защо не е работила (имала е възможности, за да се развива, но е предпочела да остане вкъщи и т.н.), защо не е опитала да създаде друго семейство, защо не се е изучила повече и въпросите са много
И после като слушаш такива хора кажете ми как да се отдаде човек само на едно нещо, здрав ли е човек има възможност да направи всичко онова, което му се иска и пътища се намират по един или друг начин. Ей това е Сега така мисля, после не знам...
Първо да ти върна "жеста", налЕ съм с 2 английски образУвания:
http://vbox7.com/play:0695b738
След кат' си изслушала песньовката, Русото ще си позволи да шпреха "сериозно", което рядко си позволява. Просто мразя сериозните "разговори" в червата си
Попаднала си на вид "инвестиция" при съседката си. Т'ва е един от видовете - киндер/и и после не мислиш за пенсия. Има и други видове, но да не отегчаваме 'орицата.
После Космо ( да е жив и здрав браточката ) ти казва, че да газиш 'орица и здравето си по "Пътят" към Целта, не е Начина. Тук ще се съглася с него, т.е. че според Русото, ако твоята Цел е истинска, няма нужда да я гониш и да перпилиш с крилца. Просто "масата" те оценява и ти връчва ключовете за Ферари-то да се качиш в него, защото го заслужаваш. И то без да си прегазила нито един труп, да си разсипал чиляшка съдба и т.н.
Поне аз така разбирам писаното от Космо. Т.нар. лидери/мениджъри и т.н. модерни думи, които в БГ-стан ги няма сякаш все още
От гледна точка "инвестицията" в деца, стигаме до момента, че в наши дни се оказва, че не толкова просто и се започва с едни ин-витро процедури и т.н. по пътя. Статистиките всеки ги знае или може да си ги огледа и прецени как е хавата.
---------------------------------------------------------------------------
П.П. Стигаме до "черешката" на тортата. Оказва се, че дори и да обичаш 'орицата, да се раздаваш докрай и т.н. простотии и да искаш да им дадеш най-доброто от себе си за тяхното добро ..... - то понякога се оказва, че те не го искат.
И тук е ми е най-забавния момент за мИня: Да си пърлиш ли крилата за чужда кауза, където си обречен? Или да си потърсиш друга посока, където поне ще се сетят да кажат едно "Мерси!".
Та, клишето Запада ( материално ) срещу Изтока ( духовно ) и къде сме НИЕ в цялата схема, за Русото винаги е повод за хумор. И се смея, защото Русото още не е намерило отговора, но не го и търся!
Т.е., ако има "отговор", то той ще ме "намери" някой ден сам. Докато, ако го гоня, ще ми избяга.
Днес не бачкай, налЕ разбра! - хихи
Да бъде денят добър и за вас.
Да-а!
Хубава приказка сте заформили снощи.Определено има какво да научи човек от вас.Пък и да се замисли.
Щом вместо да бачкам през нощта, съм ви чел.
Ама най ми хареса прямотата с която споделяте.Граничеща със непровокирана самокритичност.Просто, като моментна лична потребност.
Баси!Това в други форуми не съм го срещал.
А пък и жените да не паднат по-долу?Без никаква притворност.Красота!
Май ще трябва отново да се върна и да потърся,кой в началото ги подхлъзна?
Не си спомням последният случай,в който съм получил едновременно познание и откровение от жени.
Ама, в реалата не би се получило?Поне при мен е било така.Дори при двадесет и пет годишни познанства,които обикновено наричаме приятелства.В най-добрият случай съм бил досадника.Дори след дълги несрещи,след няколко минати кръчми,когато в някой дом,хотел или офис,допиваме Бутилката.
Наричам я Бутилката,защото вече не чувстваш алкохола в нея.
Било,защото вече всичко е казано и което е трябвало - направено.Било защото прозираме разликите(все пак четвърт век) или робуваме на онова клише от романите на Чандлър.
Последната поделена пура.Час Мълчание.
И толкова.
А съм на години.И не съм си поплювал.
Май се увлякох?
Да ми простите излиянията,ама иначе щях да се чувствам като воайор.А не съм.
Коментар