Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеТова минава и с нежна целувка - довечера...... (уф, тия хормони...)
Определено, огърлицата е имала някакво "странично" действие..., магнетично и непонятно за всички...
Чао, че пътувам..
Гърлицата магическа е била...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнението отдавна няма такива.. но пак ми е неприятно.. карайСега се чудя кой ли има термометър, че ми гори вратлето и се чудя температура ли имам или е нещо друго
... (уф, тия хормони...)
Определено, огърлицата е имала някакво "странично" действие..., магнетично и непонятно за всички...
Чао, че пътувам.."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение...а едно обяснение (ако е наложително) - би възстановило отношението...
http://www.youtube.com/watch?v=MSVTO...eature=relatedСега се чудя кой ли има термометър, че ми гори вратлето и се чудя температура ли имам или е нещо друго
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеа стига бе, замириса на хормони от километри
... АДИ да бягам, че тъкмо сте си направилЕ приказката - да не ви се меся и аз...
Приятен ден на всички дами..., на мен ми ухае на едни други нежни неща..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАрти, истината е някъде по средата. След някоя и друга година трудовият ти ентусиазъм леееко ще секне и ще започнеш да си мислиш за ....деца. Не е все едно дали си на 30- или 30++.
Голяма част от кандидатите за ин витро са жени, които са пропуснали пика на фертилността. (няма какво да се заблуждаваме)..., но и опътът на какичките не може да не бъде отчитан...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеВ автобуса нещо те е попритиснало малко повече..., а на излизане от банята не си имала възможност да ти я закопчае някой, който знае как точно - около вратлето......, подарък щом е..., чувАл съм, че е добра поличба..., особено ако изчезне "ненадейно"... ЩЯЛА да ти се върне в петорен размер...
...няма страшно - каквито и да са дреболии - дори ценен подарък да са - жестовете на дарителя са важни, а едно обяснение (ако е наложително) - би възстановило отношението...
http://www.youtube.com/watch?v=MSVTO...eature=relatedНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеТц, излязох с нея, преди да се кача в автобуса даже я пипнах, защото си оправях шалаПрерових навсякъде, гледах около стола, в тоалетната даже, в чантата, шала и я няма
И не е пет лева, и ми беше подарък, и бяха толкова хубави
гадна работа...
В автобуса нещо те е попритиснало малко повече..., а на излизане от банята не си имала възможност да ти я закопчае някой, който знае как точно - около вратлето......, подарък щом е..., чувАл съм, че е добра поличба..., особено ако изчезне "ненадейно"... ЩЯЛА да ти се върне в петорен размер...
...няма страшно - каквито и да са дреболии - дори ценен подарък да са - жестовете на дарителя са важни, а едно обяснение (ако е наложително) - би възстановило отношението...
http://www.youtube.com/watch?v=MSVTO...eature=relatedLast edited by zarco; 11.04.2012, 12:37."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЕ това вече е невъзможно... Амбицията те обзема като наркотик. Желанието да се развиваш и да успяваш и да получваш все повече власт действа точно като силен наркотик, примесен със няколко ред була. Поставяш си цели - постигаш ги, после нови цели и пак, всяко нещо което ти е на пътя в прекия и преносен смисъл, от бабата дето пресича пред колататат ти и те забавя, до конкурентната компания, ти става враг и нямаш средство което не би използвал а да ги отстраниш по пътя към набелязаните цели... За съжаление тези действия се развиват най вече в мозъка, но годините минават, и тялото и органите алармират че са претоварени.. Е тогава разбираш че нещо не е наред... В началото не искаш да пшовярваш че смятаната за съвършенна машина има и слаби места, докато една сутрин машината не запали.. И тогава почват проблемите (разбирай откриваш че нещата са много по сериозни) - виждаш че факта че имаш един куп активи, не може да ти купи и една нервна клетчица, разбираш че хората по-скоро ти завиждат и се страхуват от теб, от колкото да те уважават и подкрепят, разбираш че без да исакш си наранил повече хора от колкото си мислел, разбираш че колкото и да са импотентни законите в БГ, в един момент, целият този чакащ на хранилка апарат се обръща срещу теб и към него се присъединяват тунеядците - банки, данъчни, топлофикация итн. А вече не си толкова силен да воюваш с тях (щото имаш други приоритетни фронтове и не ти се прави грешката на Наполеон и Хитлер).... И тогава в един момент изпушваш и почваш с неадекватните реакции и си е.. мамата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеВнимавай, с идването на времето ...
В днешно време темата е доста актуална (за жалост...)Малка съм йоще, не ме тормозете
като ми се прииска ... има варианти не един
Last edited by artemida_sofyanska; 11.04.2012, 11:49.There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеДано си прав, ама усещам, че я няма..не мога да го обяснякак беше шесто чувство
п.п. Вал като му дойде времето ще му мисля...
В днешно време темата е доста актуална (за жалост...)Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеи освен това да си довърша един клип...който нещо само ме ... (ето тук вече ръмжа, ядосано)
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАко си я загубила, наистина
... Ама аз мисля, че ще "излезе" от някъде... от най-абсурдното място...как беше шесто чувство
п.п. Вал като му дойде времето ще му мисля...Last edited by artemida_sofyanska; 11.04.2012, 11:13.There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Арти, истината е някъде по средата. След някоя и друга година трудовият ти ентусиазъм леееко ще секне и ще започнеш да си мислиш за ....деца. Не е все едно дали си на 30- или 30++.
Голяма част от кандидатите за ин витро са жени, които са пропуснали пика на фертилността. (няма какво да се заблуждаваме)
Коментар
Коментар