Първоначално изпратено от Kosmonavta
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kiro;1059208845[B]Киро винаги го дава на която го поиска[/B]Сега бях до магазина и не мога да не уважа Метаксата- нали и докторите го препоръчват
Ха наздраве моруците
! Постъпка на истински джентълмен
П.П. Какви са лечебните свойства на Метаксата?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеОбърни внимание на цените: 16 годишен Сингъл малц - 54 долара. Доставят ми го на 65 лева бутилката, защото е на кашонче от 6. Евтиния си е.
И като седнеш да го пиеш..... Куче влачи, диря няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеДамм куче влачи,диря няма.Като знам колко бързо свършва при мен една бутилка
Беше с най-обикновена Jura, а не с някаква отлежала красота. Та, когато го опитах за първи път, опатках една бутилка от 0.7 литра и на сутринта бях толкова свеж, че ми се прииска да правя лицеви опори.
Пробвал съм уискито на пиене и в компания - резултатите в леглото са повече от добри.
Егати рекламата направих на това уиски.
Коментар
-
Правилно за бленда и малца. Малца е по старата форма на питието- бленда се смята за по- модерна
. Космо ти изби рибата пак- и сватовник ще ставаш за офиса
. Тази кака да не е би- като е такава яка и да иска да ти прави преврат след време- да не се е зобила с химия и да превърти- голям екшън
Да не искаш ти да я тестваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
Ееее ти си ценител.. Това уиски е малцово.... Не е за аматьори... Аз не съм чак такъв фен и разбирач на уискита.. От малцовите пия само Кардю.. Иначе си пия блендове...
По принцип, уискитата са малцови, но при блендовете са омешани малцовите дестилати с цел да се постигнат съответните качества на Бленда.
При Сингъл малц имаш само един вид дестилат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеДамм куче влачи,диря няма.Като знам колко бързо свършва при мен една бутилкаТо, сравнено с професионализма ти - всички май аматьори го раздаваме...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеОбърни внимание на цените: 16 годишен Сингъл малц - 54 долара. Доставят ми го на 65 лева бутилката, защото е на кашонче от 6. Евтиния си е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеПървоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеОт приятели. Редовно пътуват по Острова.
Може и по интернет, но не знам как стои въпроса с вноса. Мразя бюрокрацията.
Тук може да се ориентираш за цените на брандовете:
http://www.google.com/webhp?hl=en#q=...w=1067&bih=734
Коментар
-
[QUOTE=anon6706;1059208831]От приятели. Редовно пътуват по Острова.
http://www.google.com/webhp?hl=en#q=...w=1067&bih=734[/QUOTE
Ееее ти си ценител.. Това уиски е малцово.... Не е за аматьори... Аз не съм чак такъв фен и разбирач на уискита.. От малцовите пия само Кардю.. Иначе си пия блендове...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеКолко струва и от къде го поръчваш?
http://www.google.com/webhp?hl=en#q=...w=1067&bih=734
Коментар
Коментар