Първоначално изпратено от Доби
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеАноне, аз не ходя по магазините да пазарувам.Най-малкото пък да погледна рафтовете с алкохол.... 10, не - 100 насочващи въпроса да им зададе човек - все това ще чува, което тя е решила да сподели..., или - най-много: "разбра ли - защо точно пак ти си виновен...., и тоя път не си схванал "тънкостта" на мисълта ми... "
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеАноне, аз не ходя по магазините да пазарувам.Най-малкото пък да погледна рафтовете с алкохол.
Обясни тогава, защо разбра след седмица колко е струвало уискито.
П.П. А и не е лошо да попазаруваш по магазините. Мъжът ти ще остане без крака, ръце, а в този студ.... и без други две неща.Last edited by anon6706; 02.02.2012, 21:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЩо пък не?!
Какво си правила цяла седмица? Тогава излезе по магазините ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениее...не...що пък секс
Какво си правила цяла седмица? Тогава излезе по магазините ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАко го мерна пак по магазините тук, ще ти обадя
У нас съм виждал само Superstition бранда, но пак става, като за опитване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеБърбънчето било на цена от 60лв в Бг, но аз едва след седмица разбрах на каква цена се предлага
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЩе го запомня.. Да съм жив и здрав ако ида към Англия специално ще изпия една бутилка.. Не смея да поръчам през нета, че не познавам законите и да не ми го конфискуват или да изпотрошат бутилките..
У нас съм виждал само Superstition бранда, но пак става, като за опитване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
Аз наскоро едно такова пресуших за няколко часа
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМнението ми не е субективно. Приятели са го пили и отзивите също са много добри. А с тях си казваме истината "Право куме в очи".
Ще го запомня.. Да съм жив и здрав ако ида към Англия специално ще изпия една бутилка.. Не смея да поръчам през нета, че не познавам законите и да не ми го конфискуват или да изпотрошат бутилките..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПравилно за бленда и малца. Малца е по старата форма на питието- бленда се смята за по- модерна
. Космо ти изби рибата пак- и сватовник ще ставаш за офиса
. Тази кака да не е би- като е такава яка и да иска да ти прави преврат след време- да не се е зобила с химия и да превърти- голям екшън
Да не искаш ти да я тестваш
Коментар
Коментар