IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Много добра цена за качеството което рекламират.
    Мнението ми не е субективно. Приятели са го пили и отзивите също са много добри. А с тях си казваме истината "Право куме в очи".

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro;1059208845[B
      ]Киро винаги го дава на която го поиска[/B]Сега бях до магазина и не мога да не уважа Метаксата- нали и докторите го препоръчватХа наздраве моруците
      Хвала! Постъпка на истински джентълмен

П.П. Какви са лечебните свойства на Метаксата?
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Обърни внимание на цените: 16 годишен Сингъл малц - 54 долара. Доставят ми го на 65 лева бутилката, защото е на кашонче от 6. Евтиния си е.

И като седнеш да го пиеш..... Куче влачи, диря няма.
        Много добра цена за качеството което рекламират.

Коментар

• Хубаво е има го в Метро

Коментар

• Аз наскоро едно такова пресуших за няколко часа

Last edited by Доби; 02.02.2012, 20:19.

Коментар

• Недей да го изкалваш по-добро и от виагра,че съвсем ще изчезне от пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                Дамм куче влачи,диря няма.Като знам колко бързо свършва при мен една бутилка
                От опит ти го казвам:
                Беше с най-обикновена Jura, а не с някаква отлежала красота. Та, когато го опитах за първи път, опатках една бутилка от 0.7 литра и на сутринта бях толкова свеж, че ми се прииска да правя лицеви опори.

Пробвал съм уискито на пиене и в компания - резултатите в леглото са повече от добри.

Егати рекламата направих на това уиски.

Коментар

• Правилно за бленда и малца. Малца е по старата форма на питието- бленда се смята за по- модерна. Космо ти изби рибата пак- и сватовник ще ставаш за офиса. Тази кака да не е би- като е такава яка и да иска да ти прави преврат след време- да не се е зобила с химия и да превърти- голям екшънДа не искаш ти да я тестваш

Коментар

Ееее ти си ценител.. Това уиски е малцово.... Не е за аматьори... Аз не съм чак такъв фен и разбирач на уискита.. От малцовите пия само Кардю.. Иначе си пия блендове...
                    Само леко да те коригирам:
                    По принцип, уискитата са малцови, но при блендовете са омешани малцовите дестилати с цел да се постигнат съответните качества на Бленда.

При Сингъл малц имаш само един вид дестилат.

Коментар

• Киро винаги го дава на която го поискаСега бях до магазина и не мога да не уважа Метаксата- нали и докторите го препоръчватХа наздраве моруците

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                        Доби, как си? То, сравнено с професионализма ти - всички май аматьори го раздаваме...
                        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          Обърни внимание на цените: 16 годишен Сингъл малц - 54 долара. Доставят ми го на 65 лева бутилката, защото е на кашонче от 6. Евтиния си е.

Коментар

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            От приятели. Редовно пътуват по Острова.

Може и по интернет, но не знам как стои въпроса с вноса. Мразя бюрокрацията.
                            Тук може да се ориентираш за цените на брандовете:

http://www.google.com/webhp?hl=en#q=...w=1067&bih=734
                            Ееее ти си ценител.. Това уиски е малцово.... Не е за аматьори... Аз не съм чак такъв фен и разбирач на уискита.. От малцовите пия само Кардю.. Иначе си пия блендове...

Коментар

• [QUOTE=anon6706;1059208831]От приятели. Редовно пътуват по Острова.

http://www.google.com/webhp?hl=en#q=...w=1067&bih=734[/QUOTE

Коментар

Колко струва и от къде го поръчваш?
                                От приятели. Редовно пътуват по Острова.

http://www.google.com/webhp?hl=en#q=...w=1067&bih=734

Коментар

Working...
                                X