IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от investmant Разгледай мнение
    Сериозно ти отговарям възможно е всичко това. Аз и моята приятелка сме, като едно цяло.Даже и на салса се записах и се изкефих много е яко.трябва и компромиси и от двете страни.
    Семейните тука, (щот аз не съм де)
    Дайте малко "по-семейна" дефиниция на компромис...
    Щото аз тая дума ама ич не я обичам ...
    Нещо ми убягва в целата ралта ...

... или може би не ? ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Направо ме убивате!
      Не говоря за някакви розови мъгли. Имам ли вид на такава? Смешен ми е целият лИбовен кич- свещи, шампанско..дрън-дрън..
      Нещо май говорим за различни неща.
      Аз ви казвам, че е напълно възможно в едно;приятелство, общи интереси и ЦЕЛИ, страхотен секс (за него се иска доверие), желание за споделяне на свободното време, разговори, които да не са обременяващи за едната от двете страни.... Кое му е странното и невъзможното на това? Сериозно питам.
      Вал няма странно, просто почти не се среща големия, доминиращ процент не е това, което описваш, което разбира се не значи, че казаното от теб не е истина. Сигурно го има, ама малко хора са успяли да натъкмят рецептата

п.п. Колчоо дам, щото думата връзка е изтъркана и се ползва за всичко И за проектите трябват точните компоненти иначе резултата няма да бъде задоволяващ Но пък Айнщайн и разни други ми ти известни хорица са опитвали всЕкакви варианти, докато ги ударе една ябълка, че да им просветне как да стане, аджеба Ооо започнах да пиша глупости вече, да ме извините, моля нещо ме боли главицата и не мисля адекватно тъй де губя си мислАта

Lita Ford & Ozzy Osbourne - Close My Eyes Forever - http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=...ture=endscreen
      Last edited by artemida_sofyanska; 10.04.2012, 15:49.
      There is no right way. Only your own way!

Коментар

Че от къде?
        От писаното слово.
        Тук не сме хванати от гората.

Дори мога да ти кажа, че по писането се разбират доста "скрити" неща от характера на един човек.

Ти може и да си избухлива, но ти е сравнително дълъг фитила. Ти го отдаваш на твоята интелигентност, образованост и място в обществото, но е по-скоро надменност, но в добрия смисъл. Май е по-правилно да кажа - високо самочувствие. Ти вече знаеш по-добре от мен дали то е с покритие или не. Ако е без - тогава става надменност.

Тук не говоря за отношенията ти със съпруга ти, а с останалите хора.

П.П. Аз взех да се правя на Кашпировски. Но това евро днес ме е пообъркало малко в мислите.

Коментар

Направо ме убивате!
          Не говоря за някакви розови мъгли. Имам ли вид на такава? Смешен ми е целият лИбовен кич- свещи, шампанско..дрън-дрън..
          Аз ви казвам, че е напълно възможно в едно;приятелство, общи интереси и ЦЕЛИ, страхотен секс (за него се иска доверие), желание за споделяне на свободното време, разговори, които да не са обременяващи за едната от двете страни.... Кое му е странното и невъзможното на това? Сериозно питам.
          Сериозно ти отговарям възможно е всичко това. Аз и моята приятелка сме, като едно цяло.Даже и на салса се записах и се изкефих много е яко.трябва и компромиси и от двете страни.

Коментар

Направо ме убивате!
            Е това по скоро е приятелство. Както махнем секса го имаш с най добрите си приятели и с близките си хора.. Проблемите в брака надграждат тая база и са свързани само с разни битовизми и липса на компромиси (или прекалено много компромиси)... МОите бракове се провалиха щото много пия и имам лошо пиянство и в нетрезво състояние правя един куп неприемливи за брак неща... От тая гледна точка можех да се променя, ама тогава ми се виждаше много голям компромис и намеса във вътрешното ми пространство...

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
              А сега да повдигнем един друг въпрос - хипотетично има любов - запознават се, харесват се, химия физика, хормони ала бала, секса е на 6, емоции и чудесии обаче всяко чудо за е за три дни, е не точно за три ама максималния срок, в който може да се говори за любов е половин година до към осем месеца - ама максимум. После... изведнъж розАвите очила стават сиви и той хърка, а чорапите му миришат, а пък тя е дебела и заядлива

Whitesnake - Is This Love - http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=...ture=endscreen

Мен ако питаш, чорапите можеш да ги "разкриеш" и малко преди осмия месец
              Дертовете дето си споменала (или подобните дреболии), за мен са дребните, преодолими, дори понякогаш необходими "подправки", дето правят вярната рецепта за успешен съвместен проект
              Липсата на откровен диалог, съчетан с некои тъпи притеснения, за мен могат да отровят всеки опит да се съгради нещо свестно...
              (незнам що, ама много мразя думата връзка ... )
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                За теб вече знаем.
                Че от къде?

Коментар

А сега да повдигнем един друг въпрос - хипотетично има любов - запознават се, харесват се, химия физика, хормони ала бала, секса е на 6, емоции и чудесии обаче всяко чудо за е за три дни, е не точно за три ама максималния срок, в който може да се говори за любов е половин година до към осем месеца - ама максимум. После... изведнъж розАвите очила стават сиви и той хърка, а чорапите му миришат, а пък тя е дебела и заядлива

Whitesnake - Is This Love - http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=...ture=endscreen
                  Направо ме убивате!

Коментар

Епа класика... При мен така става от как навърших 16 години... Ама имам едно две гаджета за коиот още съжалявам... Ама след три неуспешни брака, се чувствам любовен неудачник, та никой съвет от мен в тая посока не е препоръка за правене на любов...

Коментар

Истината е, че и аз съм избухлива...
                      За теб вече знаем.

Коментар

• А сега да повдигнем един друг въпрос - хипотетично има любов - запознават се, харесват се, химия физика, хормони ала бала, секса е на 6, емоции и чудесии обаче всяко чудо за е за три дни, е не точно за три ама максималния срок, в който може да се говори за любов е половин година до към осем месеца - ама максимум. После... изведнъж розАвите очила стават сиви и той хърка, а чорапите му миришат, а пък тя е дебела и заядлива

There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                          Майтап, майтап, ... колко да е майтап ..
                          Кво викат англичаните - Добре че е майтапа да си кажем истината в очите

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                            Майтап...
                            Майтап, майтап, ... колко да е майтап ..

Коментар

Вярвай си!

Майтап...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Любовта са я измислили комунистите, за да чукат без пари...
                                Вярвай си!

Коментар

Working...
                                X