IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Това канадско съм го пил- добро е, но чая трябва да не е горещ иначе контузията е сигурна
    То аз по принцип чаят горещ си го пия..., не че не ме хвана, де...

http://imageshack.us/photo/my-images/27/imgp4693t.jpg/

... хайде, нека е честит Рожденият ден - не само на моята позната, но и на Стоянка Мутафова: всички да сте като нея - на връх 90-те си лазарника - на сцената...
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Ако някога ви попадне, пробвайте това уиски и различните му версии. Казва се Jura, но се изговаря Тюра.
      За момент се появи в България, опитах го и оттогава си поръчвам доставки. А аз съм опитвал доста видове уиски.

Съотношението цена/качество е изключително. А и няма как да го срещнете менте, защото не е масово.

Колко струва и от къде го поръчваш?

Коментар

• Забравих да Ви кажа: Ако някой е решил да се пенсионира по болест да пита.. ще му кажа на лични..

Е сега ще си мотворя бутилка уиски в знак на несъгласие със държавата и хомосексуалистите (днес е празник).... Е сега си хвърлям апарата за кръвното у кофата... Това момче с катастрофата ми промени мирогледа... Я си пий, чукай, хапвай, харчи си парите, носи си скъпите играчки, че знае ли човек колко време имаш преди да станеш билкар... Някой шансове живота ги дава по веднъж.. А днеска със каква мацка се запознах - никоога нема да кажеш че е жена, яка, висока и за нея се говори че си слагала изкуствен член и тя чукала бившето си гадже.. Тоя льльо като го знам може и да е вярно.. На времето много пиян го бях държал в нас 24 часа за да ходи да купува бира и мезета, докато с едни приятели жулехме карти... Иначе богато момче.. Ама тая ме изкефи - Ебати мацката - обяснява ми коко вдигала от лежанка, как се сбила в някаква кръчма, с фланрелка на Мейдън и ми вика "Аз онова цуце (странен израз) бившето ти гадже го познавам от фитнеса.. Бих я изчукала, ама злобно щото е много лигава"... Много ме накефи.. Отдавна не бях срещал толкова интересна личност... Чак на тръгване ме удря по рамото и аз и придърпах главата като за ключ.. Много се изкефих, ще я назначавам.. Даже имам едно момче много свито и грозновато (счетоводител ми е заедно с една баба), па вече е на 36 години и мисля да я цаня за снаха.... Тая ще го направи мъж..

Коментар

• Ако някога ви попадне, пробвайте това уиски и различните му версии. Казва се Jura, но се изговаря Тюра.
          За момент се появи в България, опитах го и оттогава си поръчвам доставки. А аз съм опитвал доста видове уиски.

Съотношението цена/качество е изключително. А и няма как да го срещнете менте, защото не е масово.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Едмно време много коктеили пиехме- този не е лош, но по ми допада мохито любимото на Ърнест- абе само за Куба сме. Космо ти какво пиеш
            Може и "ДайKiro"
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Това канадско съм го пил- добро е, но чая трябва да не е горещ иначе контузията е сигурна

Коментар

• Днес има и сериозни празници!

Мога да кажа,че се променям - определено, ако твърдя, че една от най-добрите мои приятелки е родена именно днес... Ама каква почерпка имахме..., а какво супер-уиски (канадско - литър Seagram`s) - супер-вкус..., а накрая с един черен цейлонски чай - така върви, че не съм очаквал..., абе - нека ми е зле...

Така че - честит празник на рожденичката - с най-добрите ми пожелания: да е здрава, щастлива и да се справя с предизвикателствата на времето! Наздраве!

http://www.youtube.com/watch?v=hkxa1...eature=related
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Това си плаче да го намажеш на филия.
                  Ще е добре филията леко да се препече Вкусно
                  Мечо

Коментар

• Едмно време много коктеили пиехме- този не е лош, но по ми допада мохито любимото на Ърнест- абе само за Куба сме. Космо ти какво пиеш

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Прясно мляко, мед, жълтък и ром. Не знам какви са пропорциите, но коктейла си го биваше.
                      Това си плаче да го намажеш на филия.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                        п.п. мисля да пробвам лимон с кола за ободряване (вчера ми предложиха следната рецепта: прясно мляко с кола, било като чай с мляко..не съм привърженик ала обичам да опитвам понякога и такива неща ) Някой да предложи алтернатива?
                        Прясно мляко, мед, жълтък и ром. Не знам какви са пропорциите, но коктейла си го биваше.
                        Мечо

Коментар

• Страхотен мач е0 бназдраве с вино

Коментар

• Нема значение кво пиеш, когато гледаш О'Съливан в разгара му. Падаше с 4:0 фрейма и обърна мача. След почивката Ракетата взе следващите 5 фрейма и спечели мача! Ще си налея трета ракия по този случай!
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Млякото върви хубаво лятото и с мастика

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение

п.п. мисля да пробвам лимон с кола за ободряване (вчера ми предложиха следната рецепта: прясно мляко с кола, било като чай с мляко..не съм привърженик ала обичам да опитвам понякога и такива неща ) Някой да предложи алтернатива?
                                Млякото трябва да се пие единствено като коктейл с ментовка (може и вносните аналози, но става и с българска).
                                Съотношение 1:3 в полза на млякото, ако си жена.

То си е малко педалско питие в мъжкия вариант, но тогава трябва да е 1:2 в полза на млякото.

Коментар

Working...
                                X