If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Тнм на теория е така обаче на практика, хората не искат да бъдат мама, тате, учител, слуга и всичко на някого, просто защото живота е един и няма време. Не може да работиш, да се срещаш с хора различни, да се учиш от тях и да се развиваш и след цялото това натоварено ежедневие да се прибереш вечерта и да седнеш да променяш някого. Да не говорим, че обикновено другият не иска да се проемня, а се харесва такъв какъто е, и си мисли че е идеален и неповтороим (което и е така и не е.. ) това е една от горещите точки, предизвикващи неразбирателство, по мое наблюдение Не може единият да стои вкъщи и да не иска да се променя, а другият да води свой си живот, с нещата които му харесват, да изпробва нови и нови неща, неусетно се променя и започва да се дразни от другия, разбираш ли И ако вчера е приемал някой да му смърди на нещо, то днес се отвращава като види, че може да е инак
Арти, споделям ти своя опит Понякога се случва да попаднеш на човек, които държи да си с него и полага необходимите усилия това да стане. Ако и ти си човек на място - оценяваш жеста
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ми ако беше сънувал, че някое червенокосо създание те докосва с косите си, веднага щях да ти кажа какво те очаква
Русото, чети ме внимателно - няма да се повтарям
Сънуването на приятни сънища от такова естество, означава че ще ти се случи нещо приятно и в действителност. Особено докосването с коса - това винаги означава успех в някакво начинание. /ама чичко Фройд има друго обяснение, когато сънуваш , че правиш секс/
Бреей тнм ти сънища ли разгадаваш аз пък се сънувах с друг цвят очи и гримирана със същия цвят спирала и сенки за очи Май трява да си взема лещи, добре изглеждах (на сън)
Киро, много грозно това със старите моми/ергени.
Има неомъжени жени и мъже, които по никакъв начин не бих могла да ги сложа в горното определение. Те са активни, работата им е свързана с чести смени на местожителство. Така трудно се поддържа постоянна връзка (Колчо, предложи друга дума! ).
Безпаметното пиянство е пречка и в брака, и в работата, и другаде ..предполагам. Не мисля, че е безалтернативно. Все трябва да има нещо, което да го замести и да не е така саморазрушително.
И днес станах с някаква 30 мин. ерекция, сънувах някакво Русо създание отгоре ми с дълги коси и ме докосваше по гърдите с коса, ама ТНМ-чева не иска да ми тълкува сънищата.
После си взех една от любимите книги за дефекация, както казва бат' Космо и Ринчето, после охаках 1 малка ракия и 2 чаши бира да ми просветне от вчера и май ще ходя на кафе, че кафе/чай на пияна глава е "самоубийство".
П.П. Космо, препечени филии със сирене - добре си се ориентирал да не дразниш стомаха.
Чиърс на бебетата и 'ноу се смях докато ви чета днес! Свежарки сте - хихи
П.П.П. Бат' Пешо, поздрави за студентката и още радости от мИня
Ми ако беше сънувал, че някое червенокосо създание те докосва с косите си, веднага щях да ти кажа какво те очаква
Русото, чети ме внимателно - няма да се повтарям
Сънуването на приятни сънища от такова естество, означава че ще ти се случи нещо приятно и в действителност. Особено докосването с коса - това винаги означава успех в някакво начинание. /ама чичко Фройд има друго обяснение, когато сънуваш , че правиш секс/
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Доби а какви ли са безкомпромисни старите моми и ергени- все няма добри за тях. Космо пиенето е кофти за брака- особенно безпаметното.Наистина трябва да има линия и да не се пристъпва, а да не се води воина на живот и смърт.Уважение на партнера и ние не сме идеални де и на нас ни мирише акито
Занеш ли какво Киро, не слагай някакви етикети. Мисля, че хората трябва да са си поживяли хубаво, да разберат себе си какво не им понася и с какво могат да направят компромис и едва тогава да пристъпват към някаква крачка по-сериозно обвързваща (последното не бива да звучи толкова страшно, защото винаги има решение - ей ги съдилищата пълно е с бракоразводни дела ) Душичката трябва да е на паша и да бъде там където не й създават дискомфорт и където ще може да се развива безпрепятствено. Има хора, които си дават тази свобода и не си пречат, и такива които тровят живота на другите И да, всички имаме "кирливи ризи" и неща за поправяне, трябва да си ги познаваме и да бъдем реалисти.
Доби а какви ли са безкомпромисни старите моми и ергени- все няма добри за тях. Космо пиенето е кофти за брака- особенно безпаметното.Наистина трябва да има линия и да не се пристъпва, а да не се води воина на живот и смърт.Уважение на партнера и ние не сме идеални де и на нас ни мирише акито
Семейните тука, (щот аз не съм де)
Дайте малко "по-семейна" дефиниция на компромис...
Щото аз тая дума ама ич не я обичам ...
Нещо ми убягва в целата ралта ...
... или може би не ? ...
Компромис означава да злоупотребиш със себе си,да нарушиш принципите,да изпростееш,мислейки,че това е правилният път
след години осъзнаваш,че не е трябвало
и накрая много философствахме ми се струва, всичко е субективно и се случва така както си го направим, а хубавите неща изискват повече внимание и специално отношение, за да им се радваме по-дълго (то е като вещите които обичаме - за да ги ползваме и им се радваме трябва да полагаме грижи за тях..., а с одушевените, които налЕ не са предмети трябват още повече вложения - търпение, изобретателност, въображение и много разбиране)
Коментар