IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами ако сте женени от 5-6 години и ти изневерява редовно наляво надясно какво ще му/й кажеш? 1) ползвай предпазни средства не искам да ме разболяваш 2) махай се, черно ми е пред очите 3) ще си замълчиш, защото и ти се разтоварваш някъде встрани 4) ще си вземеш нещата и ще си тръгнеш или ще го/я изгониш ако жилището, в което живеете е твое

п.п. някои от възможностите се дублират или по-скоро допълват, но са примери, които съм чувала от близки и познати

http://vbox7.com/play:83520b17&al=2&vid=10204494
    Last edited by artemida_sofyanska; 10.04.2012, 17:17.
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• [QUOTE=Колчо Слепеца;1059244475]
      Първоначално изпратено от cyberlink Разгледай мнение

Или смотаняк ..
      налЕ...
      Зависи кой какво разбира под смотаняк .

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Вал не само трябва да млъкнеш и да изслушаш другия ами трябва и да чуеш какво ти говорят и да не ругаеш другия.Като се каже веднъж че нещо примерно те дразни другия не само да слуша ами и да не прави това което те дразни.Най отвратително за мен е опита за налагане на своето и неотстъпчивостта.При мен така се случиха нещата че аз определих къде да живеем но за всичко друго по отношение на къщата и децата жена ми кара влака.Аз бачкам и си гледам работата помагам за чистене пране на килими пазарувам защото съм по свободен.Готвя щото ме влече.Понякога ми се карат но си вземам въдичката и за риба докато им мине.

Всяка уважаваща себе си дама, трябва да подкрепя съпруга си в избора му на хоби. Особено, ако практикуването му води до откъсване на съпруга от семейната среда и туширане на създалото се напрежение
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Е, и аз мога да се справя с отвертка, но Той ще го направи перфектно, а аз-посредствено.
          Това, жена да напише правилно тази дума - впечатлен съм!!!!

Коментар

• [QUOTE=cyberlink;1059244472]
            Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение

25 години брак - само това е достатъчно , като че ли . И как да стане , ако командоря и се налагам ? Няма как . Той трябва да е мазохист , милия . А не е .
            Или смотаняк ..
            налЕ...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Това имам предвид и аз и не е необходимо да бъде казано с повишени децибели.
              Отпушвам си ушите, но и изисквам и от другите същото.
              Това с "карането на влака" е относително. Има нещо за вършене и се действа. Е, и аз мога да се справя с отвертка, но Той ще го направи перфектно, а аз-посредствено.
              Не пипай работи с ток.Жена ми преди години ме помоли да и оправя машата.Погледнах видях че просто трябва да се купи нова щото не подлежи на ремонт.А тя взела че се направила на ел техник и беше я ударил тока.Оттогава не пипа.

Коментар

• [QUOTE=Бате Пешо;1059244465]
                Може да имаш дете и да живееш с родителите си.Та сега да питам ти дразниш ли мъжа си.Настояваш ли да командориш?Винаги да е твоето да се налагаш?И той търпи ли това?
                25 години брак - само това е достатъчно , като че ли . И как да стане , ако командоря и се налагам ? Няма как . Той трябва да е мазохист , милия . А не е .

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Вал не само трябва да млъкнеш и да изслушаш другия ами трябва и да чуеш какво ти говорят и да не ругаеш другия.Като се каже веднъж че нещо примерно те дразни другия не само да слуша ами и да не прави това което те дразни.Най отвратително за мен е опита за налагане на своето и неотстъпчивостта.При мен така се случиха нещата че аз определих къде да живеем но за всичко друго по отношение на къщата и децата жена ми кара влака.Аз бачкам и си гледам работата помагам за чистене пране на килими пазарувам защото съм по свободен.Готвя щото ме влече.Понякога ми се карат но си вземам въдичката и за риба докато им мине.
                  Това имам предвид и аз и не е необходимо да бъде казано с повишени децибели.
                  Отпушвам си ушите, но и изисквам и от другите същото.
                  Това с "карането на влака" е относително. Има нещо за вършене и се действа. Е, и аз мога да се справя с отвертка, но Той ще го направи перфектно, а аз-посредствено.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    А па ако земе и да ти обзаведе едно апартаментче ?
                    Коле мъжка работа е да осигури хралупа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                      Ама с два гаража!!!!!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Арти, споделям ти своя опит Понякога се случва да попаднеш на човек, които държи да си с него и полага необходимите усилия това да стане. Ако и ти си човек на място - оценяваш жеста
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• [QUOTE=cyberlink;1059244463]
                          Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение

Имам , казах , че съм семейна , какво да имам ако аз съм жената ?
                          Може да имаш дете и да живееш с родителите си.Та сега да питам ти дразниш ли мъжа си.Настояваш ли да командориш?Винаги да е твоето да се налагаш?И той търпи ли това?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Арти, споделям ти своя опит
                            Благодаря (все едно съм мечка, която изпраща прегръдки )

И още веднъж някакви си размишления...когато хората владеят словото изкусно печелят много повече и разминават неприятните моменти - http://vbox7.com/play:a55daab395
                            There is no right way. Only your own way!

Коментар

• [QUOTE=Бате Пешо;1059244451]
                              Рина мъж имаш ли?
                              Имам , казах , че съм семейна , какво да имам ако аз съм жената ?

Коментар

Aбе мен защо не ме бият?! И аз и съпругът ми сме холерици и доста темпераментни..
                                Сега някой да не си помисли, че искам да разбера като какво е това домашното насилие?
                                п.п.Смятам, че в изключително малък % от случаите си имаме работа с психопати, а в останалите-хора (и мъже, и жени), които не могат и за една минута да млъкнат, за да изслушат другата страна.

Коментар

Working...
                                X