IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
    Хайде,лека нощ
    Що се фръцна?

Коментар

• Хайде,лека нощ

Коментар

• ... това май няма връзка с подтемата...

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4529711
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Аноне, аз не ходя по магазините да пазарувам.Най-малкото пък да погледна рафтовете с алкохол.
          ...ама на тия мацки не може да им се отрече виртуозното поддържане на интригата.... ... 10, не - 100 насочващи въпроса да им зададе човек - все това ще чува, което тя е решила да сподели..., или - най-много: "разбра ли - защо точно пак ти си виновен...., и тоя път не си схванал "тънкостта" на мисълта ми... "
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Аноне, аз не ходя по магазините да пазарувам.Най-малкото пък да погледна рафтовете с алкохол.
            ОК - аз съм на принципа "проба-грешка".

Обясни тогава, защо разбра след седмица колко е струвало уискито.

П.П. А и не е лошо да попазаруваш по магазините. Мъжът ти ще остане без крака, ръце, а в този студ.... и без други две неща.
            Last edited by anon6706; 02.02.2012, 21:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Що пък не?!

Какво си правила цяла седмица? Тогава излезе по магазините ли?

Коментар

е...не...що пък секс
                Що пък не?!

Какво си правила цяла седмица? Тогава излезе по магазините ли?

Коментар

• е...не...що пък секс

Коментар

Ако го мерна пак по магазините тук, ще ти обадя

У нас съм виждал само Superstition бранда, но пак става, като за опитване.
                    С удоволствие.. И аз ще погледна и ще попитам като ходя в един магазин за алкохол до Пирогов... Има доста избор и алкохола е добър.. Аз от там пазарувам.... Аз пия ирландски уискита - Тюламор и Бушмилс в последно време... Средна цена и доста прилично качество...Иначе на един колега му бяха подарили един Чивас Регал за рожденият ден... Като извадихме кристалните чаши, сложихме първо леда както му е реда, и си сипахме - елексир.. Ама много скъпо и няма смисъл като след второто вече и така и така не ги различавам...

Коментар

Бърбънчето било на цена от 60лв в Бг, но аз едва след седмица разбрах на каква цена се предлага
                      Имало е здрав едноседмичен секс ли?

Коментар

• Бърбънчето било на цена от 60лв в Бг, но аз едва след седмица разбрах на каква цена се предлага

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                          Ще го запомня.. Да съм жив и здрав ако ида към Англия специално ще изпия една бутилка.. Не смея да поръчам през нета, че не познавам законите и да не ми го конфискуват или да изпотрошат бутилките..
                          Ако го мерна пак по магазините тук, ще ти обадя

У нас съм виждал само Superstition бранда, но пак става, като за опитване.

Коментар

Аз наскоро едно такова пресуших за няколко часа

И това не ми е познато... Абе аз имам един приятел дето пътува с корабите по дунава и си има едни любими магазини по градовете дето спират и от там си знае разни марки дето в БГ не са известни, но са на много добра цена и с прекрасно качество... Сега не мога да се сетя, но когато ида в тях все вади разни уискита дето за пръв път ги виждам и все ми харесват.... Е го сега това бърбънче (аз обичам бърбън) може да е супер готино и в Метро цените са си изгодни и си е далавера...

Коментар

Мнението ми не е субективно. Приятели са го пили и отзивите също са много добри. А с тях си казваме истината "Право куме в очи".

Ще го запомня.. Да съм жив и здрав ако ида към Англия специално ще изпия една бутилка.. Не смея да поръчам през нета, че не познавам законите и да не ми го конфискуват или да изпотрошат бутилките..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Правилно за бленда и малца. Малца е по старата форма на питието- бленда се смята за по- модерна. Космо ти изби рибата пак- и сватовник ще ставаш за офиса. Тази кака да не е би- като е такава яка и да иска да ти прави преврат след време- да не се е зобила с химия и да превърти- голям екшънДа не искаш ти да я тестваш
                                Абе мина ми през акъл... Нали ти казвам че в последно време нещо ми се променя вкуса за жени когато става въпрос за пиянско жиовтински секс - нещо все си падам по едни яки булки, ам не дебели а здрави - разни плувкини, гребкини... Ич не ме влекат разни троли по 160... Некак ме кефи жената да е яка и където и да я докосна да усещам сила и маса...

Коментар

Working...
                                X