Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение"Бой с възглавници" ли усещам, ърмм ...? - хихи
Пфуу ...,
аз 10 дена не мога да изтрезнея нещо
И днес станах с някаква 30 мин. ерекция, сънувах някакво Русо създание отгоре ми с дълги коси и ме докосваше по гърдите с коса, ама ТНМ-чева не иска да ми тълкува сънищата.
После си взех една от любимите книги за дефекация, както казва бат' Космо и Ринчето, после охаках 1 малка ракия и 2 чаши бира да ми просветне от вчера и май ще ходя на кафе, че кафе/чай на пияна глава е "самоубийство".
П.П. Космо, препечени филии със сирене - добре си се ориентирал да не дразниш стомаха.
Чиърс на бебетата и 'ноу се смях докато ви чета днес! Свежарки сте - хихи
П.П.П. Бат' Пешо, поздрави за студентката и още радости от мИня
Бат маранди ти си мизградил социализма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеХолеричният характер не е причина за побой между двама души.
Да ти кажа, един пинчер е доста по-голям холерик от един вълк, но някак си не се бие......
п.п.аз пък се омъжих по любов.Last edited by val/she; 10.04.2012, 15:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеХолеричният характер не е причина за побой между двама души.
Да ти кажа, един пинчер е доста по-голям холерик от един вълк, но някак си не се бие......
на една позната пинчерчето, точно така си замина завалийчето...
Не успя да го дръпне от едно дого в градинката пред народния ...
(жалко за животинката)Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
"Бой с възглавници" ли усещам, ърмм ...? - хихи
Пфуу ...,
аз 10 дена не мога да изтрезнея нещо
И днес станах с някаква 30 мин. ерекция, сънувах някакво Русо създание отгоре ми с дълги коси и ме докосваше по гърдите с коса, ама ТНМ-чева не иска да ми тълкува сънищата.
После си взех една от любимите книги за дефекация, както казва бат' Космо и Ринчето, после охаках 1 малка ракия и 2 чаши бира да ми просветне от вчера и май ще ходя на кафе, че кафе/чай на пияна глава е "самоубийство".
П.П. Космо, препечени филии със сирене - добре си се ориентирал да не дразниш стомаха.
Чиърс на бебетата и 'ноу се смях докато ви чета днес! Свежарки сте - хихи
П.П.П. Бат' Пешо, поздрави за студентката и още радости от мИня
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеAбе мен защо не ме бият?!И аз и съпругът ми сме холерици и доста темпераментни..
Коментар
-
Aбе мен защо не ме бият?!И аз и съпругът ми сме холерици и доста темпераментни..
Сега някой да не си помисли, че искам да разбера като какво е това домашното насилие?
п.п.Смятам, че в изключително малък % от случаите си имаме работа с психопати, а в останалите-хора (и мъже, и жени), които не могат и за една минута да млъкнат, за да изслушат другата страна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyberlink Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеНе бате Пешо не стоя да гледам турси сериали и не чета лИбовни книжлета поради простат причина че трЕбе да си чета юридическата литература, която е доста обемиста и не се запомня с едно прочитанеПък това за голямата любов са пълни глупости развивани в розовите филми
Много ясно, че приноцовИ няма, а също и бели коне...
И е хубаво когато успее да се получи някои си двма да си приемат недостатъците, щото всички си ги имаме, да се понасяти абе знаете ли какво, човек не трябва да прави компромиси и после да мисли колко е нещастен. Това е то - ако искаш се жени, ако ти мъчно се разведи - никой не е умрял от един развод. Само внимавай с какви хора се обвързваш после да си нямаш проблеми. Иначе животеца е един и трябва да си го правим по-пъстър и необикновен, каквото и да значи това
Тнм на теория е така обаче на практика, хората не искат да бъдат мама, тате, учител, слуга и всичко на някого, просто защото живота е един и няма време. Не може да работиш, да се срещаш с хора различни, да се учиш от тях и да се развиваш и след цялото това натоварено ежедневие да се прибереш вечерта и да седнеш да променяш някого. Да не говорим, че обикновено другият не иска да се проемня, а се харесва такъв какъто е, и си мисли че е идеален и неповтороим (което и е така и не е..) това е една от горещите точки, предизвикващи неразбирателство, по мое наблюдение
Не може единият да стои вкъщи и да не иска да се променя, а другият да води свой си живот, с нещата които му харесват, да изпробва нови и нови неща, неусетно се променя и започва да се дразни от другия, разбираш ли
И ако вчера е приемал някой да му смърди на нещо, то днес се отвращава като види, че може да е инак
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАрти страшна мацка си ти.Знаеш как всичко да правиш с мяра.Не вярвам някой да е бил агресивен с теб) на всичкото отгоре не ни водеше нито стаж, нито осигуровки, нищо...еми заминах си и повече не стъпих, после една от колежките ми се обаждаше месеци наред, понеже вършех доста работа, дори бях "отмъкнала" едни клиенти на съседната фирма с една голяяма поръчка за преводи и легализация на документи, които търсеха конкуренцията, но с усмивка всичко става
, та се обаждаха да се извиняват и да ме убеждават да се върна на работа, но аз вече бях си намерила друго...пък и не бих си позволила да бъда в риск, кога какво ще му шукне на човека.
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПреди време имах връзка с една мома. В началото, когато посегнех малко по-рязко към нея за прегръдка, тя се свиваше уплашено. Впоследствие ми каза, че от последния с когото била ядяла често бой. Момичето беше страхотно - държеше се много премерено, скромно, любвеобвилно, женствено и т.н. Не беше от най-умните, но пък аз и не търся подобни същества. Само дразнят с измислената си интелигентност. Но пък беше забавна и без да има кой знае какво чувство за хумор.
Минаха се няколко месеца и тя разбра, че аз не съм от мъжете, които бият жени. Може да ме е помислила и за леко слаб характер. Тогава започна да си показва рогата. Не остана и помен от жената с която се бях запознал. Имаше случаи в които бях напълно съпричастен с живота на предишния й и разбирах защо я е бил без дори да го познавам.
Та тъй - когато се запознахме, жената беше "дресирана", но аз развалих 3 годишното обучение.Разделихме се по живо и по здраво.
Е това синдрома на кварталният мърльо дето като не го пребиеш като ти одраска колата или пикае във входа и го разбира като слабост и на другия ден ти открадва касетофона и сере в мазето и тогава ти се налага да му счупиш двете ръце и да му зашиеш ануса... Странно е как по някога хората тълкуват възпитаното и човешко държание като слабост...
Коментар
-
Интересна тема хванахте!Според мен да биеш по-слабият до теб,отнася се до физиката между двамата,а в случая е между съпрузите,са си проява на комплекси.Виждаш ги другите около теб,че се развиват много по-добре и в случая няма на кого да си го изкараш освен на половинката ти,щото е по слаба физически и не може да ти посегне.Конкуренцията в реалният живот те е смазала и единственият човек,когото можеш да командваш и да му се налагаш е женати и децата ти,които пребиваш,а причината затова са твоите недостатъци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАрти това с любовта е пълна простотия.Да не би да гледаш турски сериали и да четеш подобни книги?Всички мои познати и приятели които се ожениха с голяма любов са разведени мойто момиче.Брака е трудно нещо.Ако някой си мисли че другия е длъжен да го влачи на гърба си цял живот и да му осигурява забавления е на грешен път.Това са два вола в общ впряг.Може би съм ти разбил романтичните представи но живота е суров.Когато свършат парите любовта изчезва.Ако изобщо това е любов.Според мен любовта е съвсем друго нещо.Пък това за голямата любов са пълни глупости развивани в розовите филми
Много ясно, че приноцовИ няма, а също и бели коне...
И е хубаво когато успее да се получи някои си двма да си приемат недостатъците, щото всички си ги имаме, да се понасяти абе знаете ли какво, човек не трябва да прави компромиси и после да мисли колко е нещастен. Това е то - ако искаш се жени, ако ти мъчно се разведи - никой не е умрял от един развод. Само внимавай с какви хора се обвързваш после да си нямаш проблеми. Иначе животеца е един и трябва да си го правим по-пъстър и необикновен, каквото и да значи това
Тнм на теория е така обаче на практика, хората не искат да бъдат мама, тате, учител, слуга и всичко на някого, просто защото живота е един и няма време. Не може да работиш, да се срещаш с хора различни, да се учиш от тях и да се развиваш и след цялото това натоварено ежедневие да се прибереш вечерта и да седнеш да променяш някого. Да не говорим, че обикновено другият не иска да се проемня, а се харесва такъв какъто е, и си мисли че е идеален и неповтороим (което и е така и не е..) това е една от горещите точки, предизвикващи неразбирателство, по мое наблюдение
Не може единият да стои вкъщи и да не иска да се променя, а другият да води свой си живот, с нещата които му харесват, да изпробва нови и нови неща, неусетно се променя и започва да се дразни от другия, разбираш ли
И ако вчера е приемал някой да му смърди на нещо, то днес се отвращава като види, че може да е инак
There is no right way. Only your own way!
Коментар
Коментар