IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Е пак теории.Питам за втори път била ли си семейна изобщо?И ясно ли ти е че ако у вас е едно по другите места е различно.Знаеш ли че има жени толкова досадни и нагли и не млъкват.Как да я накара човек да млъкне?Или иска нещо и не млъква докато не стане нейното.Как да се справи човек с такъв проблем?Тука все жертви се изкарвате.Никоя не си задава въпроса а защо отнесох шамара?Все другите виновни а вие правите.Никой не се бие ей така за кеф.Ако изобщо има такива те са много малко и са с психични отклонения
    Преди време имах връзка с една мома. В началото, когато посегнех малко по-рязко към нея за прегръдка, тя се свиваше уплашено. Впоследствие ми каза, че от последния с когото била ядяла често бой. Момичето беше страхотно - държеше се много премерено, скромно, любвеобвилно, женствено и т.н. Не беше от най-умните, но пък аз и не търся подобни същества. Само дразнят с измислената си интелигентност. Но пък беше забавна и без да има кой знае какво чувство за хумор.
    Минаха се няколко месеца и тя разбра, че аз не съм от мъжете, които бият жени. Може да ме е помислила и за леко слаб характер. Тогава започна да си показва рогата. Не остана и помен от жената с която се бях запознал. Имаше случаи в които бях напълно съпричастен с живота на предишния й и разбирах защо я е бил без дори да го познавам.

Та тъй - когато се запознахме, жената беше "дресирана", но аз развалих 3 годишното обучение. Разделихме се по живо и по здраво.

Коментар

Питам пак представи си че детето ти започва да се държи нагло и никакви приказки не помагат.На следващия ден същото и така много време какво правим?Пак повтарям приказките не помагат.Незнам защо си представяте ситуации в които една хрисима съпруга кротка работлива яде бой от някакъв звяр пияница и незнам какъв си.
      Моя приятелка имаше проблем със синът си през пубертета. Заведе го на психолог. Сега е компютърен специалист в голяма фирма в Англия. И е много благодарен за начина, по които тя се е отнесла с него.

П.П. Не си представям хрисима женица. Каквато и да е - не трябва да се бие. С боят мъжът не доказва правотата си, а само мъжът физическото си превъзходство.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
        Космонавт, предполагам ,че като си отишъл да защитаваш сестрата на френда ....не си й посегнал !? Чудя се тогава .......откъде ли пък иде обвинението за изнасилство .........
        Абе не питай... То не само жена може да се изнасили. Естествено че не съм посегнал на сестрата на приятеля ми (аз я познавам от дете). Бяхме само аз и насилника, ама той едно хубаво синеоко, току що изкъпано момче.... А аз пиян като говедо, презобил с анаболи и загубил на комар около 5 х. евро същия ден....За иузнасилване се води всеки полов акт без доброволно желание, когато се касае за пълнолетна жертва.. Не ме питай пшовече че не е случай дето много се гордея с него. Просто споделих.

Коментар

Космонавт, предполагам ,че като си отишъл да защитаваш сестрата на френда ....не си й посегнал !? Чудя се тогава .......откъде ли пък иде обвинението за изнасилство .........
          И си отговарям сам с един виц ........Един обяснява на друг : Отивам в гората , а пред мен -мечка......и ми говори : Или ша те ям , или ще те е...а....Другия ококорен пита : И кво ????? Е кво ,кво ... ---- жив съм ...

Коментар

Питам пак представи си че детето ти започва да се държи нагло и никакви приказки не помагат.На следващия ден същото и така много време какво правим?Пак повтарям приказките не помагат.Незнам защо си представяте ситуации в които една хрисима съпруга кротка работлива яде бой от някакъв звяр пияница и незнам какъв си.
            Мисла, че детето и жената са два различни случая ...
            ...
            Абселютно...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Абе срам ме е да си призная, ама точно това направих и то с собственото ми подръчно средство. В моя защита ще кажа че бях много пиян и според мен на насилника му хареса (или поне такива звуци издаваше)... Айде да спираме този случай че рискувам да си прецакам анонимността и имиджа на съвестен гражданин и символ на морала....

Коментар

Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Това ми е болна тема. Семейното насилие, било то мъж бие жена си или обратното (има ръст на обратното в пъти през последбните години), е много често срещано. За съжаление в 90% от случаите то остава скрито. Бъди убеден че освен този колега който си признава има ощее пшоне 5 човека дето не си казват. А това дето насилвания търпи насилника в психиатрията му се казва Стокхолнски синдром и още никой не е успял да го проумее... Факт е различният критерий за насилие (щото в САЩ за един шамар може да влезеш в затвора, но в Иран за отрязана глава не ти правят нищо)...

Много е гадно. Мен още ме съдят (вече 8 години се точат делата) заради сестрата на един приятел дето мъжа и я смазваше с верига за колело и шека за ски и като я смажеше от бой я караша да прави нестандартен секс... Не излизаше от срам с месеци защото приличаше на иакарала мачс Тайсън...Та оплака ми се момчето и тогава точно се бях малко афектирал и отидох да му потърся сметка... И като винаги останах неразбран та на първа инстанция съм осъден по 7 закона (май толко бяха)- влизане с взлом, побой с цел грабеж (взех едно две залтни синджирчета), самоуправство, изнасилване, и хулиганство... Абе то и да не си рицар в днешно време...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    В моето семейство проблемите никога не са се решавали от позиция на силата. Няма нищо възпитателно в това да ступваш физически по-слаб човек от теб.

П.П Омъжена съм и имам дете, значи не говоря на теория, а имам и съответната практика

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                      Сега като си говорим и за насилие, наистина съм виждала и мъже и жени, които се държат по такъв начин, че биха изкарали от равновесие и най-спокойният мъж или жена Поведението им предизвиква отсрещната страна да отреагира до такава степен, че не може да се изконтролира. Но това са по-малкият процент от случаите, в които има насилие. В повечето случаи просто е налице един насилник (мъж или жена), който изпитва удоволствие да малтретира някого и навън може да изглежда съвсем нормален, обикновен, благонравен човек, който обаче щом се прибере излива цялата си ярост и бесове върху онези същества, които би следвало да са му скъпи.
                      Животец!
                      Доби, хората трябва да се самоуважават тогава и другите ще ги уважават и ще се държат с тях както би им се искало. Защото един човек, който уважава себе си не би се оставил на системен тормоз. Вече живота е по-различен и дори да няма финансова възможност л ида се страхува има центрове за защита на жертви подложени на домашно насилие. И дори веднъж да му се е случило не би позволил да му се случи отново, защото ще реагира както трябва
                      п.п. пак може да го отнеса, за нещата които казвам, но е така...
                      Арти страшна мацка си ти.Знаеш как всичко да правиш с мяра.Не вярвам някой да е бил агресивен с теб

Коментар

Точно това доведе до днешното състояние на нещата.Когато примерно твоето дете почне да краде или да прави други лоши неща и приказките не помагат какво правим?Не бива да бъркате теорията с практиката.Или си мислите че на вас не може да се случи.Ако навремето бащите ни не бяха ни поступвали нямаше да стане от нас хора.Не говоря да биеш ей така жена си или детето си за кеф или щото си се напил.И не говоря за някакво зверско пребиване.Може би си представяте някакво жестоко пребиване.
                        В моето семейство проблемите никога не са се решавали от позиция на силата. Няма нищо възпитателно в това да ступваш физически по-слаб човек от теб.

П.П Омъжена съм и имам дете, значи не говоря на теория, а имам и съответната практика
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Абе срам ме е да си призная, ама точно това направих и то с собственото ми подръчно средство. В моя защита ще кажа че бях много пиян и според мен на насилника му хареса (или поне такива звуци издаваше)... Айде да спираме този случай че рискувам да си прецакам анонимността и имиджа на съвестен гражданин и символ на морала....
                          Жалко ,че му е харесало / ако е така де / . Нали е наказание , пък то ....накрая - с кеф .

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                            Алкохолик,като се напие и не знае какво прави.После няма спомен
                            Аз го имам този проблем. Към жени не съм агресивен, но почвам да изправям разни житейски и обществени несправедливости и стават големи циркове.... Още се губя или губя предмети.. Будил съм се във Варна (аз живея в София и съм почнал да пия там), в разни градинки, без пари, телефони...

Коментар

• Първоначално изпратено от cyberlink Разгледай мнение
                              Съревнование в кариерите или по - принцип ? Ако и двамата са холерици сякаш стават експлозии . Отстъпки и компромиси му е майката . Естествено боят е за примитивните .
                              Е пак теории.Питам за втори път била ли си семейна изобщо?И ясно ли ти е че ако у вас е едно по другите места е различно.Знаеш ли че има жени толкова досадни и нагли и не млъкват.Как да я накара човек да млъкне?Или иска нещо и не млъква докато не стане нейното.Как да се справи човек с такъв проблем?Тука все жертви се изкарвате.Никоя не си задава въпроса а защо отнесох шамара?Все другите виновни а вие правите.Никой не се бие ей така за кеф.Ако изобщо има такива те са много малко и са с психични отклонения

Коментар

• Сега като си говорим и за насилие, наистина съм виждала и мъже и жени, които се държат по такъв начин, че биха изкарали от равновесие и най-спокойният мъж или жена Поведението им предизвиква отсрещната страна да отреагира до такава степен, че не може да се изконтролира. Но това са по-малкият процент от случаите, в които има насилие. В повечето случаи просто е налице един насилник (мъж или жена), който изпитва удоволствие да малтретира някого и навън може да изглежда съвсем нормален, обикновен, благонравен човек, който обаче щом се прибере излива цялата си ярост и бесове върху онези същества, които би следвало да са му скъпи.
                                Животец!
                                Доби, хората трябва да се самоуважават тогава и другите ще ги уважават и ще се държат с тях както би им се искало. Защото един човек, който уважава себе си не би се оставил на системен тормоз. Вече живота е по-различен и дори да няма финансова възможност л ида се страхува има центрове за защита на жертви подложени на домашно насилие. И дори веднъж да му се е случило не би позволил да му се случи отново, защото ще реагира както трябва

п.п. пак може да го отнеса, за нещата които казвам, но е така...
                                There is no right way. Only your own way!

Коментар

Working...
                                X