IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
    гледай милан -юве
    Такъв фен бях на КЕШ и КНК, но тази Шампионска лига ме отврати с комерсиализма си. (ако говориш за мач от ШЛ)
    Да има как да направят 500 предварителни кръга, 200 предварителни групи, 100 финални групи и да започнат от 1/256 финали елиминациите....

Не, мерси - не гледам подобни извращения с нас, зрителите.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Добре, малко не по темата, но колко върви цената на среброто на дребно, щото имам да развръзвам малко? И има ли микро-сребърни гайтанчета? Подозирам, че са такива, но може и да са някаква никелова зараза....
      Ти питаш за физическо сребро. Не мога да ти бъда полезен. Мразим да си пълним къщата с метали.

Помня, че преди години имах една Жигулка и редовно при такива студове качвах акумулатора й да го възбуждам вкъщи, че сутринта не се знае, знае ли се. .
      Е, те по това време съм държал метали у нас - главно олово.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        В тази тема всички станахте на "снежни човеци".
        Замръзнаха ви пръстите ли?
        Вземете да напишете нещо, че трябва да уплътня още поне 2-3 часа на компютъра.

Може и да не са много изискани постовете, но на 100% ще са по-добри от тези в Политиката и разните теми с името на Бойко Борисов.
        гледай милан -юве
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          В тази тема всички станахте на "снежни човеци".

Може и да не са много изискани постовете, но на 100% ще са по-добри от тези в Политиката и разните теми с името на Бойко Борисов.
          Добре, малко не по темата, но колко върви цената на среброто на дребно, щото имам да развръзвам малко? И има ли микро-сребърни гайтанчета? Подозирам, че са такива, но може и да са някаква никелова зараза....

Коментар

• В тази тема всички станахте на "снежни човеци".

Коментар

• Кажи за негрото- аз вече съм сложил очила абе годинките летят

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Космо само рома не замръзва и кръвта на мулатките брат
                Не знам дали съм ти разправял на времето каква негърка думнах в Амстердам.... Беше голям купон...Абе освен всичко друго нещо съм почнал и да не виждам на далече.. Май ще трябва очила да слагам... Ей остаряхме си де.ба, ма.му д.ба.. На времето по една седмица работех без да лягам, на легло.. Сега една нощ не съм спал и съм като дух.....

Коментар

• Космо само рома не замръзва и кръвта на мулатките брат

Коментар

• Мама му да е.. Няма течност дето да не замръзнала или да не е станала на грес... Е сега източват нафтата (цяла сутрин я греем) от един камион - станала на желе... Какви горива сипваме по родните бензиностанции, никой не може да каже... Собственика на ресторанта до нас вика че са му замръзнали всички буркани, безалкохолни итн. Някаои дори са спукали бурканите и шишетата...

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      Успешен Ден!
                      Над 2 часа и то НЕ в София?
                      Във Варна проблем е вятърът и неподходящите плочки в центъра.
                      Площад "Независимост" всяка зима захранва с пациенти травматологията.

http://www.youtube.com/watch?v=iDtO88QyKMM
                      Val, всяка сутрин пия кафе в едно заведение, от там колега ме взема с кола към 7:30 или 7:40 и след това пътувам 25 км, за да стигна до работното си място. Преминавам през един малък, красив планински проход, в който днес бяха закъсали няколко коли. На едни помогнахме, други останаха в преспите...
                      Понякога красотата на природата ни може да бъде много зловеща.
                      Хубав ден!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Успешен Ден!
                        Над 2 часа и то НЕ в София?
                        Във Варна проблем е вятърът и неподходящите плочки в центъра.
                        Площад "Независимост" всяка зима захранва с пациенти травматологията.

http://www.youtube.com/watch?v=iDtO88QyKMM
                        Last edited by val/she; 08.02.2012, 09:53.

Коментар

• Добър ден, тайфата!
                          Тръгнах на работа в 6:50 и след доста премеждия успях към 9:00 да вляза в офиса си. Голям сняг, съчетан с голям студ. Имаше доста закъсали коли, спирахме няколко пъти, за да помогнем.
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. Мир на праха на загиналите, а ние да сме живи и здрави да се борим с бедствията, че такава зима скоро не е запомнена.Лошото е че може и целия месец така да откара. Както казва народа злото не идва само. Космо добре че сме калени и корави- ха спорен ден

Коментар

• Добро утро, "старци-разбойници"!

Препоръки към България - част 3-та

http://marandi.blog.bg/biznes/2012/0...st-3-ta.897704

Приятно четене с кафето

Коментар

• Добро утро!
                                Да почиват в мир душите на загиналите в наводнението!

Космос, това със снега и студа, както казваш, не е от вчера. Но това с риненето си е като гяволъка на българина, а бе дали нема некой друг да го свърши... Аз сега живея в блок, направих сметка - 3 човека по 5 мин сме отхвърлили към 150 кв.м. пътеки и подходи към паркинга. Нека да са 10 мин. Ама некои са много дръпнали и са над тия простотии да ринат снег! Та не требва да се забравя от къде човек е тръгнал...
                                И те така...
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X