Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЗдравете ора от народа !!!
Космо, само не разбрах само за кова на орловия мос ще пускаш мигачите ???
Бъдете здрави и щастливи. .. Другото се продава...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеКев приятелю ти си намерил правилният път.. Браво.. Много преломен момемнт в живота на човек е мига в който осъзнае, че служебните проблеми всъщност не са проблеми и че от това как работиш не зависи нищо... Ама трябва врем и опит.. Иначе всеки минава през етапа работя по 12 часа, част съм от международна институция, шефовете ме ценят, аз ще стана изпълнителен директор на банката в която работя, извън моята работа няма живот, само да не ме съкратят... После разбираш ще въобще не си прав, че нещата от живота са съвсем други, че можеш да изкарваш повече пари като сипваш бензин на кварталлна бензиностанция и даваш под наем апартамента на баба ти от колкото да си водещ експерт в Булбанк или Нестле... След това разбираш че като те съкратят и ти става по добре щото те зарежда с позитивна енергия и те обнадеждава... Още по преломен момент е когато им теглиш по една майна на всичките и почнеш да си бачкаш за себе си... И най накрая идва момента в който ама въобще от нищо не ти пъка - аз примерно мога е сега да спра на аварийни колата и да се изпикая на средата на кръстовището на Орлов мост...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеКев приятелю ти си намерил правилният път.. Браво.. Много преломен момемнт в живота на човек е мига в който осъзнае, че служебните проблеми всъщност не са проблеми и че от това как работиш не зависи нищо... Ама трябва врем и опит.. Иначе всеки минава през етапа работя по 12 часа, част съм от международна институция, шефовете ме ценят, аз ще стана изпълнителен директор на банката в която работя, извън моята работа няма живот, само да не ме съкратят... После разбираш ще въобще не си прав, че нещата от живота са съвсем други, че можеш да изкарваш повече пари като сипваш бензин на кварталлна бензиностанция и даваш под наем апартамента на баба ти от колкото да си водещ експерт в Булбанк или Нестле... След това разбираш че като те съкратят и ти става по добре щото те зарежда с позитивна енергия и те обнадеждава... Още по преломен момент е когато им теглиш по една майна на всичките и почнеш да си бачкаш за себе си... И най накрая идва момента в който ама въобще от нищо не ти пъка - аз примерно мога е сега да спра на аварийни колата и да се изпикая на средата на кръстовището на Орлов мост...
Космо, само не разбрах само за кова на орловия мос ще пускаш мигачите ???
Бъдете здрави и щастливи. .. Другото се продава...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеОтново къртиш мивки! Е как след такъв откровен пост сутрин денят ми да не придобие едно по-особено настроение, и повечето грижи и задачи да не се превърнат просто в нещо, което ще си мине и замине по етапен ред!?
Много е важна настройката, и това как гледаш на нещата защото те не се променят, а нашето отношение към тях. А какво по-хубаво от това във всяка една ситуация и във всичко, да се научим да потърсим положителното и да извлечем максимален ефект, било то и на пръв поглед нещо неприятно и кофти. Последния един месец бях поставен под голямо психологично, кондиционно и донякъде физическо напрежение в работата си, и взех да привиквам именно към това - да следвам естествения ход на нещата, да давам най-доброто на което съм способен, и да опитвам да променям само тези неща, които бих могъл - и всичко някак си се нареди!
Лек ден на всички, и бъдете здрави!
Кев приятелю ти си намерил правилният път.. Браво.. Много преломен момемнт в живота на човек е мига в който осъзнае, че служебните проблеми всъщност не са проблеми и че от това как работиш не зависи нищо... Ама трябва врем и опит.. Иначе всеки минава през етапа работя по 12 часа, част съм от международна институция, шефовете ме ценят, аз ще стана изпълнителен директор на банката в която работя, извън моята работа няма живот, само да не ме съкратят... После разбираш ще въобще не си прав, че нещата от живота са съвсем други, че можеш да изкарваш повече пари като сипваш бензин на кварталлна бензиностанция и даваш под наем апартамента на баба ти от колкото да си водещ експерт в Булбанк или Нестле... След това разбираш че като те съкратят и ти става по добре щото те зарежда с позитивна енергия и те обнадеждава... Още по преломен момент е когато им теглиш по една майна на всичките и почнеш да си бачкаш за себе си... И най накрая идва момента в който ама въобще от нищо не ти пъка - аз примерно мога е сега да спра на аварийни колата и да се изпикая на средата на кръстовището на Орлов мост...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеПонеделник не е ден за работа. Понеделник е ден за почивка от уикенда... Аз съм хванл една колежка (опреди да дойде при мен е била готвачка по хотелите) да ми прави едно специално мезе - шкембе, език, гъби в масло, отгоре поръсено с Кашкавал.. Сутринта бех пръв у Кауфланд да купя пртодуктите... И пак злорадствам че на времто като направих кухня в офиса всички мрънкаха че било селяния, ама сега... И преди ме псуваха че съм дал толкова пари за абсорбатор, ама сега.. А да ги видя с тази кухня насред офиса как щеше да смърди като се готвят шкембета и езици??? Понякога се възхищавам от себе си. Имам невероятната дарба да мисля с по една година напред (поне)... Така и с кенефите - Скъпи били, много луксозни били, толяетните моно блокове стрували колкото една Лада.. Ама сега стискат от къщи, само и само за дефекират като арабски шейхове и да се измият на бидето...Отново къртиш мивки! Е как след такъв откровен пост сутрин денят ми да не придобие едно по-особено настроение, и повечето грижи и задачи да не се превърнат просто в нещо, което ще си мине и замине по етапен ред!?
Много е важна настройката, и това как гледаш на нещата защото те не се променят, а нашето отношение към тях. А какво по-хубаво от това във всяка една ситуация и във всичко, да се научим да потърсим положителното и да извлечем максимален ефект, било то и на пръв поглед нещо неприятно и кофти. Последния един месец бях поставен под голямо психологично, кондиционно и донякъде физическо напрежение в работата си, и взех да привиквам именно към това - да следвам естествения ход на нещата, да давам най-доброто на което съм способен, и да опитвам да променям само тези неща, които бих могъл - и всичко някак си се нареди!
Лек ден на всички, и бъдете здрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБраво бате Космо- голем си- за такива хора се казва , че са визионери
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДобро утро лъвове и лъвици- успешна седмица. Космо пиенето си беше по български табиет- няма да се излагаме я
. Сега да поработим малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЧестит празник лъвове и лъвици. Днес бях на гости на приятели на село- пурвото пълнено агне с дроб сърма и зелена салата- божествено. Ха наздраве бате космо- много хубави и вярни неща си написал
Коментар
-
Коментар