If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
п.п.п. знаете ли момчета, логото ми се получи що годе прилично, е и по-добре можеше, но явно като цяло са го харесали. Сега още две организации (нови, сформирани от студенти) ме "измолиха" да им правя лого. Тян нямат някакъв капитал и нямам очи да им искам нещо за труда си, пък и още не ги правя нещата съвсем изпипано, щом мен ме дразнят някакви дреболии...обаче вземам да се замислям, не трЕбе ли да им взема нЕкой кинт за това щото пак ще стане абе приятели на мои прители, пък близки на шурея на шурунайката и накрая артемидчето си изгубило времето (свободното) да се прави на голЕм творец
Браво Космо много ме кефиш- пич си и имаш мъжко сърце. Тази история е много хубава и ми напомня за една легенда за воиник на Филип Македонски - понеже бил куц от битките и искали да го изгонят- казал на Филип- аз не смятам да бякам в битките а да се бия до смърт- велико
Пешо честито за щерката- да ти е жива и здрава. Ха наздраве Космо- за днес завърших работата- уиски с луканка и кашкавал Мегле- хубав вкус има. Космо браво за готвачката- много предлививо и умно- напълно ти е оборудван офиса- и за ядене и за пиене и за онези 3 работи. Голем си батко- да си ни жив и здравТези педалчета Азиси Мировци и Графове нещо не ги сакам- много у лево ми стоят въпреки , че уж имали гласове
Да тази женица ми е много благодарна... Никой не искаше да я взима на работа защщото трудно ходи и залита и не може да стои права. А е дипломиран готвач и се беше напълнила с кредити, защото като готвач удряше по 5 бона на месец. С мъжа и сме стари бойни другари, но него го простреляха в една международна мисия преди години и е инвалид (90% загубена работоспособност).. Та ми се примоли и аз и рефинансирах всички кредити, слях ги в един, удължих срока за 30 години и се договорих с Банката да го минем като служител (лихвата е 1.9%), защото имат една дъщеря дето работи там ама заплатата и не стига да връща толкова голяма сума.... И сега и плащам кредита и и давам по малко апри и жената ме боготвори.. Какво нещо е живота... Мъжа и на времето носеше на рамо цяло отсечено дърво (като Арнолд в Командо), а сега пращам шофьорите да гхо разхождат веднъж седмично.... И аз ходя понякога че не му дават лекарите да пие и да пуши, и само аз му нося от тези благинки...
Пешо честито за щерката- да ти е жива и здрава. Ха наздраве Космо- за днес завърших работата- уиски с луканка и кашкавал Мегле- хубав вкус има. Космо браво за готвачката- много предлививо и умно- напълно ти е оборудван офиса- и за ядене и за пиене и за онези 3 работи. Голем си батко- да си ни жив и здравТези педалчета Азиси Мировци и Графове нещо не ги сакам- много у лево ми стоят въпреки , че уж имали гласове
Тоя пич Миро има много педалски вид... Ама е добър певец... Ха наздарве за нопвата студентка и за хубавия понеделник.... Бобан Здравкович прзидент - как викаше един старшина в казармата...
Да, "капка по капка - вир става" ама повечето хора са се оставили да се случва какво ще и не се борят ама никак, то не може само подаръци, (не казвам труд) трЕбе и акъл Но понеже не съм специалист във всички области, а мисля да съм такъв само в определени, които развивам постепенно ще ви чета с кеф отстрани и ще замълча
Пък ако всеки си вършеше работата както трябва този апарат, който не работи щеше да върви много добре
Тоя пич Миро има много педалски вид... Ама е добър певец... Ха наздарве за нопвата студентка и за хубавия понеделник.... Бобан Здравкович прзидент - как викаше един старшина в казармата...
Да, "капка по капка - вир става" ама повечето хора са се оставили да се случва какво ще и не се борят ама никак, то не може само подаръци, (не казвам труд) трЕбе и акъл Но понеже не съм специалист във всички области, а мисля да съм такъв само в определени, които развивам постепенно ще ви чета с кеф отстрани и ще замълча
Пък ако всеки си вършеше работата както трябва този апарат, който не работи щеше да върви много добре
Ако индивидуалните планове станат достатъчно много, това неизбежно ще промени поне малко общата (печална) картинка ...
Промяната трябва да започне от всеки от нас...
Честито Пешо много успехи на малката и да го отпразнувате подобаващо
Космо наздраве, батко, хубава седмица, тя е такава предпразнична и си много прав, че от понеделника като е тръгнало...та до края на седмицата ще запразняваме
п.п. по повод предишните постове както винаги Космо е точен и много хубаво, ясно и разбрано дава коментар на случващото се - реалност - гадна е, често пъти, няма какво да се прави. Е, не е съвсем като да няма, но изход сякаш виждам само в индивидуален план, общата картина е трудно да се промени отведнъж...
Ако индивидуалните планове станат достатъчно много, това неизбежно ще промени поне малко общата (печална) картинка ...
Промяната трябва да започне от всеки от нас...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Космо това съм го проверил от личен опит.Само че с яка ......майна от моя страна.Днес обявявам полов ден.Получих чудесна вест преди малко.Щерката е приета в Американския университет.Имам две шишета уиски но ще отида да си купя нещо от най скъпото.И ще си пийна здравата.Въобще незнам как ще завърши деня.Радостта е голяма.Пожелавам на всички ви да я изпитате.
Честито Пешо много успехи на малката и да го отпразнувате подобаващо
Космо наздраве, батко, хубава седмица, тя е такава предпразнична и си много прав, че от понеделника като е тръгнало...та до края на седмицата ще запразняваме
п.п. по повод предишните постове както винаги Космо е точен и много хубаво, ясно и разбрано дава коментар на случващото се - реалност - гадна е, често пъти, няма какво да се прави. Е, не е съвсем като да няма, но изход сякаш виждам само в индивидуален план, общата картина е трудно да се промени отведнъж...
Е така Коле - идвам от към жълтите павета и на самият мост над реката, бия спирачки, пускам аварийните, вадя си достойнството и напоително се изпикавам.. После ако ще да ме дават по БТВ репортерите и да възмутя 10 х. човека...
Ясно бре човек.
Само не разбрах, аварийките за кво ще пускаш ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар