Уф дееба и снега.. Изпочупихме цялата техника и автомобили като маневрираме в преспите.....Няма вече здрав мигач, ауспух или броня.. Дори вчера скусахме кардана на един закъсал самосвал... Тая нощ така и не спах.. Лично карах два часа едно снегоринче, после един микробус пълен с пясък, сол и помпи до сутринта.. Припомних си младите години когато в студа инструментите ти залепваст за ръцете и ако махнеш ръкавиците после се отделят с част от кожата... И се замислих - аз съм единственият от моите по-успели финансово познати дето е тръгнал от самата нула... До едно време се гордеех с това, а сега се чувставам балък... И на времето като се майтапехме с един приятел че танкистите им давали книжка да карат верижен трактор а най близкият такъв бил в Коми - е гледай как може да те извърти живота та и верижен трактор да подкараш някой ден....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеНещо като мелионер?
а пък аз не го и сравнявам с Айнщайн, понеже известността на последния е 80% плагиат.
ефекта на вратовръзката от "научни" степени и кражба на чужд интелектуален труд,чрез твърдение,че е твой,благодарение на "изграден имидж" изключително ме отвращава ,а айнщайн един от многото примери за това........ да не говориме ,че последните 30 години от живота си е прекарал в ГРЕШНАТА ФИЗИКА,за което разбира се също никъде не се споменава!
наистина ненавиждам шахматисти,за които се твърди,че са измислили шаха...
айнщайн е плюнка в сравнение с негови колеги,за които обаче малко хора са чували....
ефекта на вратовръзката е доста добре описан от талеб и как така в света на невежеството,където живееме, с малко ПР и достатъчно влияние може да открадеш и присвоиш къвто си поискаш интелектуален труд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЧестно казано - Стивън Хокинг е по-скоро комерсиален учен, но да не навлизаме в спорове.
1. На този човек освен мозъка - нищо друго не му е останало.
2. Надали можем да навлизаме в спорове относно него, понеже е по-умен; поне от мен е по-умен.
3. Бих могъл да преразкажа на недотам добре запознати, с думи прости, неговите достижения в науката, заради които го смятат за новия Айнщайн, а пък аз не го и сравнявам с Айнщайн, понеже известността на последния е 80% плагиат.
Което признавам на Айнщайн е теорията му за вътрешния фотоефект, заради която той е получил и Нобелова премия. Не я е получил заради плагиатстванията му в общата и специалната теории на относителността.Last edited by vmankov; 07.02.2012, 22:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение1. Еми все има още всенародно известни хора, които не са гнили като журналята, политюгите, комплексарчетата и тому подобная сволач.
2. Протестирах срещу използването на термина "публична" (коренът на значението е "народна") в напълно отрицателен смисъл. Защо? - виж точка 1.
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеАбе къде отидохте от Велко Вълканов чак до Стивън Хокин...всички ни накацаха калинките
2. Протестирах срещу използването на термина "публична" (коренът на значението е "народна") в напълно отрицателен смисъл. Защо? - виж точка 1.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеЕ - например Стивън Хоукинг?
Но ако замениш "публична" с "политическа" в това твое изказване, бих се съгласил напълно, ако говорим за последните 25 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеЕ - например Стивън Хоукинг?
Но ако замениш "публична" с "политическа" в това твое изказване, бих се съгласил напълно, ако говорим за последните 25 години....всички ни накацаха калинките
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе говоря за публични фигури.
Умен и публична фигура са оксиморон.
Но ако замениш "публична" с "политическа" в това твое изказване, бих се съгласил напълно, ако говорим за последните 25 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНезнам дали е мъж или жена ма заплатата и е от Позитано 20.Last edited by zapalkata; 07.02.2012, 21:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБи ли посочил поне един щото не съм останал с такова убеждение.
Умен и публична фигура са оксиморон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНа Позитано 20 също има умни хора. Тъжното е, че тя/той/ТО не са от тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНезнам дали е мъж или жена ма заплатата и е от Позитано 20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКоки все пак мъж ли е или жена
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКоки все пак мъж ли е или жена
Коментар
Коментар