IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Апа идвам в офиса и една овца задно с един дебил махнали всички енергоспесяващи крушки щото били иьзлъчвали фенол (каквото и да е това) и миришело в офиса и това вещество го били ползвали нацистите за незнам си акво и причинявало незнам си какво... Отидох в проблемното помещение.. Вярно има една миризма но те са раглобили една крушка (светещата част е покрита с едно красиво пластмасово декоративно кръгло тяло) и явно от нея е засмърдяло.. Има ли някой да разбира дали вярно са толкова вредни теззи крушки щото много силно ме съмнява цял свят да ги ползва а те да са отрова? В гугъла има един куп дивоии, аз търся професионално мнение, щото същите неща можеш да прочетеш и за марулите и доматите и кафето например...
    глупости на търкалета-никакви феноли няма-проблема е ако я счупиш-малко живачни пари/затова да се внимава/-това е същата лампа като "пурите" в телата по таваните,но в компактен вид и електронно запално ус-во.
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Споко, Космо - мирише на изгорял кабел . Бий им шута на тея некадърници дето те лъжат и връщай хубавите крушки обратно .

А нацистите са използвали газ т.нар. "Циклон Б" (в момента не се сещам химическото му наименование) който в малки количества се ползва за дезинфекция масово в Европа по онова време ...В големи дози обаче газът е смъртоносен за всички понеже е трудно летлив - което значи че и немците биха изпукали заедно с евреите в лагерите , ако наистина го бяха използвали (за справка вж . "66 - те лъжи на евреите за немските концентрационни лагери ) .
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Апа идвам в офиса и една овца задно с един дебил махнали всички енергоспесяващи крушки щото били иьзлъчвали фенол (каквото и да е това) и миришело в офиса и това вещество го били ползвали нацистите за незнам си акво и причинявало незнам си какво... Отидох в проблемното помещение.. Вярно има една миризма но те са раглобили една крушка (светещата част е покрита с едно красиво пластмасово декоративно кръгло тяло) и явно от нея е засмърдяло.. Има ли някой да разбира дали вярно са толкова вредни теззи крушки щото много силно ме съмнява цял свят да ги ползва а те да са отрова? В гугъла има един куп дивоии, аз търся професионално мнение, щото същите неща можеш да прочетеш и за марулите и доматите и кафето например...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Добро утро лъвове и лъвици. Топли дрехи и голям кураж- до 20ти все ще е така. Космо как е положението брат- държиш ли фронта
          Мамата ми се е.. Днес за да изкараме един влязъл във една преспа бус, па и между две дървета, па и натоварен, ми се наложи след два часа мъки, да му прокопаем през снега път напред (по принцип се беше забил с муцуната и трябваше назад да го вадим) поне 20 метра - 2 ма човека.. Разтоварихме го с две лопати, копай, е чак сега влизам в офиса.. Ако някой ми беше казал че ще ходя на работа по анцуг и ще карам микробуси , снегорини и камиони, щях да му се изсмея... А то гледай.. Чак сега взе да поотпуска малко и където е на припек взе да топи, тс поне ще можем да огледаме какво е станало по покривите...

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
            Щом го наричаш приключение , а не кошмар , значи е добре .
            Беше поносимо, но по едно време излезе лек ветрец и издуха всичката ми телесна температура След като се прибрах у дома изпих една кофа чай с мед и лимон, за да се сгрея.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от iLY Разгледай мнение
              Като се сетя едно време как сме давали караули зимата... и то точно такава зима помня (-20 градуса): 2 часа на пост, 2 часа обикаляш поделението и 2 часа почивка... и така през ден....
              Моето мнение е,че освен караулите,в почти всички поделения си беше ташак работа.Никаква военна и физическа(която влиза във военната)подготовка,а повечето войници бездействаха или ги занимаваха с неща далечни от тези,за които уж са в казармата.Караулите,които съм давал са може би над сто и тридесет и в повечето случай съм пазил ламаринени складове,в които освен,че нямаше нищо тайно,бяха празни.Даваш наряда зимата по скъсани кубинки,щото няма други,наследствените вълнени униформи,шанел и габини,от миризмта,на които се замайваш.В кризата 97-а година,осем човека с калашници и четери пълнителя в сумката отиваме караул,с една бака чай и още една бака,в която на дъното имаше една щафета салам,по няколко парченца сирене,комфетюр,няколко хляба и по едно или две на човек не помня русенски варени.И това до другия ден на обед,когато идваше някаква помия за ядене.Значи,колкото и да си криехме консервите все имаше някой да изписка,че му са ги взели и като насочи подозрението към някого,се стигаше почти винаги до бой.В годините след това съм си мислил как веднъж някой не изперка дотолкова в тази мизерия,че да не използва личното си оръжие просто не знам.Сега се сещам,че не беше толкова голям проблема за храната,колкото да закъснеят да те сменят от стойка-тогава ставаха най-големите разправии,а за този,на когото му прибираха храната,солидарно повечето му давахме да си намаже от консервите или комфетюра,който предварително се разделяше между нас(с разделянето също имахме проблеми)върху някоя препечена филийка.Зимата съм ходил на общи учения по полигони,където уж извършваме някакви учения,но е било такава пародия,че е трудно да го опиша,може би някой друг ден.

Коментар

• Навън - само вятър и добре, че това навън е за кратко.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Щом си издържала на такова "приключение" си или тюленче или бяло меченце......
                  Бррррррр....Втресе ме от студ...
                  Навън грее слънце и е чудна приказка... ...( даже комплекса не ми изглежда толкова грозен )...
                  "О, миг, поспри! Ти си тъй прекрасен!..."
                  Да, зимата е красива. Особено ако се намираш от подходящата страна на прозореца.
                  Мечо

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. Топли дрехи и голям кураж- до 20ти все ще е така. Космо как е положението брат- държиш ли фронта

Коментар

• Като се сетя едно време как сме давали караули зимата... и то точно такава зима помня (-20 градуса): 2 часа на пост, 2 часа обикаляш поделението и 2 часа почивка... и така през ден....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Добро утро, тайфата!
                        Вчера ми се наложи да стоя навън от 14:30 до до 17:00 часа - на едно място, почти без движение. Не знам дали имаше част от тялото ми, която да не беше замръзнала Отдавна не бях преживявала подобно приключение.
                        Затова днес съм решила денят да го пиша "студен" и "снежен" и да не си подавам носа от офиса.
                        Щом си издържала на такова "приключение" си или тюленче или бяло меченце......
                        Бррррррр....Втресе ме от студ...
                        Навън грее слънце и е чудна приказка... ...( даже комплекса не ми изглежда толкова грозен )...

Коментар

• Щом го наричаш приключение , а не кошмар , значи е добре .

Коментар

• Добро утро, тайфата!
                            Вчера ми се наложи да стоя навън от 14:30 до до 17:00 часа - на едно място, почти без движение. Не знам дали имаше част от тялото ми, която да не беше замръзнала Отдавна не бях преживявала подобно приключение.
                            Затова днес съм решила денят да го пиша "студен" и "снежен" и да не си подавам носа от офиса.
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Такъв фен бях на КЕШ и КНК, но тази Шампионска лига ме отврати с комерсиализма си. (ако говориш за мач от ШЛ)
                              Да има как да направят 500 предварителни кръга, 200 предварителни групи, 100 финални групи и да започнат от 1/256 финали елиминациите....

Не, мерси - не гледам подобни извращения с нас, зрителите.
                              прехвърлих се на барса-валенсия,че предния на някаква арабска тв и не мога да им трая бръщолевенето
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
                                малко хора го знаят това,още по малко ще ти повярват,че е така...
                                ефекта на вратовръзката от "научни" степени и кражба на чужд интелектуален труд,чрез твърдение,че е твой,благодарение на "изграден имидж" изключително ме отвращава ,а айнщайн един от многото примери за това........ да не говориме ,че последните 30 години от живота си е прекарал в ГРЕШНАТА ФИЗИКА,за което разбира се също никъде не се споменава!
                                наистина ненавиждам шахматисти,за които се твърди,че са измислили шаха...
                                айнщайн е плюнка в сравнение с негови колеги,за които обаче малко хора са чували....
                                ефекта на вратовръзката е доста добре описан от талеб и как така в света на невежеството,където живееме, с малко ПР и достатъчно влияние може да открадеш и присвоиш къвто си поискаш интелектуален труд.
                                Са...
                                Айнщайн, макар и еврейче, си има собствения принос към науката - това е обяснението на вътрешния фотоефект. Това е негово лично интелектуално достижение, макар и след това да се отказва от идеята на неопределеността, свързана железно с квантовостта.

Но като еврейче, останалите евреи го рекламират, както е рекламиран и Исак Нютон - не за техните истински достижения. А за да излъжат меките човешки същества че евреите струват нещо като нация. Което съвсем не е така - или е така, но в обратен смисъл.
                                Прочее, тази човешка ужким мекота се отразява много твърдо на останалите хора.
                                Както и да е - я вижте как се отнасят еврейчетата към Спиноза или Чомски. И двамата евреи, отхвърлили еврейската гнилоч. Вижте, прочетете.

Бройте тука в еврейската самореклама и въздухарчето Фройнд... ъъъ... Фройд, изкривено същество, което искало да ебе майка си още като дете, та затова решило да прехвърли своята мръсотия на всички хора;
                                бройте тука и изкривения Захер-Мазох, пак изрекламиран от еврейчетата;

брой ... хъм... толкова много изкривени двукраки еврейчета мога да изцитирам, рекламирани от самите тях, евреите...

Знаеш ли защо го правят? Правят го, понеже са чули, че има хора на този свят, та и те да се вредят между тях, макар и да не им се полага.
                                Видяла жабата, че подковават вола - та и тя дигнала крак...

Но полага им се подарък кристал. И ще, ще...
                                Last edited by vmankov; 08.02.2012, 22:26.

Коментар

Working...
                                X