Първоначално изпратено от Kosmonavta
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Споко, Космо - мирише на изгорял кабел. Бий им шута на тея некадърници дето те лъжат и връщай хубавите крушки обратно
.
А нацистите са използвали газ т.нар. "Циклон Б" (в момента не се сещам химическото му наименование) който в малки количества се ползва за дезинфекция масово в Европа по онова време ...В големи дози обаче газът е смъртоносен за всички понеже е трудно летлив - което значи че и немците биха изпукали заедно с евреите в лагерите , ако наистина го бяха използвали (за справка вж . "66 - те лъжи на евреите за немските концентрационни лагери ).
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Апа идвам в офиса и една овца задно с един дебил махнали всички енергоспесяващи крушки щото били иьзлъчвали фенол (каквото и да е това) и миришело в офиса и това вещество го били ползвали нацистите за незнам си акво и причинявало незнам си какво... Отидох в проблемното помещение.. Вярно има една миризма но те са раглобили една крушка (светещата част е покрита с едно красиво пластмасово декоративно кръгло тяло) и явно от нея е засмърдяло.. Има ли някой да разбира дали вярно са толкова вредни теззи крушки щото много силно ме съмнява цял свят да ги ползва а те да са отрова? В гугъла има един куп дивоии, аз търся професионално мнение, щото същите неща можеш да прочетеш и за марулите и доматите и кафето например...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДобро утро лъвове и лъвици. Топли дрехи и голям кураж- до 20ти все ще е така
. Космо как е положението брат- държиш ли фронта
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеЩом го наричаш приключение , а не кошмар , значи е добре .След като се прибрах у дома изпих една кофа чай с мед и лимон, за да се сгрея
.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от iLY Разгледай мнениеКато се сетя едно време как сме давали караули зимата... и то точно такава зима помня (-20 градуса): 2 часа на пост, 2 часа обикаляш поделението и 2 часа почивка... и така през ден....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЩом си издържала на такова "приключение" си или тюленче или бяло меченце......
Бррррррр....Втресе ме от студ...
Навън грее слънце и е чудна приказка... ...( даже комплекса не ми изглежда толкова грозен )...
Да, зимата е красива. Особено ако се намираш от подходящата страна на прозореца.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, тайфата!
Вчера ми се наложи да стоя навън от 14:30 до до 17:00 часа - на едно място, почти без движение. Не знам дали имаше част от тялото ми, която да не беше замръзналаОтдавна не бях преживявала подобно приключение
.
Затова днес съм решила денят да го пиша "студен" и "снежен" и да не си подавам носа от офиса.
Бррррррр....Втресе ме от студ...
Навън грее слънце и е чудна приказка... ...( даже комплекса не ми изглежда толкова грозен )...
Коментар
-
Добро утро, тайфата!
Вчера ми се наложи да стоя навън от 14:30 до до 17:00 часа - на едно място, почти без движение. Не знам дали имаше част от тялото ми, която да не беше замръзналаОтдавна не бях преживявала подобно приключение
.
Затова днес съм решила денят да го пиша "студен" и "снежен" и да не си подавам носа от офиса.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТакъв фен бях на КЕШ и КНК, но тази Шампионска лига ме отврати с комерсиализма си. (ако говориш за мач от ШЛ)
Да има как да направят 500 предварителни кръга, 200 предварителни групи, 100 финални групи и да започнат от 1/256 финали елиминациите....
Не, мерси - не гледам подобни извращения с нас, зрителите.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнениемалко хора го знаят това,още по малко ще ти повярват,че е така...
ефекта на вратовръзката от "научни" степени и кражба на чужд интелектуален труд,чрез твърдение,че е твой,благодарение на "изграден имидж" изключително ме отвращава ,а айнщайн един от многото примери за това........ да не говориме ,че последните 30 години от живота си е прекарал в ГРЕШНАТА ФИЗИКА,за което разбира се също никъде не се споменава!
наистина ненавиждам шахматисти,за които се твърди,че са измислили шаха...
айнщайн е плюнка в сравнение с негови колеги,за които обаче малко хора са чували....
ефекта на вратовръзката е доста добре описан от талеб и как така в света на невежеството,където живееме, с малко ПР и достатъчно влияние може да открадеш и присвоиш къвто си поискаш интелектуален труд.
Айнщайн, макар и еврейче, си има собствения принос към науката - това е обяснението на вътрешния фотоефект. Това е негово лично интелектуално достижение, макар и след това да се отказва от идеята на неопределеността, свързана железно с квантовостта.
Но като еврейче, останалите евреи го рекламират, както е рекламиран и Исак Нютон - не за техните истински достижения. А за да излъжат меките човешки същества че евреите струват нещо като нация. Което съвсем не е така - или е така, но в обратен смисъл.
Прочее, тази човешка ужким мекота се отразява много твърдо на останалите хора.
Както и да е - я вижте как се отнасят еврейчетата към Спиноза или Чомски. И двамата евреи, отхвърлили еврейската гнилоч. Вижте, прочетете.
Бройте тука в еврейската самореклама и въздухарчето Фройнд... ъъъ... Фройд, изкривено същество, което искало да ебе майка си още като дете, та затова решило да прехвърли своята мръсотия на всички хора;
бройте тука и изкривения Захер-Мазох, пак изрекламиран от еврейчетата;
брой ... хъм... толкова много изкривени двукраки еврейчета мога да изцитирам, рекламирани от самите тях, евреите...
Знаеш ли защо го правят? Правят го, понеже са чули, че има хора на този свят, та и те да се вредят между тях, макар и да не им се полага.
Видяла жабата, че подковават вола - та и тя дигнала крак...
Но полага им се подарък кристал. И ще, ще...Last edited by vmankov; 08.02.2012, 22:26.
Коментар
Коментар