IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Брях,

тук станало кат' Вавилонската кула. Всеки плещи на различни "езици" - хихи

Я, по едно Чиърс и да уеднаквим "диалекта"

П.П. Днес кърках 300 ракия, 100 водка и към 7 бири. Кофти, че само ги пикая - то поне да имаше файда от цялата работа, ами само бастисвам алкохолеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
      Зарко куме где си сЪ скрил?

МъжО ми пък съвсем ме забрави, значиии цццц празничен месец туй онуй нЕма, песен нЕма, пет лева нЕма... нищо

http://www.vbox7.com/play:27a7324a&al=1&vid=1226645

Ей на - мъжете - сме най-недостойните същества на тоя свят и сме създадени (в голямата си част от съзнателният си живот) - именно от жени...

http://www.youtube.com/watch?v=KcEBN...eature=related

...ама аз оправдавам ли се?

Целувам всички дами, които са ме извайвали дълго-дълго - именно такъв!
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Мрежата е пълна с глупости - канцерогенен бил фенола, водел до импотентност и бессъние
        Фенолът е вреден. Химически средна вредност. За ракообразуващите му свойства никой не е доказал научно-медицински.

Което казвам е, че тези лампи не произвеждат фенол. Не е възможно. Ако беше така, щехме да ги използваме за такова производство, понеже фенолът е широко използван в индустриалната химия.

Възможно е в първия половин час работа да издухат тази съставка - и дотам.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
          Еми сега поне е лесно - виж в Мрежата.

А ако си внимавал малко от малко в гимназията, ще разбереш и защо тези лампи не могат да произвеждат фенол и защо тези, които вярват на журналята, са гола вода.

Мрежата е пълна с глупости - канцерогенен бил фенола, водел до импотентност и бессъние

Коментар

То това им е играта... Примерно от поне 40 енергоспестяващи крушки с гаранция 6 - 10 години и 10 000 часа работа в първата година изгоряха поне 5 - 6...
            Не ги купувайте от България, ако наистина искате да сте на плюс с тях.
            Поръчайте си ги от Швеция, например; ще ви излезе хем по-евтино, хем истинско.

Коментар

фенол (каквото и да е това)
              Еми сега поне е лесно - виж в Мрежата.

А ако си внимавал малко от малко в гимназията, ще разбереш и защо тези лампи не могат да произвеждат фенол и защо тези, които вярват на журналята, са гола вода.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Продуктите са все по нетраини- с цел смяна и по голямо потребление
                То това им е играта... Примерно от поне 40 енергоспестяващи крушки с гаранция 6 - 10 години и 10 000 часа работа в първата година изгоряха поне 5 - 6...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Най- после разкрихме кой се крие зад ника на Космонавта - Министъра на МРРБ.
                  Направо съм роден за тази длъжност... Мале е сега влизам, боллят ме всички кости и не си чувствам и оная работа... Направо съм мъртъв от студ и умора....Обаче всичко свършихме.. За утре сме тип топ и най късно в понеделник заработваме на 100%... Ама много сняг, много нещо.. Последната подобна зима беше 2002ра.. Тогава беше края на януари не можах да си тръгна от една хижа на Витоша и седяхме два дни докато ни почистят пътя...

Коментар

• Продуктите са все по нетраини- с цел смяна и по голямо потребление

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
                      Не знам смешно ли е или тъжно,ама си е доста куриозно и показателно.
                      Сложно е.
                      Щото, ако произвеждаш подобни крушки за България и си единствен производител - правиш 30 милиона крушки и затваряш кепенците на предприятието за следващите 100 години.

Но пък и другата крайност също е лоша.

П.П. Ще ти трябва малчуган като в "Хлапето" на Чарли Чаплин.
                      Last edited by anon6706; 09.02.2012, 19:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Има един испански документален филм "Купи, хвърли, купи". Та там се говори за една крушка, която е произведена някъде в началото на миналия век. Крушката се намира в склад на една пожарна в малък американски град. Скоро и чествали 100 години денонощно светене. Имат я нещо като забележителност на града
                        Много се кефих на рожденият и ден,със тортата и партито.

Имаха си и камера,насочена към крушката,за да регистрират кога ще изгори.Бяха сменили мисля две камери и третата беше на път да хвърли топа преди крушката.Не знам смешно ли е или тъжно,ама си е доста куриозно и показателно.
                        Last edited by BAD; 09.02.2012, 19:03.

Коментар

Мамата ми се е.. Днес за да изкараме един влязъл във една преспа бус, па и между две дървета, па и натоварен, ми се наложи след два часа мъки, да му прокопаем през снега път напред (по принцип се беше забил с муцуната и трябваше назад да го вадим) поне 20 метра - 2 ма човека.. Разтоварихме го с две лопати, копай, е чак сега влизам в офиса.. Ако някой ми беше казал че ще ходя на работа по анцуг и ще карам микробуси , снегорини и камиони, щях да му се изсмея... А то гледай.. Чак сега взе да поотпуска малко и където е на припек взе да топи, тс поне ще можем да огледаме какво е станало по покривите...
                          Най- после разкрихме кой се крие зад ника на Космонавта - Министъра на МРРБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Тия ламБи, гадното им е че изобщо не издържат толкова, колкото ги пишат
                            Има един испански документален филм "Купи, хвърли, купи". Та там се говори за една крушка, която е произведена някъде в началото на миналия век. Крушката се намира в склад на една пожарна в малък американски град. Скоро и чествали 100 години денонощно светене. Имат я нещо като забележителност на града

Коментар

• Аз съм чел за енергоспестяващите, че китаиските и евтинитев са вредни- аз купувам само маркови и са почти вечни. Това за фенола е глупост- за фашистите не ми се говори- ходил съм и Освиенцим и в Дахау- много е гадно. Въпреки , че когато избиваш масово едва ли има хуманни методи. Навсякъде има проблеми, а като се стопи незнам. Космо а сега мулатките в Куба чакат клиенти и пури и ром има

Коментар

• Тия ламБи, гадното им е че изобщо не издържат толкова, колкото ги пишат

Коментар

Working...
                                X