IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А добър ден и от мен Мишлета и Котарачета
    Броите ли минутките до края на РВ???
    5..4..3..2...

Е па хайде от мен лека доработка и един наистина мн. мн. приятен уикенд

Коментар

• Добро утро Хубав ден на всички със Schiller feat. Colbie Caillat - YOU http://www.youtube.com/watch?v=UVbU706Ygp4

There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. Петък ден на маистора, а и пролетта идва- да го караме ли по лижерно

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
          Пак си много мил !
          Пък аз не те харесвам, щот съм ЗАСЛЕПЕН. Това, че си приятна, мила и умна събеседница, и разбираш от пиене и литература, както и от нещата от живота, въобще не са качества, които могат да пробият бронята от гордост и предразсъдъци бронирала съзнанието ми.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco
            ТаА пак ме изтрещя с неочаквано качество...

Абе, Ринче, бравоС, де: то бива самокритичност, но тия жени (като теб) - са наистина рядко срещани...

А да си помислим сега - нещо нафукано и натруфено, дето се мисли да е върхът на сладоледа, дето си вири нослето, напълно необосновано (от една страна)... и (от друга страна) - една жена - самокритична - като теб!

Не съм престанал да вярвам в съществуването на обикновените, обичливи и грижовни жени! Моите най-добри пожелания, Ринче!
            Пак си много мил !

Коментар

• Добро утро,ТНМ!Добро да е утрото и на теб,Мечо,с фамилия Биков!Спорен и ползотворен ден за всички!

Коментар

• Добро утро, tnm
                Добро утро, красавици и юнаци

За добро настроение
                http://youtu.be/5xsn94cF0KY
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                  Пречи.
                  Добре
                  .
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                    Добро утро, тайфата!

Време е да приключим с работната седмица и да се отдадем на ползотворен двудневен мързел.
                    Хубав ден!
                    Мечо

Коментар

• Здравей, мечобик!

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                        Пречи.
                        А добре дошъл. Тъкмо се бях сетил за мнението ти за съчетанието на личния пример и метода бана бакма при възпитанието на децата
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Едното не пречи на другото
                          Пречи.

Коментар

• шшт, тиху, тиху па ИХУ
                            http://youtu.be/G1UMpOb-nKA
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Осъзнавам го и съм благодарна, на тези които са ме научили. Сега и аз се опитвам да дам подобно възпитание на моя син.
                              По темата възпитание на деца, най силно впечатление ми направи мнението на колегата от "Клуба на скромните" в тази тема. Много ми е интересно как докато спамим и се занимаваме с глупости, понякога пишем ШЕДЬОВРИ.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Сега и аз мисля така. Не знам дали съзнаваш, че си късметлийка да получиш такова възпитание. Тези същите истини ги научих бавно, получавайки шамари и ритници от живота.
                                Осъзнавам го и съм благодарна, на тези които са ме научили. Сега и аз се опитвам да дам подобно възпитание на моя син.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X