IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    АдИ да спирам до тук, че другите (за пореден път) ще кажат, че постоянно си правя вятър и не могат да се вредят от мен..., ...ние само си говорим, а аз не те свалям - да обясня - ясно за неразбралите...

... и все говоря, че няма невъзможни неща на тоА свят, ама повечето около мен - изобщо (ама - изобщо!) не ми вярват...
    Много ясно, че си говорим, налЕ требЕ да се разтоварим и да си полафим, пък били те обикновено и глупости А пък и ти спираш значи на най-интересното шЪ оствИми шпалира в неведение като не се включват нека си мислят каквото им харесва

шЪ мЪ извиниш, ала като каза прически, готвене и разни други екстри, налЕ съм Идно такова асоциативно животинче и веднага се сетих за ето това: My best friend's wedding - I say a little prayer - http://www.youtube.com/watch?v=d-J4x...eature=related
    Last edited by artemida_sofyanska; 28.03.2012, 16:46.
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• За хумора на човека, пак от моя любим писател:

Трябва да стигнеш до крайния песимизъм, да погледнеш в неговата мрачна бездна, да разбереш, че и там няма нищо, и полека да се връщаш обратно.
      Следата, оставена на връщане, е истинският хумор.
      Last edited by vmаnkov; 28.03.2012, 17:42.
      Свободен във виелицата.
      http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
        Ааа виж сега обущари и шивачи се поддържат добре финансово, защото се грижат за външния ни вид, тъй че гладен нЕма те оставим. Аз моЕ 'седя гладна, ама за тебЕ шЪ има ако се цаниш за шивач

ШЪ икономисвам от фризьор - отивам само на подстригване (изправяне, къдрене и боядисване съм се научила сама); от козметик (почистване вкъщи на парата, после плодови маски, мед, лимон и зехтин; депилация в домашни условия кви 50-100 лв за 15-20 си взима човек коло маската и се справя по всички фронтове); от маникюрист (топла ваничка с крем и лакиране е най-лесната работа)
        Ето тук е момента да се изкашлям многозначително във връзка с един от вчерашните постове на Космо, където обяснява как не можем обикновено да пестим, че туй какво е - направи си сам Накрая като дръпнем чертата остава една мнооого прилична сума в името на шивачите и обущарите, които се грижат за капачетата на високите токчета
        Сега, ако кажеш, че и на масажист няма да ходиш, а ще ми гласуваш на мен доверието за масажа - няма да го повярвам......, нали знаеш, че аз коафьор не станах, защото не съм настоявал за това, но дамските прически са моя страст......, фантазия е нужна там и специално отношение и... нюх..., а не всеки фризьор ги има тия неща..., ехееее - къдрене - че това е фасулска работа...

АдИ да спирам до тук, че другите (за пореден път) ще кажат, че постоянно си правя вятър и не могат да се вредят от мен..., ...ние само си говорим, а аз не те свалям - да обясня - ясно за неразбралите...

... и все говоря, че няма невъзможни неща на тоА свят, ама повечето около мен - изобщо (ама - изобщо!) не ми вярват...

Приятна вечер!
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=IEcxz...eature=related

за скритите ни заложби сега ще викна сервитьора да обслужи дамите от форумО

с по едно сладко кафенце, ако искате може и турско, а пък може и еспресо с двоен каймак

Last edited by artemida_sofyanska; 28.03.2012, 16:21.

Коментар

Ние с Космо никак не си падаме по ястията на другия... Дори не мога да си представя как се яде шкембе-чорба - няма начин да вкуся и една-единствена лъжица от нея, а толкова хора й се кефят...
            Аз си хапвам, но от доста години само собствено производство.

Шкембето не е нищо повече от един гладък мускул. Трябва добре да го остържеш (това е най-трудоемката и най-важна част от приготовлението). Ако не ти се стърже - слагаш го в разтвор от гасена вар, но се губи голяма част от вкуса.

После го вариш няколко часа, т.е. става почти стерилно и го застройваш. Какво толкова те погнусява в него? Да не говорим, че в шкембето (стомаха) има само химус, а не фекалии.

Когато ядеш луканки, напълнени в черва, не те ли е гнус?

Коментар

Накрая - само не е ясно отДЕ ше се плаща на шивача... ...

...ахаааа - разбрах: сигурно ще ми позволяваш да влизам от време на време в кухнята, за да приготвям по нещо (докато почивам, след като съм взел мярката за поредното ти костУмче...) - т.е. - безплатно да се занимавам с хобито си - готварство?...
              Ааа виж сега обущари и шивачи се поддържат добре финансово, защото се грижат за външния ни вид, тъй че гладен нЕма те оставим. Аз моЕ 'седя гладна, ама за тебЕ шЪ има ако се цаниш за шивач

ШЪ икономисвам от фризьор - отивам само на подстригване (изправяне, къдрене и боядисване съм се научила сама); от козметик (почистване вкъщи на парата, после плодови маски, мед, лимон и зехтин; депилация в домашни условия кви 50-100 лв за 15-20 си взима човек коло маската и се справя по всички фронтове); от маникюрист (топла ваничка с крем и лакиране е най-лесната работа)
              Ето тук е момента да се изкашлям многозначително във връзка с един от вчерашните постове на Космо, където обяснява как не можем обикновено да пестим, че туй какво е - направи си сам Накрая като дръпнем чертата остава една мнооого прилична сума в името на шивачите и обущарите, които се грижат за капачетата на високите токчета
              Last edited by artemida_sofyanska; 28.03.2012, 15:55.

Коментар

Слушай 'ся мога да шия копчета, чорапи, бримки, дупки ох за друго не се сещам ама с игла и конец, даже си имам винаги в чантата бежов и черен конец, ала такива екстри като шевни машини - сложна работа. А пък и да не е сложна, ако ти умееш шЪ тЪ 'зимам за шивач че като гледам почти всички панталони ми минават през шивач - стесняване, подкъсяване (особено ако не са български)

Типичната жена не се страхува от една шевна машина - те кулокранистки станаха, ватмани, офицери, космонавти..., а ти - сложна ти била работата... ..., ама за шивач - съм сигурен, че половината ти неща не бих могъл да коригирам, ако ще и от сутрин до вечер да се впрегна......, ми то - от едната страна ще правя, а ти - от другата - нова работа ШЕ ми подаваш... Накрая - само не е ясно отДЕ ше се плаща на шивача... ...

...ахаааа - разбрах: сигурно ще ми позволяваш да влизам от време на време в кухнята, за да приготвям по нещо (докато почивам, след като съм взел мярката за поредното ти костУмче...) - т.е. - безплатно да се занимавам с хобито си - готварство?...
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Ето още нещо за релакс

http://www.youtube.com/watch?v=6pBAt...ture=endscreen

Коментар

...ти па се шивачи търсиш..., ми купи си една шевна машина - и готово (търрр-търрр), тя не се ползва само за панталони - ако така си мислиш..., ако не можеш да шиеш и т.н. - ШЕ ми свирнеш - да дойда, за да те науча как се работи... ..., ейййй, ама тВа - младЕТЕ - нищо не са ви училЕ...
                    Слушай 'ся мога да шия копчета, чорапи, бримки, дупки ох за друго не се сещам ама с игла и конец, даже си имам винаги в чантата бежов и черен конец, ала такива екстри като шевни машини - сложна работа. А пък и да не е сложна, ако ти умееш шЪ тЪ 'зимам за шивач че като гледам почти всички панталони ми минават през шивач - стесняване, подкъсяване (особено ако не са български - този е на Зара)
                    Last edited by artemida_sofyanska; 28.03.2012, 15:45.

Коментар

Заркооо много добре направено Благодаря

Това за клончетата си е субективно възприемчиво, тъй че можеш да вложеш каквото ти хрумне Пък аз какво съм имала в предвид...аз бързо отскачам от еднА на друга мислА тъй че вече не поВня

Но пък ще ви се похваля, взех си един панталон - ей така обичам да пазарувам..излязох за 15 минути да взема въздух, влязох (по случайност) в магазина и хоп...излезе заека от 'де не го чакам Хубавото е, че се оказа панталон към едно сако, което си взех края на миналата огдина, тогава бяха на разподажба а панталони въобще нямаше и сега....неочаквано се изнамери един такъв, кофтито в цялата работа е, че аз съм 36-ти размер, а той е 40-ти трябва да ходя на шивач, а още не съм си хасресала такъв/такава Инак поне костюма залепна и то за без пари..

Поздравче Зари и останалите

http://www.youtube.com/watch?v=4uxFuhp_JZk
                      ...ти па се шивачи търсиш..., ми купи си една шевна машина - и готово (търрр-търрр), тя не се ползва само за панталони - ако така си мислиш..., ако не можеш да шиеш и т.н. - ШЕ ми свирнеш - да дойда, за да те науча как се работи... ..., ейййй, ама тВа - младЕТЕ - нищо не са ви училЕ...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Космонавте, тази снимка ми напомня за вчерашните ти неволи с раздразнения стомах. Нали знаеш, че "рядкото щастие" е един от най-големите проблеми за прилепите?

Ние с Космо никак не си падаме по ястията на другия... Дори не мога да си представя как се яде шкембе-чорба - няма начин да вкуся и една-единствена лъжица от нея, а толкова хора й се кефят...

Пак си има много елементарно обяснение, което връща времето в годините от първото десетилетие.... Тогава имаше една шкембеджийница (непретенциозно заведение, което по обяд беше фрашкано с гастрономи в областта на тоя тип ястие...), край която често минавах, но вътре не съм влизал, тъй като случайно дочух разговор между клиенти - вън от него... Непринудени приказки на сити хора, а единият от тях каза нещо такова:

- Чудно шкембе, евалла на готвача!
                        - Да си оближеш пръстите! - каза вторият...
                        - Ммммм, специалитет на заведението е тая шкембе-чорба..., а знаеш ли защо е толкова вкусна?
                        - Не, защо? - попита другият...
                        - Ама, как защо - тайната е в миенето на шкембето, а тук се залага на първичното и се готви в стил "Со лаЙната!"...
                        И двамата почнаха да се хилят яко на шегата си...

...пък аз - невръстен младеж, който "попиваше" всичко чуто от улицата - си изработих такава имунизация срещу тая типично българска чорба, че не бих я хапнал, независимо от повода, нито (да кажем) привлечен от някоя екзотично носеща се сервитьорка...

Коментар

Арти, да ти изпратя това, което нямаш в архива, за да си подготвена друг път и да не се оправдаваш, че името не било точно изписано...

http://prikachi.com/images/157/4572157D.jpg

Заркооо много добре направено Благодаря

Това за клончетата си е субективно възприемчиво, тъй че можеш да вложеш каквото ти хрумне Пък аз какво съм имала в предвид...аз бързо отскачам от еднА на друга мислА тъй че вече не поВня

Но пък ще ви се похваля, взех си един панталон - ей така обичам да пазарувам..излязох за 15 минути да взема въздух, влязох (по случайност) в магазина и хоп...излезе заека от 'де не го чакам Хубавото е, че се оказа панталон към едно сако, което си взех края на миналата огдина, тогава бяха на разподажба а панталони въобще нямаше и сега....неочаквано се изнамери един такъв, кофтито в цялата работа е, че аз съм 36-ти размер, а той е 40-ти трябва да ходя на шивач, а още не съм си хасресала такъв/такава Инак поне костюма залепна и то за без пари..

Поздравче Зари и останалите

http://www.youtube.com/watch?v=4uxFuhp_JZk

Коментар

Космонавте, тази снимка ми напомня за вчерашните ти неволи с раздразнения стомах. Нали знаеш, че "рядкото щастие" е един от най-големите проблеми за прилепите?

Коментар

Тъкмо сядам да си почина малко днес съм една фурия

http://www.youtube.com/watch?v=lWxXI...ted&playnext=5

Мърдате ли, люде? май е време за сиеста кой на кклон, кой н каквото може

Арти, да ти изпратя това, което нямаш в архива, за да си подготвена друг път и да не се оправдаваш, че името не било точно изписано...

http://prikachi.com/images/157/4572157D.jpg

... другото...Мииииии - много са ти двусмислени постовете-питанки: "мърдате ли?" - в какъв смисъл - тВа?..., ами - как ли пък се мърда на клон?..., или пък - който на каквото може - как ли мърда?...

..., трудно ги възприемам тия неща, затова (ако са непонятни за нормалното мъжко съсловие) - взех решение, че въпросите са отправени към дамите във форума, като си ползвала някакъв таен код, разбираем само от дамското съсловие (мърдате ли, "клон" и други позиционирани някак си - "клончета"...)... (може би и от съвсем малка част от "мъжкото" - но пак не съм сигурен, че нещата доста ми се размиват - като прекалено непонятни...)..

Коментар

• Тъкмо сядам да си почина малко днес съм една фурия

http://www.youtube.com/watch?v=lWxXI...ted&playnext=5

Мърдате ли, люде? май е време за сиеста кой на кклон, кой н каквото може

Коментар

Working...
                                X