IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Макар да изглежда, че предавам пола си ще кажа, че "БГ мама" е един кокошарник и лично на мен атмосферата там не ми харесва.
    Имаше даже "инвеститорска" тема на която съм се смяла от сърце и ми беше полезна, за да осъзная как скудоумието може да придобие размерите и силата на цунами.
    Предпочитам унисекс дискусиите- по-малко хормонални изкривявания имат.
    Last edited by val/she; 17.02.2012, 14:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Ееее ти още малко и ще го попиташ, дъл ако възникнат непреодолими сексуални желания единият от двамата не би се навил да е жена в някоя безлунна нощ
      Там под юргана , какво става няма как да разберем , пък и не го казват по новините . А за изчезнали моряци , често има информации . И как така изчезват ......?

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
        Недей , ще плача Аз имам две кучета / момичета са / и периодично /като се разгонят/ , започват да се дракат .
        Кажи ми Мечо дали си въобразявам , че моряците когато са кораба , на път и възникнат някакви непреодолими противоречия между двама например , единия би полетял зад борда в някоя безлунна нощ . Чувала съм за такива инциденти и си го мисля , а ако не теб , кой да питам .
        Ееее ти още малко и ще го попиташ, дъл ако възникнат непреодолими сексуални желания единият от двамата не би се навил да е жена в някоя безлунна нощ

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Пък аз не те харесвам, щот съм ЗАСЛЕПЕН. Това, че си приятна, мила и умна събеседница, и разбираш от пиене и литература, както и от нещата от живота, въобще не са качества, които могат да пробият бронята от гордост и предразсъдъци бронирала съзнанието ми.
          Недей , ще плача Аз имам две кучета / момичета са / и периодично /като се разгонят/ , започват да се дракат .
          Кажи ми Мечо дали си въобразявам , че моряците когато са кораба , на път и възникнат някакви непреодолими противоречия между двама например , единия би полетял зад борда в някоя безлунна нощ . Чувала съм за такива инциденти и си го мисля , а ако не теб , кой да питам .

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Абе кво става с тоя Космо Никъв не се появява
            Не вярвам да ни е изоставил на произвола на съдбата. Като влезе в кондиция ще дойде да ни весели. Междувременно що не се пробваш. Не е да не можеш. Като я поукрасиш малко историята никой от действащите лица не може да се познае. Ако всички чакаме е скука.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
              ... форум на БГ мама.....
              Даже е по-зле . Ти в Бг-мама писал ли си ? Там дисциплината е няколко нива над тукашната затвърждавайки тезата ми ,че жените са в пъти по-стегнати и организирани отколкото мъжете . И дори една да ти вкара игнор другите веднага почват да я следват докато накрая или те баннат ,или сам се отказваш да пишеш .
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
                Тази тема заприлича на форум на БГ мама. Направете си тема 'Искрено и лично"
                Ми толкоз можем. Подхвани някоя по велика тема, па може да се включим и да стане интересно
                tnm

Коментар

• Тази тема заприлича на форум на БГ мама. Направете си тема 'Искрено и лично"

Коментар

Във връзка с вчерашната и онзиденшната теми, една любовна история. Бяхме една тайфа младежи и девойки, около петнайстина човека. Тъкмо бяхме завършили и работехме в разни учреждения. Събирахме се всяка вечер и ставаха големи веселби. Загаджвахме се, разделяхме се, обаче компанията не се разтури дълго време. Едно от момичетата беше голяма красавица (ударението е върху голяма). Когато седнехме на маса мълчеше най умно от всички. В смисъл, да мълчи, да мълчи, колко да мълчи, понякога се изтърве и каже нещо, а аз имам свойството бързо да откривам интелекта във всичките му форми. Не съм пробвал да я свалям щото беше голяма, ако се сборим не се знае кой ще победи. Обаче единия приятел, едър човек, въобще не я отразяваше. Пък харесва и той умни жени. Няколко пъти пробвах да го насъскам. Дръж бре, друга такава със свещ да търсиш не можеш да намериш. Дълго сме спорили. Той вика мълчи щот е проста. Аз викам мълчи щот е умна. Междувременно на нея и се налагаше да се задоволява с второкачествен матриал вън от нашите високоинтелектуални среди, щото нямаше други едри мъже. Така и не се загаджиха. Мина време. пръснахме се из България и по света. След четири години, като го поочука малко живота, юнака размисли, и малкото приказки, които беше изтървала дамата, вместо прости, взеха да му се струват умни. Тръгна да я търси, намери я, скара я с тогавашния и второкачествен приятел и я взе.
                    Мечо,още от началото историята ме трогна и разплака,но накрая сълзите,които роня не са от мъка,а от радост,за споделената любов между тези двама твои приятели!Чудесно е това,че си им помогнал да се обичат!

Коментар

• Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнение
                      Какво според теб е "второкачествен" - дай пример
                      Всъщност той човека е истински и не е второ качество, готин е. Пробвах да докарам малко по снобско звучене.
                      tnm

Коментар

• .
                        Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 08:51.
                        There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Космо наиостина изчезна- дано не са го налегнали някакви големи проблеми

Коментар

• Абе кво става с тоя Космо Никъв не се появява

Коментар

Във връзка с вчерашната и онзиденшната теми, една любовна история. Бяхме една тайфа младежи и девойки, около петнайстина човека. Тъкмо бяхме завършили и работехме в разни учреждения. Събирахме се всяка вечер и ставаха големи веселби. Загаджвахме се, разделяхме се, обаче компанията не се разтури дълго време. Едно от момичетата беше голяма красавица (ударението е върху голяма). Когато седнехме на маса мълчеше най умно от всички. В смисъл, да мълчи, да мълчи, колко да мълчи, понякога се изтърве и каже нещо, а аз имам свойството бързо да откривам интелекта във всичките му форми. Не съм пробвал да я свалям щото беше голяма, ако се сборим не се знае кой ще победи. Обаче единия приятел, едър човек, въобще не я отразяваше. Пък харесва и той умни жени. Няколко пъти пробвах да го насъскам. Дръж бре, друга такава със свещ да търсиш не можеш да намериш. Дълго сме спорили. Той вика мълчи щот е проста. Аз викам мълчи щот е умна. Междувременно на нея и се налагаше да се задоволява с второкачествен матриал вън от нашите високоинтелектуални среди, щото нямаше други едри мъже. Така и не се загаджиха. Мина време. пръснахме се из България и по света. След четири години, като го поочука малко живота, юнака размисли, и малкото приказки, които беше изтървала дамата, вместо прости, взеха да му се струват умни. Тръгна да я търси, намери я, скара я с тогавашния и второкачествен приятел и я взе.
                              Какво според теб е "второкачествен" - дай пример

Коментар

• Във връзка с вчерашната и онзиденшната теми, една любовна история. Бяхме една тайфа младежи и девойки, около петнайстина човека. Тъкмо бяхме завършили и работехме в разни учреждения. Събирахме се всяка вечер и ставаха големи веселби. Загаджвахме се, разделяхме се, обаче компанията не се разтури дълго време. Едно от момичетата беше голяма красавица (ударението е върху голяма). Когато седнехме на маса мълчеше най умно от всички. В смисъл, да мълчи, да мълчи, колко да мълчи, понякога се изтърве и каже нещо, а аз имам свойството бързо да откривам интелекта във всичките му форми. Не съм пробвал да я свалям щото беше голяма, ако се сборим не се знае кой ще победи. Обаче единия приятел, едър човек, въобще не я отразяваше. Пък харесва и той умни жени. Няколко пъти пробвах да го насъскам. Дръж бре, друга такава със свещ да търсиш не можеш да намериш. Дълго сме спорили. Той вика мълчи щот е проста. Аз викам мълчи щот е умна. Междувременно на нея и се налагаше да се задоволява с второкачествен матриал вън от нашите високоинтелектуални среди, щото нямаше други едри мъже. Така и не се загаджиха. Мина време. пръснахме се из България и по света. След четири години, като го поочука малко живота, юнака размисли, и малкото приказки, които беше изтървала дамата, вместо прости, взеха да му се струват умни. Тръгна да я търси, намери я, скара я с тогавашния и второкачествен приятел и я взе.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X