Тъжно ! Не е честно това да се случва !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКире не е.Вчера прочетох в Стандарт за нея и ми харесаха стиховете и.Иска ми се да науча нещо повече.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПешо тази Валерия да не ти е рода
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеНа младата поетеса наскоро посмъртно и представиха книгата и ,,Аз, разноцветната”'' Явно за малцина е позната щом като никой до сега не ти е отговорил .Ето малко инфо за талантливата Вероника Лазарова. - поет, художник, архитект. http://www.book.store.bg/cgi-bin/pp-...&imageid=67362
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеКосмо, изпий един нимезил. След 20 минути ще си чисто нов и готов за героични подвизи. Аз така си оправям руснаците. Като ми дойдат сутринта в офиса с мътни очи и тежко главоболие им давам по едно такова вълшебно прахче и когато им светне, тогава тръгваме по огледи.
Ще си купя да пробвам.. Аз пия някакъв Солфадин (разтворими таблетки)... Абе махмурлука си сака сън и почивка.. Какво и да пиеш доде не поспиш и не минат 24 часа нема оправия... Проблема е че съм свиня.. Може ли в нормален ден без повод да усмуча две шишета ракия? Па и бира пих..... То още не ми функционират органите... Още нямам слюнка в устата.... А сега ме подсетиха че довечера съм и на рожден ден.... Май няма да ходя... Макар че този е един важен банкер и не е лошо да го поддържам този контакт ама....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеНе мога защото днес трябва да нося едни преводи и чакам едни пари от чужбина със спешни вальори и чакам и от счетоводтвото разбивка на кой ще плащаме и какъв процент.. Веднага след това отивам да спя... Нямаше шкембе в кръчмата до нас и си взех от макдоналдс някакви генно модифицирании бургери.. Малко като че съм пшо - добре.. Ама пих още една бира.. Ама още нямам вкус в устата../ и волантиране може да си направил хипокалиемия.
Last edited by tnm; 28.03.2012, 10:24.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАбе кат си го писъл дъждовен тодей, бегай легай !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМале хич не ми минава.. Пих и една бира.. Нема оправия.. Ще ходя да хапна две шкембета с много оцет и чесън ега прогледна.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМале хич не ми минава.. Пих и една бира.. Нема оправия.. Ще ходя да хапна две шкембета с много оцет и чесън ега прогледна.
Коментар
-
Добро утро лъвове и лъвици. Много интересна и вярна дискусия, но доколкото знам така нареченото междинно звено между маймуната и човека все още не е открито
. Това е и голямото слабо място в теорията на Дарвин
Много рязък скок в еволюцията, а звеното го няма все още
. Други фактори са ловуването в отбор и с бягане, което още се практикува от бушмените и смяната на ловните територии
От тук и консумацията на протеини- месо...За пичките не знам - за мен по важно е да са отговорни и сериозни момичета
, а ума е много относително нещо
Коментар
-
Добро утро, мишоци
За можещите да слушат песньовки ето това
Lighthouse Family - Ain't No Sunshine When She's Gone - http://www.youtube.com/watch?v=r920QgrvfQU
Lenny Kravitz "Believe" - http://www.youtube.com/watch?v=zLDIc...eature=related
за останалите едно сърдечно пожелание за хубав, успешен и разбира се усмихнат ден
п.п. да не се подвеждате по името под снимката, теглила съм я от нета и е без корекцииLast edited by artemida_sofyanska; 28.03.2012, 09:18.There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от smirenoto Разгледай мнениеДобро утро и от мен.
Едно слънчево реге за събуждане на останалите мацки?
http://www.youtube.com/watch?v=X75Cm...eature=related
а немацките, вълци ни яле ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеА волантираш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТова беше добре.
Една жена първо трябва да е пичка и после да е умна. Малко са пичките умници, но умните скумрии с лопата да ги ринеш.
Коментар
Коментар