IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
    Абе, момиче.
    Следвай си майчинските инстикти и не се занимавай с освободителни войни.
    Едното не пречи на другото
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco
      "Ужас!" - в случая се изписва правилно така: УжасТ!

Сигурно...

Не знам...

Май не е така...

УжасТ...

Баси, ама ний да не сме роботи, Ве хора..., или - да не би да живеем в Средновековието? Или в Робовладелчески строй?

Като че нямаме понятие за елементарни човешки усещания и преживявания на част от хората на тая планета...
      Роботи сме. Всичко е подчинено на инстиктите. Не централния а гръбначния мозък решава тука всичко.
      Всякакви преживявания и усущания са интересни, но невалидни.
      Хората като хора успешно са се размножавали и преди.....
      Лошо, грозно, гадно - така е.

Коментар

Не се притеснявай - твоята агресия не ми е присъща, нито пък желая да хвърлям (необосновани априори) обиди към някого... Това, което са твои съмнения - не мога да допълвам, нито да опровергавам: ти най-добре знаеш себе си.

Не търся помощ, ако пиша тук - тъпо е като твоя обосновка, защото изхождаш от погрешната си собствена (вероятно) теза, че щом някой пише тук, то той - или търси нещо, или има необходимост от помощ (във вид на съвет).

Лично аз пиша, защото имам да кажа нещо, а дали на теб ти пасва, или - не, това е твой проблем. Не веднъж съм казвал, че който желае - може да не чете, да не пише - и да прави, което поиска...

Можеш да помагаш на другите, които желаят от теб помощ, но да фантазираш, че помагаш някому - това е неадекватно поведение (според мен)...
        Прав си. Така е.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

дрън дрън чи пляс
          Просто се опитах да ти помогна, ама главата ти е от бетон

Ще ти дам жокер.

И аз се улях
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
            Свободата Санчо е най-голямото благо, с което живота ни е дарил...така ли казваше Дон Кихот... Пък и да бъде мама не значи, че трябва да бъде подметка или килимче на някого, налЕ така.
            Така е. Сигурно е така, Не знам.Май не е така. Ужас.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Когато бях дете ми "набиваха" в главата, че човек не цени нищо повече от свободата си. Затова правото на свобода трябва да се уважава - както личната, така и на човекът до теб.
              Не трябва да караш хората около теб да се чувстват ограничени, защото рано или късно те ще поискат да "скъсат синджира"/твой израз/. Това е нещо като правилото за Златния мост при водене на война. Умелият пълководец винаги оставя възможност за изход на обкръженият си противник, защото в противен случай притиснатия до стената ще се бие до последния човек и загубите ще са големи и за двете страни.
              Сега и аз мисля така. Не знам дали съзнаваш, че си късметлийка да получиш такова възпитание. Тези същите истини ги научих бавно, получавайки шамари и ритници от живота.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                Абе, момиче.
                Свободата Санчо е най-голямото благо, с което живота ни е дарил...така ли казваше Дон Кихот... Пък и да бъде мама не значи, че трябва да бъде подметка или килимче на някого, налЕ така.
                There is no right way. Only your own way!

Коментар

Когато бях дете ми "набиваха" в главата, че човек не цени нищо повече от свободата си. Затова правото на свобода трябва да се уважава - както личната, така и на човекът до теб.
                  Не трябва да караш хората около теб да се чувстват ограничени, защото рано или късно те ще поискат да "скъсат синджира"/твой израз/. Това е нещо като правилото за Златния мост при водене на война. Умелият пълководец винаги оставя възможност за изход на обкръженият си противник, защото в противен случай притиснатия до стената ще се бие до последния човек и загубите ще са големи и за двете страни.
                  Абе, момиче.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Рина, нямаше ли някакъв начин да му повлияеш на Космо да остане от отбора на трезвениците, щото едва ли има повече от един черен дроб
                    Не , той от светила в кардиологията не се повлия , че от мен ли - неуката . Обобщи , че веднъж се живее и ИЗЧЕЗНА . Космоооооооо .... разкажи нещо !

Коментар

• всичко е такова, каквото си го направим, розов свят няма, има реалност, не можеш да управляваш главите на другите, да мислиш какво мисли за теб, ще ти изневери ли, няма ли да ти изневери, живей тук и сега, каквото има да става ще става.

Коментар

• Рина, нямаше ли някакъв начин да му повлияеш на Космо да остане от отбора на трезвениците, щото едва ли има повече от един черен дроб
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          А !!! И моето съкровище така ми е свила сърмите. Добре поне, че понякога сме на едно мнение, че и аз да имам възможност да съм прав. Но за сметка на това съм винаги щастлив
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

Защото по-долу пиша на Арти и съм сериозна, а по-горе отговарям на Мечо и се шегувам
                            Ако за теб написаното по-долу е глупост, то за мен е начин на поведение.
                            Поздрави!
                            Е, сега всичко разбрах /нищо не разбрах/
                            Вземай дистанционното.

Коментар

• .
                              Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 08:52.
                              There is no right way. Only your own way!

Коментар

Не на мен.
                                Засега проблемът е решен Когато сме на едно мнение винаги вземаме неговото, когато сме на различно - моето. Отношенията трябва да са балансирани и хармонизирани
                                А !!! И моето съкровище така ми е свила сърмите. Добре поне, че понякога сме на едно мнение, че и аз да имам възможност да съм прав. Но за сметка на това съм винаги щастлив
                                tnm

Коментар

Working...
                                X