If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
"Ужас!" - в случая се изписва правилно така: УжасТ!
Сигурно...
Не знам...
Май не е така...
УжасТ...
Баси, ама ний да не сме роботи, Ве хора..., или - да не би да живеем в Средновековието? Или в Робовладелчески строй?
Като че нямаме понятие за елементарни човешки усещания и преживявания на част от хората на тая планета...
Роботи сме. Всичко е подчинено на инстиктите. Не централния а гръбначния мозък решава тука всичко.
Всякакви преживявания и усущания са интересни, но невалидни.
Хората като хора успешно са се размножавали и преди.....
Лошо, грозно, гадно - така е.
Не се притеснявай - твоята агресия не ми е присъща, нито пък желая да хвърлям (необосновани априори) обиди към някого... Това, което са твои съмнения - не мога да допълвам, нито да опровергавам: ти най-добре знаеш себе си.
Не търся помощ, ако пиша тук - тъпо е като твоя обосновка, защото изхождаш от погрешната си собствена (вероятно) теза, че щом някой пише тук, то той - или търси нещо, или има необходимост от помощ (във вид на съвет).
Лично аз пиша, защото имам да кажа нещо, а дали на теб ти пасва, или - не, това е твой проблем. Не веднъж съм казвал, че който желае - може да не чете, да не пише - и да прави, което поиска...
Можеш да помагаш на другите, които желаят от теб помощ, но да фантазираш, че помагаш някому - това е неадекватно поведение (според мен)...
Свободата Санчо е най-голямото благо, с което живота ни е дарил...така ли казваше Дон Кихот... Пък и да бъде мама не значи, че трябва да бъде подметка или килимче на някого, налЕ така.
Така е. Сигурно е така, Не знам.Май не е така. Ужас.
Когато бях дете ми "набиваха" в главата, че човек не цени нищо повече от свободата си. Затова правото на свобода трябва да се уважава - както личната, така и на човекът до теб.
Не трябва да караш хората около теб да се чувстват ограничени, защото рано или късно те ще поискат да "скъсат синджира"/твой израз/. Това е нещо като правилото за Златния мост при водене на война. Умелият пълководец винаги оставя възможност за изход на обкръженият си противник, защото в противен случай притиснатия до стената ще се бие до последния човек и загубите ще са големи и за двете страни.
Сега и аз мисля така. Не знам дали съзнаваш, че си късметлийка да получиш такова възпитание. Тези същите истини ги научих бавно, получавайки шамари и ритници от живота.
Абе, момиче.
Следвай си майчинските инстикти и не се занимавай с освободителни войни.
Свободата Санчо е най-голямото благо, с което живота ни е дарил...така ли казваше Дон Кихот... Пък и да бъде мама не значи, че трябва да бъде подметка или килимче на някого, налЕ така.
Когато бях дете ми "набиваха" в главата, че човек не цени нищо повече от свободата си. Затова правото на свобода трябва да се уважава - както личната, така и на човекът до теб.
Не трябва да караш хората около теб да се чувстват ограничени, защото рано или късно те ще поискат да "скъсат синджира"/твой израз/. Това е нещо като правилото за Златния мост при водене на война. Умелият пълководец винаги оставя възможност за изход на обкръженият си противник, защото в противен случай притиснатия до стената ще се бие до последния човек и загубите ще са големи и за двете страни.
Абе, момиче.
Следвай си майчинските инстикти и не се занимавай с освободителни войни.
всичко е такова, каквото си го направим, розов свят няма, има реалност, не можеш да управляваш главите на другите, да мислиш какво мисли за теб, ще ти изневери ли, няма ли да ти изневери, живей тук и сега, каквото има да става ще става.
А !!! И моето съкровище така ми е свила сърмите. Добре поне, че понякога сме на едно мнение, че и аз да имам възможност да съм прав. Но за сметка на това съм винаги щастлив
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Защото по-долу пиша на Арти и съм сериозна, а по-горе отговарям на Мечо и се шегувам
Ако за теб написаното по-долу е глупост, то за мен е начин на поведение.
Поздрави!
Е, сега всичко разбрах /нищо не разбрах/
Вземай дистанционното.
Не на мен.
Засега проблемът е решен Когато сме на едно мнение винаги вземаме неговото, когато сме на различно - моето. Отношенията трябва да са балансирани и хармонизирани
А !!! И моето съкровище така ми е свила сърмите. Добре поне, че понякога сме на едно мнение, че и аз да имам възможност да съм прав. Но за сметка на това съм винаги щастлив
Коментар