IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да ме простите,ама гледам една красота.Барселона и Милан!

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
      АлоУУУ, дамата! Аз такива думички и квалификации не ползвам, като: "уморен след ежедневните ангажименти"..., нЪл знаИш, че ние, нощните птици "совите" - по това време сме най-работоспособни и свежи като кукуряк......, по тая причина се и конкурираме сутрин със "славеите", та и тях си ги слушаме...

Благодари от мое име на колежката ти и я целуни от мен (нали знаеш колко нежно целувам?)...

Приятна ви вечер, но наистина имам работа и мога да се включа чак след около 2 часа...
      http://www.youtube.com/watch?v=Own4otNFnMY
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
        звучи мнооого вкусно, то като в оня виц "гладна кокошка просо сънува"

Приятна почивка! Сигурно и ти си уморен след ежедневните емоции и ангажименти Поръчай си масаж за десерт и ако не се справят добре кажи, че шЪ им сЪ карамИ

п.п. аз като гледам направо ще откарам 48 часа, но си заслужава поне всичко да е изпипано както си му е реда

аа това е поздрав от една колежка и за Космо, че той е по тия песньовки

Емилия - Целувай ме - http://www.youtube.com/watch?v=m91yQPJEzX0

п.п.п. само да си проверя след малко за грешки, че са над 200 страници и преди да ги подготвя за предаване...с презентацията, ще потърсим далЕ няма нещо за пиене в някоя чекмежде, че по това време...к'во ни оства да пием и да пеем
        АлоУУУ, дамата! Аз такива думички и квалификации не ползвам, като: "уморен след ежедневните ангажименти"..., нЪл знаИш, че ние, нощните птици "совите" - по това време сме най-работоспособни и свежи като кукуряк......, по тая причина се и конкурираме сутрин със "славеите", та и тях си ги слушаме...

Благодари от мое име на колежката ти и я целуни от мен (нали знаеш колко нежно целувам?)...

Приятна ви вечер, но наистина имам работа и мога да се включа чак след около 2 часа...
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Разбирам, че си нощна смяна, но и аз имам малко работа...

Спретнах една картофена салата с лук, зехтин, копър и малко оцет......, на такива "мазни" и вкусни картофи отдавна не бях попадал... Но пък - докато се сварят - едно пакетче с пуканки пъхнах в микровълновата и ги "омахах" вече......, имам и от любимата ми коприва, но вероятно от нея ще хапна символично, защото вече съм доста заситен..., мигам умно и мисля за нещата от живота...
          звучи мнооого вкусно, то като в оня виц "гладна кокошка просо сънува"

Приятна почивка! Сигурно и ти си уморен след ежедневните емоции и ангажименти Поръчай си масаж за десерт и ако не се справят добре кажи, че шЪ им сЪ карамИ

п.п. аз като гледам направо ще откарам 48 часа, но си заслужава поне всичко да е изпипано както си му е реда

аа това е поздрав от една колежка и за Космо, че той е по тия песньовки

Емилия - Целувай ме - http://www.youtube.com/watch?v=m91yQPJEzX0

п.п.п. само да си проверя след малко за грешки, че са над 200 страници и преди да ги подготвя за предаване...с презентацията, ще потърсим далЕ няма нещо за пиене в някоя чекмежде, че по това време...к'во ни оства да пием и да пеем
          There is no right way. Only your own way!

Коментар

Зарее кой ще ми прави компания ... йоще не съм свършила
            Кажи сега какво ще правиш за вечера?
            Разбирам, че си нощна смяна, но и аз имам малко работа...

Спретнах една картофена салата с лук, зехтин, копър и малко оцет......, на такива "мазни" и вкусни картофи отдавна не бях попадал... Но пък - докато се сварят - едно пакетче с пуканки пъхнах в микровълновата и ги "омахах" вече......, имам и от любимата ми коприва, но вероятно от нея ще хапна символично, защото вече съм доста заситен..., мигам умно и мисля за нещата от живота...

... на снимчицата - дъщеричката ти ли е?

Лека вечер!
            Last edited by zarco; 28.03.2012, 21:53.
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Зарее кой ще ми прави компания ... йоще не съм свършила
              Кажи сега какво ще правиш за вечера?
              Last edited by artemida_sofyanska; 28.03.2012, 21:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                Аз съм шивач.Вече 28 год.Ама скъп.
                ... и къде се "скри" до сега, Ве - пиле, шарено?... По принцип вярвам на хората, давам им шанс, поне докато не сгафят и ми променят мнението за себе си...

Такаааа: аз предлагам, щом като ползваш сайта на хората, които са си направили труда - да го съставят, периодично - да го актуализират и поддържат - да помислиш (разумно е) - и за твоят принос в развитието му, щом казваш, че си специалист от особен вид, а именно "скъп шивач"... Какво имам предвид?

На първо време: да ни дадеш основни характеристики на твоята работа - най-важните операции и цени. Отново повтарям, че си даваш сметка за силната (безплатна) самореклама, която си правиш тук, ако си дадеш и сметка за това, че всеки от нас може да разшири рекламата (ти) - извън сайта...

Лично на мен на първо време такава информация би ми послужила, за да преценя - с няколко бързи сметки - има ли смисъл да си купувам занапред шивашка машина, с която в тоя момент не разполагам...

Вероятно ще погледнеш без очакваната завист към хората от бранша, защото клиенти и приятели винаги се намират, а ако 28 години работиш - то такива не ти липсват, но отново ще напомня за силната реклама тук...

Поздрави!

Коментар

• Браво, браво добре ми звучи рецептата за шекмбенцето...аз днес му откарах не 24 часов маратон ами незнам какъв и още имам..лелее, лелее

спиро и анелиаа - http://www.youtube.com/watch?v=bzz2y...endscreen&NR=1

Коментар

• Дай оферта и ценорзапис и ще се договорим
                    Не става така.Винаги съм си избирал клиентите.Трябва да ги харесам.Като хора.На мутри никога не съм шил.Въпреки,че плащат тройно.Ял съм и бой.От 10г. не шия на депутати,щото разбрах че е едно и също.Отказвал съм и на кандидат президенти.В последствие ....А бе тая работа,е като оная - шкембенцето.Никога не го готвиш,когато си гладен.

Настъргвам три моркова и ги сварявам.Отварата я сипвам при шкембето.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                      Дай оферта и ценоразпис и ще се договорим
                      Last edited by artemida_sofyanska; 28.03.2012, 20:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska
                        Слушай 'ся мога да шия копчета, чорапи, бримки, дупки ох за друго не се сещам ама с игла и конец, даже си имам винаги в чантата бежов и черен конец, ала такива екстри като шевни машини - сложна работа. А пък и да не е сложна, ако ти умееш шЪ тЪ 'зимам за шивач че като гледам почти всички панталони ми минават през шивач - стесняване, подкъсяване (особено ако не са български)

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          Аз си хапвам, но от доста години само собствено производство.

Шкембето не е нищо повече от един гладък мускул. Трябва добре да го остържеш (това е най-трудоемката и най-важна част от приготовлението). Ако не ти се стърже - слагаш го в разтвор от гасена вар, но се губи голяма част от вкуса.

После го вариш няколко часа, т.е. става почти стерилно и го застройваш. Какво толкова те погнусява в него? Да не говорим, че в шкембето (стомаха) има само химус, а не фекалии.

Когато ядеш луканки, напълнени в черва, не те ли е гнус?
                          АнончИ чувала съм, че домашното шекмбенце (правено в домашни условия) намирисва, когато си го приготвяш понеже трябва да се вари доста дъгло време..това нещо верно ли е? Питам те , защото никога не съм правила Иначе звучи вкусно както го обясняваш

Поздрав за всички

http://www.youtube.com/watch?v=pwhu70PGTck

значи колкото трябва да стоя до късно, толкова пък се разсейвам

Коментар

• Ха сега няколко песни, че като гледам скоро май няма да свърша пък съм и недоспала, въобщеее, лайф

Това за дамите

Frank Sinatra - My Way - http://www.youtube.com/watch?v=egY8r...eature=related

Frank Sinatra - I Love You Baby - http://www.youtube.com/watch?feature...&v=mj70mXG3E1M

Frank Sinatra - Fly Me To The Moon - http://www.youtube.com/watch?v=oCW9H...eature=related
                            Last edited by artemida_sofyanska; 28.03.2012, 17:35.

Коментар

...нали знаШ, чИ най-интИреснУтУ - Се за десерт си го оставяме...
                              Добреее, Арти е на диета откъм десерти в такъв случай, до последно нареждане

http://www.youtube.com/watch?v=fOt7E...eature=related
                              Last edited by artemida_sofyanska; 28.03.2012, 16:22.

Коментар

Много ясно, че си говорим, налЕ требЕ да се разтоварим и да си полафим, пък били те обикновено и глупости А пък и ти спираш значи на най-интересното шЪ оствИми шпалира в неведение като не се включват нека си мислят каквото им харесва

http://www.youtube.com/watch?v=-GTXs...endscreen&NR=1
                                ...нали знаШ, чИ най-интИреснУтУ - Се за десерт си го оставяме...

Коментар

Working...
                                X