IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Ти и със сенки си си лачена мадама та не го преживявай.... Аз чак днес вече дишам....

Та Заре брат аз съм закърмен по шкембеджийниците около Красно СЕло по татово време... Ценителите дори ядем чревца чорба.. Е там е по екстрремното преживяване...
    ...именно, Космо - в това е необяснимото: късно се научих да ям всякакви меса, още по-късно почнах да харесвам и агнешката чорба, та попадам между вас - ценителите именно на чорба с агнешки дреболийки, но шкембе-чорбата - и самото шкембе - ми, някак не мога да си представя как постъпват в хранопровода ми...

...затова пък пиленцата във всякакви ястия - са ме покорили - во век и веков (или - колкото там...)..., рибката - също... и т.н....
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
      ДобрЮтрУ мъхморлии хахаха

снощи се прибрах към 3 часа, бях безумно гладна, но докато си взема душ нямах сили за друго и днес като чух алармата в 7 и половина ми се доплака, но налЕ съм герой да скочих в едни "гащи" след душ за ободряване и се метнах пешком, че да се разсъня хубаво. Лошото е, че сега имам сенки под очите пък и грима не оправя положението Сутринта така приятно се носеше ухание на топли кроасани, влязох в магазина и си взех някакъв (оказа се с шоколад) хапнах една хапка ама нещо не мога да преглътна от онзи ден не съм яла, ако не броим 8-10 дъвчащи бонбона
      Една песен за разсъмване и "яхвам метлата"

Мерси за поздравите

Wonderful Life - http://www.youtube.com/watch?v=iyfu_mU-dmo
      Ти и със сенки си си лачена мадама та не го преживявай.... Аз чак днес вече дишам....

Та Заре брат аз съм закърмен по шкембеджийниците около Красно СЕло по татово време... Ценителите дори ядем чревца чорба.. Е там е по екстрремното преживяване...

Коментар

• Даа днес маратона продължава, дано удържа фронта добре, че излязох за 20 мин. на въздух, че с това главоболие не се живее

http://www.youtube.com/watch?v=GQNLncyodZ4
        There is no right way. Only your own way!

Коментар

ДобрЮтрУ мъхморлии хахаха

снощи се прибрах към 3 часа, бях безумно гладна, но докато си взема душ нямах сили за друго и днес като чух алармата в 7 и половина ми се доплака, но налЕ съм герой да скочих в едни "гащи" след душ за ободряване и се метнах пешком, че да се разсъня хубаво. Лошото е, че сега имам сенки под очите пък и грима не оправя положението Сутринта така приятно се носеше ухание на топли кроасани, влязох в магазина и си взех някакъв (оказа се с шоколад) хапнах една хапка ама нещо не мога да преглътна от онзи ден не съм яла, ако не броим 8-10 дъвчащи бонбона

Мерси за поздравите

искрено и лично ?
          Не е препоръка ...

Коментар

• ДобрЮтрУ мъхморлии хахаха

Мерси за поздравите

Коментар

• Такаааа: аз предлагам, щом като ползваш сайта на хората, които са си направили труда - да го съставят, периодично - да го актуализират и поддържат - да помислиш (разумно е) - и за твоят принос в развитието му, щом казваш, че си специалист от особен вид, а именно "скъп шивач"... Какво имам предвид?
              Да,разумно е.

ц
              На първо време: да ни дадеш основни характеристики на твоята работа - най-важните операции и цени.
              Добре,но никъде не видях вашите.Все пак,домакини сте.

Отново повтарям, че си даваш сметка за силната (безплатна) самореклама, която си правиш тук, ако си дадеш и сметка за това, че всеки от нас може да разшири рекламата (ти) - извън сайта...
              От 15г. не ползвам самореклама.На моето ниво е вредна.Другаде ми е проблемата.

Лично на мен на първо време такава информация би ми послужила, за да преценя - с няколко бързи сметки - има ли смисъл да си купувам занапред шивашка машина, с която в тоя момент не разполагам...
              Бързите сметки - срам за майстора.Задай повече параметри и ще ти отговоря.Аз моите машини сам си ги оправям.Купувал съм и за колеги/колежки/,както и за цехове.Ако правилно съм разбрал.

Вероятно ще погледнеш без очакваната завист към хората от бранша, защото клиенти и приятели винаги се намират, а ако 28 години работиш - то такива не ти липсват, но отново ще напомня за силната реклама тук...
              Завистта е загуба на време,освен ако не се ползва за стимул.
              Клиенти - да.Познати - да.Приятели?Е,ех приятели....
              На времето похарчих сума пари,време и нерви да създам първата браншова организация.Не използвах тази дума,щото плашеше волният летеж на дизайнерската мисла.
              Накрая се пръкна един "Форум на българската мода"- ядене,пиене,чифтосване и ....завист.

Коментар

• Добро и от мен.

... и къде се "скри" до сега, Ве - пиле, шарено?... По принцип вярвам на хората, давам им шанс, поне докато не сгафят и ми променят мнението за себе си...
                За осем години,откакто открих разликата между хардуера и софтуера имам по-малко от двайсет постинга във форумите.Предпочитам да научавам.Съвет не давам,ако не ми го искат.А и като давам - предпочитам да го трансформирам в отговорност.Спестява време и нерви.
                Благодаря за шанса.Ще внимавам.
                Last edited by sergo; 29.03.2012, 07:54.

Коментар

• Добро утро, тайфата!
                  Навън е облачно, че и студено ... Като се събудих се почувствах с едно такова петъчно настроение, ама календара казва друго...
                  Хубав ден на всички "сови" и "чучулиги" във форума!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

ЗаркоУ тя Лили и на мен не ми е любима, обаче парчето ми се стори да се връзва тематично на славейчета и щурчета. Зарежи, нЕма пускаме повече Лили...а аз съм тайм аут Накрая вече никой принтер не работи, компито ми не зацепва пък язе гледам точно кЪт умницЪ в профил и анфас както се казва, добре съм шЪ сЪ Упрая

Целувки на всички отивам да си тегля един душ, ама преди това трЕбе едно такси да си поръчам дааа
                    ...това с "тегленето на един душ" - ми остана в мъглата....., иначе - сФанах, че мобилизираните дами са като въздуха около нас...

...то е ясно, че няма да се обади някой гинеколог във форума (с около 28 годишен стаж...), поне с него да обсъдим положителните страни при обзавеждането на гинекологичен кабинет... (то че телевизор ще има за мачове в кабинета - това едно на ръка.., както и възможностите на почти всички мъже да работят с удоволствие в тая област..., да не обидим сЯ някой, който по изключение не харесва такива занимания...)..

Поздрави - приятен и успешен ден на всички!

http://www.youtube.com/watch?v=anp0x...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E12Hz...eature=related
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

АнончИ чувала съм, че домашното шекмбенце (правено в домашни условия) намирисва, когато си го приготвяш понеже трябва да се вари доста дъгло време..това нещо верно ли е? Питам те , защото никога не съм правила Иначе звучи вкусно както го обясняваш
                      Шкембе чорбата трябва да си намирисва на шкембе, както си намирисват смядовската луканка или синьото сирене. Но това е специфична миризма на шкембе. Има случаи, когато шкембето не е прясно или не е добре почистено и тогава стават издънки, но това е срам за майстора, не за шкембето. С всяка храна може да се получи.

Правилото при шкембето е както при боба - в колкото по-големи количества ги правиш, толкова по-вкусни стават.

За съжаление, вече по разните му Диваци в София и т.н. и заведения в други градове, шкембе чорбата е полуфабрикат и не става за ядене.

П.П. Последната вкусна шкембе чорба в София съм ял преди много години в кръчмата (вече я няма) на площад Йорданка Николова (сега Журналист).

П.П. 2 - Ако питаш, дали приготвянето на шкембето ти умирисва къщата - да, умирисва я, дори и да имаш мощен абсорбатор.
                      Last edited by anon6706; 29.03.2012, 01:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                        Благодаря за жеста свръх силите си мяташ поздрави!

Дано не те разстроя, но друг път - всичко друго, което хванеш, но не Лили Иванова..., скоро казах, че не ме впечатлява никак, въпреки че има смислени текстове с нейни песни... Търпя я, само защото майка ми е нейна фенка......, все пак - жестът ти е важен, благодаря за него...

Шивачът не го коментирам, защото допускам, че тук има доста "режисьорЧЕТА", които се имат за силни в психологията..., та опитват да развият фабулата в по-различна посока (защото за тях човешките взаимоотношения са толкова прозрачни...), но нещо МАЙ не им се отварят парашутЧЕТАТА (ми - да си кажат предварително точно какво развитие очакват, за да им го предоставим: нежности, ревност, секс, чувства...... тук ако някой иска да го играе режисьор - доста качества трябва да притежава, а не само да си мисли, че БИЛ добър психолог...) ... Нали знаем, че тук романите се пишат в движение...

Приятна вечер!
                        ЗаркоУ тя Лили и на мен не ми е любима, обаче парчето ми се стори да се връзва тематично на славейчета и щурчета. Зарежи, нЕма пускаме повече Лили...а аз съм тайм аут Накрая вече никой принтер не работи, компито ми не зацепва пък язе гледам точно кЪт умницЪ в профил и анфас както се казва, добре съм шЪ сЪ Упрая

Целувки на всички отивам да си тегля един душ, ама преди това трЕбе едно такси да си поръчам дааа

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          ТНМ, нямах предвид тия именно "славеи", а по-скоро - оная половина от хората, чиито характери спадат към тия на ранобудните, които вечер заспиват след 20 ч. - нищо лошо няма в това - човек да е ранобуден, но по-рано казах, че "совите" - по-работоспособни нощем - имат качествата и на "славеите", ако са също така ранобудни...

...ахаааа - и по народна музика не си падам...

Аве, не че ви критикувам за избора, ама таА вечер май сте се наговорилЕ по отношение музикалното оформление... (майтап, де)...

... дано аз съм хванал правилното клипче....

http://vbox7.com/play:aaa55e7b1a

Коментар

Абе не знам, да отбележим за проткола, ала ще се опитам да си представя ох, изпращях вече само глупости пиша - а глЪвЪтЪ ми йей като грамофон.

То бива, бива ама това нещо колкото пъти да го редактирам все ще се размести нещо, а то нЪл знаете малкото камъче обръщааа каруцата

а пък какъв е тоо клип, думи нЕмам вече... http://www.youtube.com/watch?v=x40Qd0WbujY аа да, песента е поздрав за Зари а пък клипчето е поздрав за новото попълнение у форумО - мистър Серго

Благодаря за жеста свръх силите си мяташ поздрави!

Дано не те разстроя, но друг път - всичко друго, което хванеш, но не Лили Иванова..., скоро казах, че не ме впечатлява никак, въпреки че има смислени текстове с нейни песни... Търпя я, само защото майка ми е нейна фенка......, все пак - жестът ти е важен, благодаря за него...

Шивачът не го коментирам, защото допускам, че тук има доста "режисьорЧЕТА", които се имат за силни в психологията..., та опитват да развият фабулата в по-различна посока (защото за тях човешките взаимоотношения са толкова прозрачни...), но нещо МАЙ не им се отварят парашутЧЕТАТА (ми - да си кажат предварително точно какво развитие очакват, за да им го предоставим: нежности, ревност, секс, чувства...... тук ако някой иска да го играе режисьор - доста качества трябва да притежава, а не само да си мисли, че БИЛ добър психолог...) ... Нали знаем, че тук романите се пишат в движение...

Приятна вечер!

Коментар

• Артемидче,как си ма душата

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                                Благодари от мое име на колежката ти и я целуни от мен (нали знаеш колко нежно целувам?)...

Приятна ви вечер, но наистина имам работа и мога да се включа чак след около 2 часа...
                                Абе не знам, да отбележим за проткола, ала ще се опитам да си представя ох, изпращях вече само глупости пиша - а глЪвЪтЪ ми йей като грамофон.

То бива, бива ама това нещо колкото пъти да го редактирам все ще се размести нещо, а то нЪл знаете малкото камъче обръщааа каруцата

а пък какъв е тоо клип, думи нЕмам вече... http://www.youtube.com/watch?v=x40Qd0WbujY аа да, песента е поздрав за Зари а пък клипчето е поздрав за новото попълнение у форумО - мистър Серго

Коментар

Working...
                                X