IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
    Е това е. И защо ти трябваше да ги пишеш глупостите по-долу.
    Дистанционното е в теб.
    Защото по-долу пиша на Арти и съм сериозна, а по-горе отговарям на Мечо и се шегувам
    Ако за теб написаното по-долу е глупост, то за мен е начин на поведение.
    Поздрави!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Не на мен.
      Засега проблемът е решен Когато сме на едно мнение винаги вземаме неговото, когато сме на различно - моето. Отношенията трябва да са балансирани и хармонизирани
      Е това е. И защо ти трябваше да ги пишеш глупостите по-долу.
      Дистанционното е в теб.
      Last edited by vikhunter; 16.02.2012, 16:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Това ли ти беше най трудно
        Не на мен.
        Засега проблемът е решен Когато сме на едно мнение винаги вземаме неговото, когато сме на различно - моето. Отношенията трябва да са балансирани и хармонизирани
        Last edited by tnm; 16.02.2012, 16:02.
        Мечо

Коментар

• Добре казано тнм

http://www.youtube.com/watch?v=t7ue4hgR00w
          There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Също така е желателно да разбере, че има и друго мнение освен неговото
            Това ли ти беше най трудно
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
              Мечо така си учтив, че може ли човек да ти откаже ?!?!

Ами сещам се една тема, налЕ е такава седмицата лИбовна та... 1) За изневерите
              2) за разликата между любов (примерно щото е относително) и обсебеност 3) за ревността 4) за неприятните хора, които се влачат в краката на другия, когато се стигне до End
              (обаче в този End те не заживяват щастливо ами се тормозят един друг - обикновено всъщност само единия тормози другия ) и наскоро прочетох вероятно в някой вестник е било..и много ми хареса "защо всички жени си мечтаят да се омъжат - и всичко да бъде като в приказките, та нали накрая на всяка приказка пише End - с една дума приказката свършиии и дойде реалността Това ми дойде на прима виста, обаче съм нервна щото не съм с изяла дневната доза шоколад, а имам да свърша едни такива трудоемки нещица - приятни ала изискващи по една плочка на задача - примерно

Sonata Arctica - Shy http://vbox7.com/play:64c4a217

п.п. ох, засрамих се вече, всичко шсИ кажа
              Една персийска поговорка гласи, че човек вижда обекта на своето желание като при лунна светлина - голяма част е дело на въображението, а малка на очите Случва се когато луната залезе и изгрее слънцето, действителното да не се препокрие с недействителното. Всичко е въпрос на преценка от страна на гледащия.
              Съвместният живот с друг човек не винаги е лесен. Необходимо е време за влизане в ритъм. Няма ли равнопоставеност още в началото, после ще е късно да се изисква. Човек трябва да умее да съхрани собствената си индивидуалност, правото си на избор, самоуважението си. Също така е желателно да разбере, че има и друго мнение освен неговото.
              А ревността ... "Ревността е зеленооко чудовище"
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                Къде си , Космооо .....!
                Космо си сменя пола.
                Ще става мъж.

Коментар

• Къде си , Космооо .....!

Коментар

• Вал, съжалявам. Сега като обясни, разбрах за какво става въпрос.
                    От друга страна вчера в неведението си доста се смях.
                    tnm

Коментар

• Васил Найденов - Тишина http://www.youtube.com/watch?v=YQxilqswv64

Коментар

• .
                        Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 08:53.

Коментар

• Mдаа, пасажерите искат да пробват скутери, ветроходни яхти, обикновени салове и луксозни лайнери. Няма лошо, особено възрастта ако предполага подобни дирения и експерименти , а и се случва да искаш да не си пасажер, а капитан- с всички произтичащи от това отговорности. Май ключовата дума е отговорност и дали искаме да я поемем и най-вече с КОГО.
                          Ако въпросният кораб/ капитан/екипаж не ти харесва (какъвто и да е ол инклузивът), не се оставяй да вземаш важни решения породени от вменено чувство за вина.

Ех, Мечо заобикаляне на истината НЕ означава лъжа, а вероятно нежелание точно тази истина да я споделиш или пък самото заобикаляне да предполага усилия, които другата страна трябва да направи, за да изкристализира тази истина.
                          Не обичам да философствам. Все ми се ще с 2 думи да кажа цялата житейска истина (ако има такава).
                          Last edited by val/she; 16.02.2012, 13:25.

Коментар

• Ха-ха голяма поетеса си. Ами да се носиш,да се носиш и накрая да си останеш стара мома и да превъртиш от чакане и самота. По добре брак , развод, дете- поне си опитал и има нещо зад гърба ти, а и 48 процента от браковете на света завършват с разводи- това е част от живота вече.. Така че вътре мечки няма- Космо къде сиии- кажи и че е така брат

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                              Мечо така си учтив, че може ли човек да ти откаже ?!?!

Ами сещам се една тема, налЕ е такава седмицата лИбовна та... 1) За изневерите
                              2) за разликата между любов (примерно щото е относително) и обсебеност 3) за ревността 4) за неприятните хора, които се влачат в краката на другия, когато се стигне до End (обаче в този End те не заживяват щастливо ами се тормозят един друг - обикновено всъщност само единия тормози другия ) и наскоро прочетох вероятно в някой вестник е било..и много ми хареса "защо всички жени си мечтаят да се омъжат - и всичко да бъде като в приказките, та нали накрая на всяка приказка пише End - с една дума приказката свършиии и дойде реалността Това ми дойде на прима виста, обаче съм нервна щото не съм с изяла дневната доза шоколад, а имам да свърша едни такива трудоемки нещица - приятни ала изискващи по една плочка на задача - примерно

Sonata Arctica - Shy http://vbox7.com/play:64c4a217

п.п. ох, засрамих се вече, всичко шсИ кажа
                              С шоколада шега не бива. Грехота е да го забравяш неизяден. Аз такива грешки не правя.
                              За любовта и взаимоотношенията, ако трябва да бъда напълно откровен, съм доста скучен събеседник. Ама понеже сам си изпросих темата ще се постарая. Вярвам в позитивното мислене и високото самочувствие(покритието е без значение !!!). Човек като живее в хармония със себе си, когато сам се обича, сравнително леко се сприятелява, създава и поддържа връзки и прави близките си щастливи. Колкото до интелигентното заобикаляне на истината, практикувам го само в изключителни случаи, за да не наранявам излишно, и пак ми е тегаво след това и гледам да не изпадам в подобни ситуации. Почнаха да ми поникват крила , ама не е да не съм предупредил, че ще е скучно.
                              tnm

Коментар

• .
                                Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 08:53.

Коментар

Working...
                                X