IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
    ... За изневерите...
    "Чем больше - тем лучше !" - както е казал Вожда Улянов по един друг повод ...Абе с две думи - подлежат на данъчни облекчения

Аз навремето харесвах ей тия пишлемета :

http://www.youtube.com/watch?v=0Gl2Q...feature=relmfu

и дори бях разучил танца със стола (около 1:25 мин.).Но номерът с ваденето и обръщането на 180 градуса трудно ми се удаваше - май ще трябва да си припомня стъпките
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Артемидче- много са хубави темите ти, но и даже да е щастлива приказката и да има щастлив краи героите трябва да са готови на много трудности, лоши вещици, мащехи, магии. Абе и за краткото щастие се мъчи и бори човек

Коментар

• .
        Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 08:54.
        There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
          Днес аз ли давам тон като един истински концерт-майстор...

Garou & Michel Sardou, "La rivière de notre enfance" http://vbox7.com/play:0460a1b6

п.п. по повод първата песен си спомням когато бях малка и сгафех нещо имах едно дълго пеньоарче - червено с котета - та тогава бягах дълго из стаята, понякога и в кръг около масата ако са ме гонили за някоя бела, и когато се измарях скачах в леглото където беше най-сигурно и никой нищо не можеше да ми направи така де бях защитена от всички несгоди и трудности, от които днес няма къде да избягаме
          На днешният ден правя помен на скъп човек, който си отиде. Не ми се ще повече да случват такива събития

Сега иде ред на нещо по-весело, съобразено с празничната тематика на тази седмица

BELLE http://vbox7.com/play:598fed3c

Calogero - En Apesanteur http://vbox7.com/play:a33308dd

на първо време това
          Хубава музика.
          Бих те помолил най нахално, ако може и тема за разговор, че нещо се умълчахме
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• .
            Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 08:54.
            There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. Полека - лека зимата си отива. Успешен ден на всички. Артемидче музика

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Добро утро, Мечо!
                Добро утро, тайфата!

Момчета, снощи съм пропуснала интересна дискусия. Само да вметна, че предпочитам да използвам пистолета или карабината с оптиката вместо голата си гръд. Да не забравяме все пак, че температурите са минусови
                Хубав ден!

П.П. За дивият пират:
                http://dika999.blog.bg/photos/29840/...op.com_354.jpg
                Добро утро, tnm
                Добро утро, красавици и юнаци

Див пират трогнат!!!
                Див пират благодари!!!
                Див пират обича сладкиши!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
                Див пират поздравява
                http://youtu.be/H9YRbsxmZ_M
                tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                  Добро утро, тайфата!

Момчета, снощи съм пропуснала интересна дискусия. Само да вметна, че предпочитам да използвам пистолета или карабината с оптиката вместо голата си гръд. Да не забравяме все пак, че температурите са минусови
                  Хубав ден!

П.П. За дивият пират:
                  http://dika999.blog.bg/photos/29840/...op.com_354.jpg
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco
                    ... не се притеснявай, няма да може да те утрепе, защото ТНМ ще те защити с голата си гръд и на него ще ми призлее от такава прелест, преди още да е стрелял..., ще припадне и там ще си остане - и пак по-добрите ще победят накрая...

(иначе, дори аз схванах, че ти е ясноооо...)
                    Когато говорим за жени, по-добре е да се каже "с голите си гърди".

Коментар

...
                      Май се уля.
                      tnm

Коментар

... все бива нездраво любопитство, но не мисля, че е характерно за моряците... (вече се съмнявам, че си такъв)..., а какво би казал - да ти дам номера на съпругът й, който не е мой номер?

Изводът е, че очевидно ме бъркаш с някого - това е истината - сега схващам... Я опитай малко да поизтрезнееш и да разсъждаваш не точно по детски: мрежата ни дава възможност за милиони познанства - това не ти е кораб с ХХ твои колеги...
                        Яснооооооооооооооооооооо, значи въпросната дама има и съпруг. Следователно авторът, който я обича безумно и жертвоготовно е готов на всичко само и само да я притежава. И какво решава безумно влюбения автор (влюбените са егоисти). Праща дивия пират при съпруга и, ко мое да се избият и момичето да остане само за него
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                          a футбол що не гледате-Милан изнася спектакъл
                          А гледам само националите на Уругвай и то само ако кака Наталия пее преди да почне мача
                          tnm

Коментар

Да ти дам телефона й, ако искаш, нали не те притеснява, че може би не я познаваш?...
                            Направо и кажи името, и по бърже, щото може да получа инфаркт от любопитство и няма да има кого да гърмиш после.
                            tnm

Коментар

• a футбол що не гледате-Милан изнася спектакъл
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

Така, че, ТНМ – да ме извини, но не само нейните нежни и изваяни нозе – са достойни за нечие внимание
                                Такааааааааааааааааааааааааа, аз като тъмен балкански субект и див манипулатор, вместо да чета целия пост, от който така и така няма да разбера нищо, реших да извадя едно изречение и да го изтълкувам както дявола евангелието.
                                Значи според въпросния автор не само tnm е достойна за нечие внимание. Това е твърде дръзко изявление, след като знае, че за такива думи го чака дуел и 50 процентова смърт. Значи той толкова е завладян от някоя друга (която не е tnm), че е готов да жертва 50% от живота си за нея. Въпросът за 1 милиард е коя аджеба е тая другата, която е вдъхновила до такава степен автора.

Ми че кажи я де, кажи я де, кажи я де
                                tnm

Коментар

Working...
                                X