IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Ти ли си бил бря. Тя оназ като ми дигна един скандал. Как съм можел да и говоря така, и т.н., че и да ме бие посегна (шегувам се). Не посегна.

кО Ше се окаже накрая, а? Май Ше излезем братЧеди с теб....

А наздраве! (и ако си на кораба - да пиеш само безалкохолно!..., там всички сте такива - въздържателЕ... )
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение

Ми - дамите са цветята в живота ни...
      Ти ли си бил бря. Тя оназ като ми дигна един скандал. Как съм можел да и говоря така, и т.н., че и да ме бие посегна (шегувам се). Не посегна.
      Last edited by mechobikov; 19.02.2012, 14:58.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• За да разведря малко обстановката, ще разкажа една случка, която вероятно трудно може да се приеме за реално преживяна, а звучи повече като виц...

Пазарувам един ден в Кауфланд (преди 5-6 години) и пред гондолите със спортни стоки писуква телефона ми - на смсЧЕ... И, разбира се - чета смс от гадже, на което много държах по това време, което - ОЧЕВАДНО, в бързината - е сгрешило адресата... И кво? Ми сгрешило е телефона ми с другия, за когото е било предназначено съобщението:

"Ще пътувам утре през нощта и сутринта съм при вас. Има ли нет в хотела? Какъв е плажа, ще ми трябват ли бански?"...

... басиииии.... Ама тя наистина се стягаше за мореееее... Тууууууууууууууушшшшшшш!

И, както съм си пред щанда със спортните стоки - й отговорих - също със смс, в който й казах:

"Бански няма да са ви необходими, но може да си вземете поне плавници. Шнорхели не е необходимо да носите, защото спасителите предлагат свои безплатно..., особено, ако сте без бански..."

Та така, де......., но разговорът ни продължи и след това, когато тя ме потърси по телефона..., след "дилемата" й с банските (зер много място трябва за тях в багажа!!!). Тя ме покани на чаша вино, а аз й "препоръчах" да покани на чаша вино някой спасител, поне заради безплатните шнорхели, които раздават на нуди-дамите по плажа... тя - разбира се - за пореден път "се засегна", като каза, че отивала на море, за да се разсее, а аз подкрепих избраният оригинален начин, за да се разсее една дама....

Ми - дамите са цветята в живота ни...
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
          +1001
          както казва народната мъдрост-един х.. ги е правил
          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
            " преди брака и много да избираш ,и малко да избираш ...все едно после ще съжаляваш" - Сократ А това е аксиома
            +1001
            както казва народната мъдрост-един х.. ги е правил
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Право казваш Заре.. Като го чета все едно си ми написал мислите коиот ме терзаят в тая посока от има нема 20 години... Така и не успях да намеря отговор на тия въпроси - Какво е свястна жена? Какво е подходяща за брак жена? Какво е морална жена? и в частносът - Коя жена е подходяща за мен? Отговор нема.. Ама нема и критерии с коиот да сравнявам тс. и аз не знам какво търся. И още по зле - с времто вкусовете ми се промнят и тия жени дето са ми харесвали на 20, сега не ми харесват.... Парадокс... Да не говорим че в зависимост от моето настроение ми се променя и вкуса за жените.. Нещо като с яденето - един ден искаш кюфте, надругия мусака, после гювеч, а накрая китайско - Лудница бате, лудница...
              " преди брака и много да избираш ,и малко да избираш ...все едно после ще съжаляваш" - Сократ А това е аксиома
              Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Погледни го от добрата страна: вкусовете ни се променят с годините, но това вече е свързано и с по-голям избор - разбрали сме, че жената до нас - не е необходимо да притежава точно изваяното тяло на манекенка, а има едни по-различни ценности, на които държим... ..., но основно като че ли си остава волята за разбиране на нечие поведение, на мотивите в постъпките, на отстъпките, които прави всеки в името на това - да бъде съхранено едно приятелство в рамките на съжителството..., нещо такова - необработено и в суров вид ми се мержелее далечината...
                Така е.. Ама дори ако щеш и като чиста физика - преди някак гледах телата гледах характера... Сега ги избирам по някакво шесто чувство и мноог интересно всичките ми сексуални партньорки коиот са ми допаднали са с огромни гърди.... Странно. Явно ставам цицоман...

Коментар

Право казваш Заре.. Като го чета все едно си ми написал мислите коиот ме терзаят в тая посока от има нема 20 години... Така и не успях да намеря отговор на тия въпроси - Какво е свястна жена? Какво е подходяща за брак жена? Какво е морална жена? и в частност - Коя жена е подходяща за мен? Отговор нема.. Ама нема и критерии с които да сравнявам тс. и аз не знам какво търся. И още по зле - с времето вкусовете ми се променят и тия жени дето са ми харесвали на 20, сега не ми харесват.... Парадокс... Да не говорим че в зависимост от моето настроение ми се променя и вкуса за жените.. Нещо като с яденето - един ден искаш кюфте, на другия мусака, после гювеч, а накрая китайско - Лудница бате, лудница...
                  Погледни го от добрата страна: вкусовете ни се променят с годините, но това вече е свързано и с по-голям избор - разбрали сме, че жената до нас - не е необходимо да притежава точно изваяното тяло на манекенка, а има едни по-различни ценности, на които държим... ..., но основно като че ли си остава волята за разбиране на нечие поведение, на мотивите в постъпките, на отстъпките, които прави всеки в името на това - да бъде съхранено едно приятелство в рамките на съжителството..., нещо такова - необработено и в суров вид ми се мержелее далечината...

Коментар

Едно бързо предупреждение към хората, които не обичат (и не разбират) казаното от мен: постът ще е дълъг и неразбран, затова прочетете моля последното изречение, което със сигурност е разбираемо...

Това е сериозен въпрос: коя е жената "за нас"?... Как да я открием?... Защо не притежава ония качества, които би трябвало да има според начина, по който определяме в себе си приоритетите?...

Без да ангажирам някого с мнението си, бих казал, че нищо сложно няма в такива въпроси: от околността, която ни свързва с хората служебно, сигурно изборът би бил много ограничен, най-вече от гледна точка на това, че имаме възможност да регистрираме повече отрицателни качества (как „да хлътнем” по представител на другия пол, ако не може да бъде инспириран интересът до степен – да фантазираме, че това е най-най-най-добрият екземпляр...)

Другото, ако това е първата среща в интимна обстановка, едва ли тоя първи път няма да е отбелязан със срив и разочарование – и от едната и от другата страна... и това е вярно, ако те двамата не са се поопознали предварително достатъчно (а „достатъчно” – си е пак един локум, дето трудно можем да дефинираме еднопосочно)... Голямо значение има (вероятно) и интуицията на всеки един от нас..., начинът на тълкуване на думите, които чуваме отсреща...

Защо казвам, че ако не търсим сексът за една нощ трябва да имаме предварителни впечатления, защото все пак ще се стигне до първия път..., когато (ако имаме някакви начални данни за ценностите на някого/някоя), предварително ще сме „смъкнали летвата” – и това – съвсем съзнателно, защото искаме да дадем шанс на връзката си с тоя човек..., иначе – нещата винаги могат да се сгромолясат, ако се оставят на шанса на случайността. Именно това (вероятно) е в основата на естествения подбор (и тук вероятно пак може да се съзре противоречие), но природата ни дава избор, което за мен означава, че и ние трябва да имаме поне желанието да дадем шанс някому (дори и след първият секс), когато задължително нещата ще са водени от притеснението, от „липсата” на общи теми (няма го познанството отпреди), на търсенето на теми от арсенала на служебните взаимоотношения, на „оправдаването” (аз не съм девствена, аз не ползвам сапун, като се мия – това пък откъде ми дойде наум (?), аз имам деца, едното от които кашля и не зная...), така отново стигнах да необходимостта някои теми от приоритетите на двамата да са повъртяни малко и човек да има понятие с кого ще опита да сподели чувствата и взаимността на половото общуване в следващите минути и часове...

Абе, как ли да разберем каква жена ни трябва? Аз мисля, че е противопоказно на връзката с „Истинската”, ако днес й кажа, че искам довечера да правя секс с нея, но никога не съм приказвал с нея в духа на горните ми мисли... Нещо повече, всеки БИ ТРЯБВАЛО да може да е очертал пред другия някакви що-годе приоритети за себе си...

И пак няма гаранция, но разочарованието би било много по-рядко срещано...

Приятен ден на всички!
                    Право казваш Заре.. Като го чета все едно си ми написал мислите коиот ме терзаят в тая посока от има нема 20 години... Така и не успях да намеря отговор на тия въпроси - Какво е свястна жена? Какво е подходяща за брак жена? Какво е морална жена? и в частносът - Коя жена е подходяща за мен? Отговор нема.. Ама нема и критерии с коиот да сравнявам тс. и аз не знам какво търся. И още по зле - с времто вкусовете ми се промнят и тия жени дето са ми харесвали на 20, сега не ми харесват.... Парадокс... Да не говорим че в зависимост от моето настроение ми се променя и вкуса за жените.. Нещо като с яденето - един ден искаш кюфте, надругия мусака, после гювеч, а накрая китайско - Лудница бате, лудница...

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Помниш ли имаше една русенка Мадлен Станева Номер 13 беше в звездния отбор на Станислав Бояджиев . Беше и националка ... Омъжи се за оня рунгел Сашо Йовков ,след това се разведе набързо и се пресели във Франция .Там взе некъв техен баскетболист и повече не се върна тука ...

Е, те тая що сън съм я "сънувал" като ученик - не'ам думи - изящно тяло в годините когато фигура се поддържаше основно със спорт и нямаше силикони и пр.простотии .

А в момента на какво прилича - също немам думи ...сигурно е над 120 кила

Ето снимка от преди - Станева (най-вдясно) спечели КЕШ с Левски Спартак

Е това е мой тип жена... Виждам че имаме сходни вкусове.. А годините не прощават. Скоро видях един мой съученик. Беше щангист, после културист.... Хванал накава Базедова ли (май така я каза) болест и сега тежи 170 кг (той е висок поне 185 см но пак).Близките му го къпят и обличат като кола на автомивка - сяда в една баня и с маркуч.. Не може да ходи почти от тежестта. А беше момче дето в зорите на демокрацията го бяха снимали в едно гей списание и може да се каже че беше един от секс символите на нощтна София...

Коментар

Бах мааму няма вече нормални хора. Цялото ни общество е лудо и сбъркано. ......................... имала дете от някакъв, па се разделили, па за работа взе да ми говори (ако нещо може да ме отегчи това са хората говорещи за работа в свободно време)... Една малко надута такава.. По едно време звънна ония дето се били разделили, че детето и го гледали неговите родители, та изслушах (от разстояние, защото се отдалечи, един семеен скандал на тема - Детето кашля, дайте му сироп, наште, ваште..).. Явно тоя има пари щото кара новичка кола и дрехите са и много фирмрни..... Много приказлива, не можеш да вземеш думата от нея, знаете ги тия патки дето те прекъсват. Усетих я че си търси татко на детето. Аз па вече много се бях накъркал защото вчера поркам от 7 сутрината и вече към 10 вечерта бях на литър уиски и сигурно 5 бири и нещо спрях да и разбирам като говори.... Почна филма, ама съм задрямал, та не го помня много, веднъж излизах да пикая, веднъж за дефекация, апа в тия новите кина това си е проблем че после трудно те пускат в салона... Как да е свърши филма, поизтрезнях малко и викам да ходим у нас "да си довършим разговора".. Тая веднага се тръгна.. Стигнахме в нас, сипах и питие и отидох да се изкъпя и да си мия зъбите (аз в едната баня девойката в другата).. Излизам от банята тръгвам да я целувам.. Изслушах дежурните "Аз не съм такова момиче, не си лягам на първа среща и тн."... Почнахме някакъв "съпружески (разбирай без екстри, общо 10 минути с л'бовната игра и цигарата) секс, и точно в тоя момент загубих интерес.. Направих се че свършвам, казах и колко ми е харесало, налях си още едно питие и си пуснах телевизора... Момата заспа малко след това (тръгна си преди 10 минути) а аз така и не спах, отидох си в другата стая и си мислих и си порках.. И това не е "жената" за мен.... Абе не мога да разбера каква жена ми трябва - искам някаква, нежна (като я гушнеш да усетиш че е финна), морална, дори девствена (в днешно време жените имат по повече сексуални бройки от някои мъже), красива (кефят ме високи жени, с много дълги крака, уникални дупета, малки талии, хубави цици и не особенно дълги руси коси), скромна (мразя бърборещи всезнаещи мадами), жизнена (не да лежи по цял ден и да с еправи на уморена от живота, а в същото време да харчи 20 средни пенсии на месец), дето не търси сделката във връзката (омръзна ми от златотърсачки, като магнит съм им).. Еба ли му майката... Уф пак ми звъни съсееда че съм оставил колата с работещ двигател в средата на улицата снощи... Е сега отивам да я преместя и се връщам да си говорим....

Едно бързо предупреждение към хората, които не обичат (и не разбират) казаното от мен: постът ще е дълъг и неразбран, затова прочетете моля последното изречение, което със сигурност е разбираемо...

Това е сериозен въпрос: коя е жената "за нас"?... Как да я открием?... Защо не притежава ония качества, които би трябвало да има според начина, по който определяме в себе си приоритетите?...

Без да ангажирам някого с мнението си, бих казал, че нищо сложно няма в такива въпроси: от околността, която ни свързва с хората служебно, сигурно изборът би бил много ограничен, най-вече от гледна точка на това, че имаме възможност да регистрираме повече отрицателни качества (как „да хлътнем” по представител на другия пол, ако не може да бъде инспириран интересът до степен – да фантазираме, че това е най-най-най-добрият екземпляр...)

Другото, ако това е първата среща в интимна обстановка, едва ли тоя първи път няма да е отбелязан със срив и разочарование – и от едната и от другата страна... и това е вярно, ако те двамата не са се поопознали предварително достатъчно (а „достатъчно” – си е пак един локум, дето трудно можем да дефинираме еднопосочно)... Голямо значение има (вероятно) и интуицията на всеки един от нас..., начинът на тълкуване на думите, които чуваме отсреща...

Защо казвам, че ако не търсим сексът за една нощ трябва да имаме предварителни впечатления, защото все пак ще се стигне до първия път..., когато (ако имаме някакви начални данни за ценностите на някого/някоя), предварително ще сме „смъкнали летвата” – и това – съвсем съзнателно, защото искаме да дадем шанс на връзката си с тоя човек..., иначе – нещата винаги могат да се сгромолясат, ако се оставят на шанса на случайността. Именно това (вероятно) е в основата на естествения подбор (и тук вероятно пак може да се съзре противоречие), но природата ни дава избор, което за мен означава, че и ние трябва да имаме поне желанието да дадем шанс някому (дори и след първият секс), когато задължително нещата ще са водени от притеснението, от „липсата” на общи теми (няма го познанството отпреди), на търсенето на теми от арсенала на служебните взаимоотношения, на „оправдаването” (аз не съм девствена, аз не ползвам сапун, като се мия – това пък откъде ми дойде наум (?), аз имам деца, едното от които кашля и не зная...), така отново стигнах да необходимостта някои теми от приоритетите на двамата да са повъртяни малко и човек да има понятие с кого ще опита да сподели чувствата и взаимността на половото общуване в следващите минути и часове...

Абе, как ли да разберем каква жена ни трябва? Аз мисля, че е противопоказно на връзката с „Истинската”, ако днес й кажа, че искам довечера да правя секс с нея, но никога не съм приказвал с нея в духа на горните ми мисли... Нещо повече, всеки БИ ТРЯБВАЛО да може да е очертал пред другия някакви що-годе приоритети за себе си...

И пак няма гаранция, но разочарованието би било много по-рядко срещано...

Приятен ден на всички!

Коментар

• Два пъти я избираха за Мис Европейско,а там конкуренцията беше големичка.Но си имаше регламент,че повече от два пъти не може да става Мис и затова на европейското във Варна избраха една французойка.Страшна мацка.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Помниш ли имаше една русенка Мадлен Станева Номер 13 беше в звездния отбор на Станислав Бояджиев . Беше и националка ... Омъжи се за оня рунгел Сашо Йовков ,след това се разведе набързо и се пресели във Франция .Там взе некъв техен баскетболист и повече не се върна тука ...

Е, те тая що сън съм я "сънувал" като ученик - не'ам думи - изящно тяло в годините когато фигура се поддържаше основно със спорт и нямаше силикони и пр.простотии .

Aко само си я сънувал добре щото .............

Коментар

... Иначе бившата ми жена е баскетболистка. Беше и националка. Много яки мадами са.....

Last edited by SPART; 19.02.2012, 12:53.
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Където и да е следвал човек, той е положил труд и усилия, за да заслужи дипломата си. Няма значение дали е в медицински, хуманитарен, технически, икономически или военен ВУЗ. И този труд трябва да се уважава. Кавичките са излишни.
                                Има едни книжки, дето са събрани велики мисли на велики хора. Чел съм такива. Докато не бях "просветлен" много съм се чудил. А бе то това, което е казано не е ли валидно само по себе си, какво толкова голямо значение има кой го е казал. Вече знам, че тъй като мислите са обикновено за човешките взаимоотношения има значение точно кой казва съответната мисъл и по какъв повод. Когато ти казваш нещо и си сериозна, веднага ми светва лампичка, че е казано нещо по което мога да си сверявам часовника, защото съм сигурен че или си мислила дълго за това което казваш, или имаш опит който да споделиш. Най голяма полза имам, когато вижданията ти се различават от моите, или когато ми се струва, че не мисля съвсем така и мога да допълня нещо.

В този ред на мисли от горното нямам полза . Мога да допълня само, че то човек и да няма образование пак може да си тежи на мястото, ама съм почти сигурен, че това едва ли ще се окаже повод за спор.
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X