Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Kосмо, няма да крия, че воплите ти за нормалност в отношенията малко не ги разбирам след като ти самият с поведнието си ги предпоставяш. Ако не искаш да гледат на теб като на ходещ портфейл с лоши навици, но все пак широко разтворенами вземи си посмени малко средата.
Бате Пешо не е прав относно типажите, които ти презентира.Все едно ние жените да се тръшкаме, че умните, способни и с приятна външност мъже са изчезнали. Ами ..не са.
Като срещнеш нови хора не им навирай в очите социалния си статус, а води нормални разговори. Някакви интереси извън бизнеса, пиенето и "интересните" жени имаш ли? Ако ги имаш- заложи на тях. Май говоря менторски. Извинявай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЯвно е вярно за Георги Черкелов. R.I.P Доста народ си отиде тази годинаЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Да не забравяме и денят на Левски
Винаги се нервя като се изтъпани поредното купешко, политическо мекере от трибуната и започне да се сополиви, че България била "малка" и "бедна" държава.
Какъв фарс, при условие, че то вече не останаха дати в календара ни, когато да не тъгуваме и да си спомняме за велики българи.
Датите ни в годишния календар вече не стигат, драги бедни и малки политици!
П.П. Поклон пред напусналите ни, те си изпълниха мисията - един истински живот, посветен на 'орицата. Дай Боже и ние да се доближим поне малко до тях.
Чиърс!
Коментар
-
Жалко за Черкелов- мир на праха му.Космо чета брат и се чудя защо ние хората понякога не можем да имаме малките , но важни неща от живота и те ни се изплъзват
. За жените добре си писал, но ти си изградил събирателен образ и ще го търсиш без успех
. Ако търсиш съпруга трябва да понамалиш критериите за секса, красотата и да ти е супер интересна и атрактивна
. И без това се знае , че след 3-5 години сексуалния глад и химията за хората , които са заедно намаляват обикновенно поради физиологически причини
. За еротичните ти фантазии и пълни програми знаеш кои и къде да търсиш и това е по- малкия проблем
. Но понеже виждам че си пич и мислиш върху нещата от живота ми се струва, че ти е рано още да се спреш и да намериш, а и да изтърпиш сериозната жена която търсиш
. Трябва да поолегнеш още и да се умориш физически и тогава да кротнеш.
. Ще има и сметки и интереси разбира се - някои жени нещо започнаха да си мислят че са много отворени като са кучки и прагматични. Това според мен ги прави още по нещастни- не може с тези методи дълго да се успява- докато омръзнат на този спонсор и шута в...а
. По добре по скромно момиче без големи претенции и с нормални възгледи и желания- аман от нещастни подражателко на героините от филма Секса и града
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАбе то много жени ще има много хубави неща ама само си помисли какво мрънкане и лигавщини ще са.. Аз една не мога да изтърпя камо ли 5 например..
То наистина ще има много хубави неща ..., ама представяш ли си с тези пет жени в комплект с пет тъщи!?
П.П. Бог да го прости Георги Черкелов. Голям човек и артист беше.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАноне,
Слагам звателен падеж щото ми звучи добре, но не знам дали е вярно. Коментирам своя пост, защото аз вярвам, че мислиш така както казваш сега, даже не съм се и съмнявал. Поста си който цитирам няма връзка с теб. Ако звуча като обиден - не съм, недоразумение е. Аз още когато се заяждахте с колегата разбрах какво имаш предвид. Пък и ти след това се разясни добре. Сега ще се опитам аз да се разясня.
Почвам
Под просветлен човек разбирам човек, който е отделил достатъчно време и енергия за да опознае себе си и на базата на това има изключително високо самочувствие. Лично за мен почти всички никове, които пишат тук са такива, включително и ти. Затова ми е интересно и чета и пиша тук.
Следва за идеите и авторите им. Мнението ми е - не слушай какво ти казват, а гледай кой ти го казва. Там е буквално, няма скрити намеци.
За tnm също е буквално, ама ще разясня, защото мненията ни може да се различават и това да води до неразбиране. Голяма част от възгледите и за живота съвпадат с моите, ама не всички. Забелязвам много добре, кога говори глупости и кога е сериозна. Най интересно ми е когато мненията ни се различават, защото тогава започвам да се съмнявам в собствените си виждания, почвам сам да си правя проверка или да споря с нея. Умее да спори. Веднага си признава, ако е сгрешила, и държи на своето ако мисли, че е права.
Като е ясно горното, мисля, че втория параграф става напълно ясен и няма нужда да разяснявам.
Съжалявам за недоразумението.на Коморските острови
.
Да не си изпратен там с мисия, под прикритиеи сега да са те "закопчали" властите
!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение)... И чух че починал днес артиста Георги Черкелов (лека му пръст) от 7 човека дето бяхме долу само двама знаехме кой е той.. С..
Скромен Човек,артист, писател, художник...творец...!
Тази зима ще "оправи" пенсионната реформа в България.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение... че починал днес артиста Георги Черкелов (лека му пръст) от 7 човека дето бяхме долу само двама знаехме кой е ой........Спомням си,едно много старо негово интервю(май пред "Всяка неделя") в което казваше,че хлапетата в квартала толкова го мразели по времето на "На всеки километър",че му изкъртили табелката на пощенската кутия и сложили друга с надпис Велински
И понеже Велински беше прототип на Никола Гешев,е нормално хората да не си го спомнят като актьор.
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение......."Абе не мога да разбера каква жена ми трябва - искам някаква, нежна (като я гушнеш да усетиш че е финна), морална, дори девствена (в днешно време жените имат по повече сексуални бройки от някои мъже), красива (кефят ме високи жени, с много дълги крака, уникални дупета, малки талии, хубави цици и не особенно дълги руси коси), скромна (мразя бърборещи всезнаещи мадами), жизнена (не да лежи по цял ден и да с еправи на уморена от живота, а в същото време да харчи 20 средни пенсии на месец), дето не търси сделката във връзката (омръзна ми от златотърсачки, като магнит съм им).".........
Космо, те арабите затова са измислили многоженството.......
С тези разнопосочни изисквания си за харем....но ти липсва петролния кладенец.
Абе то много жени ще има много хубави неща ама само си помисли какво мрънкане и лигавщини ще са.. Аз една не мога да изтърпя камо ли 5 например..
Абе ние вярно сме деградирала нация... Е сега слязох пред блока да помогна на съседа, че си купил кухненски уреди да ги качим до тях (по закона на гадостта точно днес асансьора не работи)... И чух че починал днес артиста Георги Черкелов (лека му пръст) от 7 човека дето бяхме долу само двама знаехме кой е ой.. След доста обяснения още двама се сетиха... Каква нация сме ние... Ако питаш кой е Азис и котките по улиците ще ти кажат, но кой е например ...... някоя стойностна и достойна личност всички те гледат като пребозали...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИма едни книжки, дето са събрани велики мисли на велики хора. Чел съм такива. Докато не бях "просветлен"много съм се чудил. А бе то това, което е казано не е ли валидно само по себе си, какво толкова голямо значение има кой го е казал. Вече знам, че тъй като мислите са обикновено за човешките взаимоотношения има значение точно кой казва съответната мисъл и по какъв повод. Когато ти казваш нещо и си сериозна, веднага ми светва лампичка, че е казано нещо по което мога да си сверявам часовника, защото съм сигурен че или си мислила дълго за това което казваш, или имаш опит който да споделиш. Най голяма полза имам, когато вижданията ти се различават от моите, или когато ми се струва, че не мисля съвсем така и мога да допълня нещо.
В този ред на мисли от горното нямам полза. Мога да допълня само, че то човек и да няма образование пак може да си тежи на мястото, ама съм почти сигурен, че това едва ли ще се окаже повод за спор.
Слагам звателен падеж щото ми звучи добре, но не знам дали е вярно. Коментирам своя пост, защото аз вярвам, че мислиш така както казваш сега, даже не съм се и съмнявал. Поста си който цитирам няма връзка с теб. Ако звуча като обиден - не съм, недоразумение е. Аз още когато се заяждахте с колегата разбрах какво имаш предвид. Пък и ти след това се разясни добре. Сега ще се опитам аз да се разясня.
Почвам
Под просветлен човек разбирам човек, който е отделил достатъчно време и енергия за да опознае себе си и на базата на това има изключително високо самочувствие. Лично за мен почти всички никове, които пишат тук са такива, включително и ти. Затова ми е интересно и чета и пиша тук.
Следва за идеите и авторите им. Мнението ми е - не слушай какво ти казват, а гледай кой ти го казва. Там е буквално, няма скрити намеци.
За tnm също е буквално, ама ще разясня, защото мненията ни може да се различават и това да води до неразбиране. Голяма част от възгледите и за живота съвпадат с моите, ама не всички. Забелязвам много добре, кога говори глупости и кога е сериозна. Най интересно ми е когато мненията ни се различават, защото тогава започвам да се съмнявам в собствените си виждания, почвам сам да си правя проверка или да споря с нея. Умее да спори. Веднага си признава, ако е сгрешила, и държи на своето ако мисли, че е права.
Като е ясно горното, мисля, че втория параграф става напълно ясен и няма нужда да разяснявам.
Съжалявам за недоразумението.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
......."Абе не мога да разбера каква жена ми трябва - искам някаква, нежна (като я гушнеш да усетиш че е финна), морална, дори девствена (в днешно време жените имат по повече сексуални бройки от някои мъже), красива (кефят ме високи жени, с много дълги крака, уникални дупета, малки талии, хубави цици и не особенно дълги руси коси), скромна (мразя бърборещи всезнаещи мадами), жизнена (не да лежи по цял ден и да с еправи на уморена от живота, а в същото време да харчи 20 средни пенсии на месец), дето не търси сделката във връзката (омръзна ми от златотърсачки, като магнит съм им).".........
Космо, те арабите затова са измислили многоженството.......
С тези разнопосочни изисквания си за харем....но ти липсва петролния кладенец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз докато "следвах" (кавичките са да не дразня Анон), от време на време ни вдигаха по тревога. Правехме поход в пълно бойно снаряжение и железни каски до разни баири край Варна. Копаехме окопи и стреляхме срещу въображаем противник. Маршрута минаваше край меито. Беше излязъл виц, че студентките като ни видели викали "Яаа, вижте, вижте, железните глави пак отиват да правят лабораторно".
Ама моля ти се - дано не съм създал такова впечатление у теб!
Че има роля образованието - в това спор няма, но то не е решаващ фактор. Човек или си е умен или не.
А и не е нужно да знае как се строи атомен реактор, за да бъде полезен за обществото и за себе си.
Ще ти разкажа една история. Чул съм я преди много време и я смятам за достоверна.
Действието се развива 50-60-те години на миналия век в САЩ. Времето, когато е било ултрамодерно да се ходи с кошници на пикник сред природата. Големият проблем бил, че по онова време е можело на тези пикници да се яде само студена храна.
Един български емигрант (обикновен строител) направил изобретение и го патентовал.
Цялата работа била изключително евтина, проста и ефективна, т.е. гениална.
Той измислил кошница за пикник с двойно дъно. В него имало част негасена вар и част вода, които стояли разделени. Чрез издърпване на шнур, негасената вар и водата влизали в контакт и започвал т.н. процес "гасене на вар". Това е екзотермичен процес (отделя се топлина), но не е толкова бурен, че да е взривоопасен, отделя се безвредния газ въглероден двуокис (CO2) и храната в кошницата се затопляла. Няколко години тези кошници отчели бум в продажбите, а нашият човек направил стотици хиляди долари от патента за изобретението си.
Та така - няма нищо в кавички. Има ли резултати (факти) и боговете мълчат.Last edited by anon6706; 19.02.2012, 16:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениекО Ше се окаже накрая, а? Май Ше излезем братЧеди с теб....
А наздраве! (и ако си на кораба - да пиеш само безалкохолно!..., там всички сте такива - въздържателЕ...)
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар