IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Абе преди кат говорихме съм останал с впечатление, че харесваш булдозери . Или си помъдрял оттогава,или аз не съм разбрал ....Твоя любим типаж можеш да го срещнеш по баскет-или волейболни мероприятия - лошото е ,че в момента и двете ни първенства са батак и интригата е нулева . В тия два спорта освен ,че има красиви жени,няма и никви пари, тъй че измисли някоя форма да се докараш на финансов благодетел (индивидуално разбира се ,докат заградиш някоя....) ...Другият вариант ,е да срещнеш любимия си тип като продавачка в магазин - аз навремето имах подобен късмет,който се оказа и спортно-комбиниран (бивша състезателка ....но с директни контакти и досега ) .

А по банките и фирмите освен трътли,друго няма - всичките са с визия и манталитет на тъкачка-многомашинничка като държавните служители(ки) и или много лаят или са захлюпени кат стари делви .
    Аз си падам по по високи и надарени жени, ама то едното не изключва другото... Иначе аз (дружествто в което работех) бая време бях спонсор на един футболен отбор ама нещо се разочаровах и се дръпнах... Иначе бившата ми жена е баскетболистка. Беше и националка. Много яки мадами са... В спортното ги чуках по ред на номерата на фланелките.. Волейболистки, баскетболиски, плувкини итн.... Е това беше секс.. Да ти напълнят ръцете и в същото време изваяни тела... А не като оная вчерашната.. Имаш чувството че ще ти умре на к...а...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Космонавта като почнеш да харесваш обратното на това което си описал може и да си намериш жена.Огледай се за такива с малки цици и големи задници с космати крака и мустаци.
      То няма нужда много да се оглеждам... "Еманципирани" и "интелигентни" жени има навсякъде....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        ... (кефят ме високи жени, с много дълги крака, уникални дупета, малки талии, хубави цици и не особенно дълги руси коси)....
        Абе преди кат говорихме съм останал с впечатление, че харесваш булдозери . Или си помъдрял оттогава,или аз не съм разбрал ....Твоя любим типаж можеш да го срещнеш по баскет-или волейболни мероприятия - лошото е ,че в момента и двете ни първенства са батак и интригата е нулева . В тия два спорта освен ,че има красиви жени,няма и никви пари, тъй че измисли някоя форма да се докараш на финансов благодетел (индивидуално разбира се ,докат заградиш някоя....) ...Другият вариант ,е да срещнеш любимия си тип като продавачка в магазин - аз навремето имах подобен късмет,който се оказа и спортно-комбиниран (бивша състезателка ....но с директни контакти и досега ) .

А по банките и фирмите освен трътли,друго няма - всичките са с визия и манталитет на тъкачка-многомашинничка като държавните служители(ки) и или много лаят или са захлюпени кат стари делви .
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Бах мааму няма вече нормални хора. Цялото ни общество е лудо и сбъркано. Вчера цял ден бях на работа. От как им дадох бонуси и заминах за Гърция се оказа че измислили да идва само по един от звено (фирма) и другите са се отдали на безпаметно пиянство... Как да е - преживях го и звъннах на банковата служителка с която мислех да излизам и да правя интелектуален секс... Дойде момичето отидохме на вечеря докато чакахме филма (почваше чак от 11 часа, някаво тъпо екшънче с главен герой негър, един от тия известните)... Хубаво момиченце (момиченце, момиченце 35 годишно, ама миньонче, слабичко та не и личат), умно (аз го знаех защото ми е експерт по кредитите в Банката), но натам се почна - имала дете от някакъв, па се разделили, па за работа взе да ми говори (ако нещо може да ме отегчи това са хората говорещи за работа в свободно време)... Една малко надута такава.. По едно време звънна ония дето се биоли разделили, че детето и го гледали неговите родители, та изслушах (от разстояние, защото се отдалечи, един семеен скандал на тема - Детето кашля, дайте му сироп, наште, ваште..).. Явно тоя има пари щото кара новичка кола и дрехите са и много фирмрни..... Много приказлива, не можеш да вземеш думата от нея, знаете ги тия патки дето те прекъсват. Усетих я че си търси татко на детето. Аз па вече много се бях накъркал защото вчера поркам от 7 сутрината и вече към 10 вечерта бях на литър уиски и сигурно 5 бири и нещо спрях да и разбирам като говори.... Почна филма, ама съм задрямал, та не го помня много, веднъж излизах да пикая, веднъж за дефекация, апа в тия новите кина това си е проблем че после трудно те пускат в салона... Как да е свърши филма, поизтрезнях малко и викам да ходим у нас "да си довършим разговора".. Тая веднага се тръгна.. Стигнахме в нас, сипах и питие и отидох да се изкъпя и да си мия зъбите (аз в едната баня девойката в другата).. Излизам от банята тръгвам да я целувам.. Изслушах дежурните "Аз не съм такова момиче, не си лягам на първа среща и тн."... Почнахме някакъв "съпружески (разбирай без екстри, общо 10 минути с л'бовната игра и цигарата) секс, и точно в тоя момент загубих интерес.. Направих се че свършвам, казах и колко ми е харесало, налях си още едно питие и си пуснах телевизора... Момата заспа малко след това (тръгна си преди 10 минути) а аз така и не спах, отидох си в другата стая и си мислих и си порках.. И това не е "жената" за мен.... Абе не мога да разбера каква жена ми трябва - искам някаква, нежна (като я гушнеш да усетиш че е финна), морална, дори девствена (в днешно време жените имат по повече сексуални бройки от някои мъже), красива (кефят ме високи жени, с много дълги крака, уникални дупета, малки талии, хубави цици и не особенно дълги руси коси), скромна (мразя бърборещи всезнаещи мадами), жизнена (не да лежи по цял ден и да с еправи на уморена от живота, а в същото време да харчи 20 средни пенсии на месец), дето не търси сделката във връзката (омръзна ми от златотърсачки, като магнит съм им).. Еба ли му майката... Уф пак ми звъни съсееда че съм оставил колата с работещ двигател в средата на улицата снощи... Е сега отивам да я преместя и се връщам да си говорим....
          Космонавта като почнеш да харесваш обратното на това което си описал може и да си намериш жена.Огледай се за такива с малки цици и големи задници с космати крака и мустаци.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Имаш късмет, че си надарен да различаваш зърното от плявата и бързо ги разкарваш. Пробвал ли си да го раздаваш стиснат в началото.

Е то не трябва да си голам психолог.... Номерата на силиконовите фолк певици минават само и единствено при футболисти и комплексирани сексуално милионерски отрочета....Не мога да съм стиснат.. Пийна ли малко и почвам да хвърлям пари... Стигал съм до там че съм се прибирал стоп от морето без стотинка в джоба... На Търново, брах домати от една къща за да не умра от глад (бил съм поне на 17 години)...

Коментар

омръзна ми от златотърсачки
              Имаш късмет, че си надарен да различаваш зърното от плявата и бързо ги разкарваш. Пробвал ли си да го раздаваш стиснат в началото.
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Аз? Аз си седя в къщи, пиша си с Вас, гледам един тъп сериал по БТВ Комеди, сипал съм си една водка със сок и си пшуша и изведнъж ми звъни съседа че някакви идиоти събудили блока с клаксоните си щото аудито ми им пречело да минат по улидцата пред нас... На всичкото отгове колата беше със запален двигател -.. Ми да я преместят.. И слизам аз и там няколко човека готови да разкъсат някой.. Това естествено нема как да стане, показах им сила и просто си преместих колата.. И сега пак си пиша с Вас и си поркам..

ПС. Цялата ми маса в хола е затрупана с кутии с храна и цяла не почната дори пица.... Тези неща кога и кой ги е домъкнал идея нямам... Сигурно вчера е идвала жената дето чисти и съм и се обадил да ми вземе нещо за ядене... Уф не трябва да се напивам така безпаметно...

Коментар

Пфууу деба и олигофрените... Къде е тръгнал тоя народ в 8 сутринта в неделя... Чак агресивни излезли от колите и нещо се вълнуват че не можели да минат по улицата.. Добре че не съм някоя жена или някой дребосък, щото сигурно щяха да ме набият.. Дееба и селяндурите, от къде тая злоба от толко рано сутринта.. А иначе страхливи, като ме видяха и веднга влязоха по колите, само един ми вика "Колега може ли така да спреш?" Ама днес не съм настроен хуманно и прав текст си му казах, че ако не влезе в колата си до секунда ще му откъсна главата... Точно тая сутрин как съм се умислил за живота само и е до някакви търтеи дето са решили да се правят на катаджии - значи бяха 4 коли, да кажем 6 човека, доде дойде полиция точно ще ми стигне времто да ги изпопребия и да изчукам мъжете.... Ей изчезва тая нация... Може ли от сутринта да са толко агресивни хората... Мен това не ме плаши (щото така си отпускам нервите), ама как да си пуснем децата по улиците...
                  Добро утро, Космо!
                  Днес си настроен за конфронтация. Не бива така. Денят е слънчев. Хубаво ще е и настроението ни да е такова
                  Поздрави!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Добро утро, красавици и юнаци !
                    Добро утро, tnm !

Спомних си какъв вкусен ТИКВЕНИК направи за Коледа, пък аз още не съм ти пял Малагеня Салероса под прозореца. Поправям пропуска
                    http://youtu.be/NKwlhc-ZWBs
                    Добро утро, Мечо!
                    Добро утро, тайфата!

Като прочетох за твоето "следване" си спомних как се подготвяхме за кандидатстуденски изпит с моята най-добра приятелка. Навремето имаше един сборник със задачи по математика на Паскалев. В него имаше всички задачи, които са се падали на изпит през последните години /20, 30 - не помня/, но бяха разделени, така да се каже, тематично. В началото бяха от техническите вузове, следваха икономическите и завършваха с военните.
                    Моята приятелка имаше леки затруднения със задачите, пък беше и доста чувствителна Един ден ми звъни по телефона и започва да ми разказва как не може да реши нищо от задачите на техническите вузове. Каза, че я избивало на плач и за да си оправи настроението отваряла раздела с задачи за военните вузове
                    Където и да е следвал човек, той е положил труд и усилия, за да заслужи дипломата си. Няма значение дали е в медицински, хуманитарен, технически, икономически или военен ВУЗ. И този труд трябва да се уважава. Кавичките са излишни.

П.П Благодаря за серенадата
                    Last edited by tnm; 19.02.2012, 08:31.
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• ПС. Наздраве. Днес Ви предлагам да полеем първият топъл ден от месеци...

Коментар

• Пфууу деба и олигофрените... Къде е тръгнал тоя народ в 8 сутринта в неделя... Чак агресивни излезли от колите и нещо се вълнуват че не можели да минат по улицата.. Добре че не съм някоя жена или някой дребосък, щото сигурно щяха да ме набият.. Дееба и селяндурите, от къде тая злоба от толко рано сутринта.. А иначе страхливи, като ме видяха и веднга влязоха по колите, само един ми вика "Колега може ли така да спреш?" Ама днес не съм настроен хуманно и прав текст си му казах, че ако не влезе в колата си до секунда ще му откъсна главата... Точно тая сутрин как съм се умислил за живота само и е до някакви търтеи дето са решили да се правят на катаджии - значи бяха 4 коли, да кажем 6 човека, доде дойде полиция точно ще ми стигне времто да ги изпопребия и да изчукам мъжете.... Ей изчезва тая нация... Може ли от сутринта да са толко агресивни хората... Мен това не ме плаши (щото така си отпускам нервите), ама как да си пуснем децата по улиците...

Коментар

• Бах мааму няма вече нормални хора. Цялото ни общество е лудо и сбъркано. Вчера цял ден бях на работа. От как им дадох бонуси и заминах за Гърция се оказа че измислили да идва само по един от звено (фирма) и другите са се отдали на безпаметно пиянство... Как да е - преживях го и звъннах на банковата служителка с която мислех да излизам и да правя интелектуален секс... Дойде момичето отидохме на вечеря докато чакахме филма (почваше чак от 11 часа, някаво тъпо екшънче с главен герой негър, един от тия известните)... Хубаво момиченце (момиченце, момиченце 35 годишно, ама миньонче, слабичко та не и личат), умно (аз го знаех защото ми е експерт по кредитите в Банката), но натам се почна - имала дете от някакъв, па се разделили, па за работа взе да ми говори (ако нещо може да ме отегчи това са хората говорещи за работа в свободно време)... Една малко надута такава.. По едно време звънна ония дето се биоли разделили, че детето и го гледали неговите родители, та изслушах (от разстояние, защото се отдалечи, един семеен скандал на тема - Детето кашля, дайте му сироп, наште, ваште..).. Явно тоя има пари щото кара новичка кола и дрехите са и много фирмрни..... Много приказлива, не можеш да вземеш думата от нея, знаете ги тия патки дето те прекъсват. Усетих я че си търси татко на детето. Аз па вече много се бях накъркал защото вчера поркам от 7 сутрината и вече към 10 вечерта бях на литър уиски и сигурно 5 бири и нещо спрях да и разбирам като говори.... Почна филма, ама съм задрямал, та не го помня много, веднъж излизах да пикая, веднъж за дефекация, апа в тия новите кина това си е проблем че после трудно те пускат в салона... Как да е свърши филма, поизтрезнях малко и викам да ходим у нас "да си довършим разговора".. Тая веднага се тръгна.. Стигнахме в нас, сипах и питие и отидох да се изкъпя и да си мия зъбите (аз в едната баня девойката в другата).. Излизам от банята тръгвам да я целувам.. Изслушах дежурните "Аз не съм такова момиче, не си лягам на първа среща и тн."... Почнахме някакъв "съпружески (разбирай без екстри, общо 10 минути с л'бовната игра и цигарата) секс, и точно в тоя момент загубих интерес.. Направих се че свършвам, казах и колко ми е харесало, налях си още едно питие и си пуснах телевизора... Момата заспа малко след това (тръгна си преди 10 минути) а аз така и не спах, отидох си в другата стая и си мислих и си порках.. И това не е "жената" за мен.... Абе не мога да разбера каква жена ми трябва - искам някаква, нежна (като я гушнеш да усетиш че е финна), морална, дори девствена (в днешно време жените имат по повече сексуални бройки от някои мъже), красива (кефят ме високи жени, с много дълги крака, уникални дупета, малки талии, хубави цици и не особенно дълги руси коси), скромна (мразя бърборещи всезнаещи мадами), жизнена (не да лежи по цял ден и да с еправи на уморена от живота, а в същото време да харчи 20 средни пенсии на месец), дето не търси сделката във връзката (омръзна ми от златотърсачки, като магнит съм им).. Еба ли му майката... Уф пак ми звъни съсееда че съм оставил колата с работещ двигател в средата на улицата снощи... Е сега отивам да я преместя и се връщам да си говорим....

Коментар

• Добро утро, красавици и юнаци !
                            Добро утро, tnm !

Спомних си какъв вкусен ТИКВЕНИК направи за Коледа, пък аз още не съм ти пял Малагеня Салероса под прозореца. Поправям пропуска
                            http://youtu.be/NKwlhc-ZWBs
                            tnm

Коментар

• http://youtu.be/V9-LHMbzFoU
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Аз се бях наточил за някой сочен твой коментар - хихи

Карай и днес е ден да наваксаш

П.П. Ся заседнах да гледам снукър-а ( полуфинала ) и съм за Рони естествено. 'ноу ме кефи тоя.

Чиърс!
                                Е, ако няма кой да ти тегли една за безмислените, некомпетентни и неадекватни мнения, обади се Имаш много НЕпоследователи нали знаеш? Знаеш също, че не съм случаен. Не се панирай утре ще те боли ду...то само временно

Коментар

Working...
                                X