IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Анон, съгласи се, че в момента има страхотен дисбалнс и няма как да бъде удържан.
    Не вярвах, че Варна толкова бързо ще рухне, но ето, че е факт.
    ОК - има дисбаланс, но защо точно сега трябва да се делите? Макар и на шега.
    Скоро община Варна ще иска отсрочване на заемите си и дори помощи от Републиканския бюджет. Гледаш ли колко плажове без концесия ще имате този сезон?

П.П. И още - в момента Австралия тръгва по пътя на Варна. Вие останахте на туризъм и моряшки заплати, а онези останаха на полезни изкопаеми за Китай и си затриха цялата останала икономика.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      разходките са друг тип стимулант не ги спирай в никакъв случай ))...някъде от тях ще да се раждат свежарските хрумвания )

Кире,знаех си, че не ме лъже 6-тото чувство, но друго си е да подплатено с американски изследвания ))
      Е, щом казваш - няма да ги спирам. Ще комбинирам повечко шоколад с по-малко разходки, пък каквото сабя покаже
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Нищо не мисля. Представила се е, че е от Варна и ..го приемам така както, че и ти си от Планината (която и да е тя).

Относно варненки и форумите..ами..то и доста мъже има от Варна, което пак ме връща към разговора за ролята на града ни.
        ок, сбъркала съм, разбрах че е писала ... поздрав от морско момиче, а от Шабла през Бургас до Резово...път доста
        Варна си има своята позиция в туризма, но всичко друго минава през управлението на града...подчинено на чужди от гражданските интереси )

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Помня, че не си подкрепяла Ъпа, но се чудя защо сега подкрепяш сепаратизъм, като идва момент, когато най-много ще се нуждаете от останалите региони на държавата, каквито и да са те.
          Сепаратизма беше шега инспирирана от друг разговор (мисля, че със Спарт), но като видях реакциите се позамислих и открих, че има доста рационалност в тази идея.
          Анон, съгласи се, че в момента има страхотен дисбалнс и няма как да бъде удържан.
          Не вярвах, че Варна толкова бързо ще рухне, но ето, че е факт.

Коментар

• Здравейте поколението !
            Как е самочувствието

Коментар

Не съм подкрепяла Ъпа. Ако помниш бях сривльо. Виждах деиндустриализацията на града ни и че остават едни моряци, бюджетници и криминален контингент,а и малко туризъм.
              Помня, че не си подкрепяла Ъпа, но се чудя защо сега подкрепяш сепаратизъм, като идва момент, когато най-много ще се нуждаете от останалите региони на държавата, каквито и да са те.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Нямам нищо против Варна и неговите "трудови хора", но не разбирам защо преди време така се вкопчи за това разделение на България по територии.

Преди година и повече обяснявах в имотната тема, че имотите ви ще се спихнат, защото вашият регионален растеж е/беше свързан само с две неща, силно зависими от глобалната икономика - туризма и корабоплаването (моряшките заплати). Без тях сте си просто провинция и както е тръгнало с тази световна криза още поне 10-на години, ще разбереш колко съм прав.
                Не съм подкрепяла Ъпа. Ако помниш бях сривльо. Виждах деиндустриализацията на града ни и че остават едни моряци, бюджетници и криминален контингент,а и малко туризъм.
                Поокрай процесите, които протичаха през последните 15 г. се промени и качеството на хората обитаващи града- то и няма как да е иначе.
                Last edited by val/she; 27.03.2012, 21:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Да Съни, но има и друго природо съобразно и полезно за топене на калории занимание
                  Какво?
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Относно варненки и форумите..ами..то и доста мъже има от Варна, което пак ме връща към разговора за ролята на града ни.
                    Нямам нищо против Варна и неговите "трудови хора", но не разбирам защо преди време така се вкопчи за това разделение на България по територии.

Преди година и повече обяснявах в имотната тема, че имотите ви ще се спихнат, защото вашият регионален растеж е/беше свързан само с две неща, силно зависими от глобалната икономика - туризма и корабоплаването (моряшките заплати). Без тях сте си просто провинция и както е тръгнало с тази световна криза още поне 10-на години, ще разбереш колко съм прав.

Коментар

Вал, наистина ли мислиш, че Артемида е от Варна?
                      много варненки станаха във форума )))
                      Нищо не мисля. Представила се е, че е от Варна и ..го приемам така както, че и ти си от Планината (която и да е тя).

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Моряшки съпруги...Развличат се по форумите....
                        Това е обида. Аз съм работеща и имам силен фокус в/у инженери.

Коментар

Вал, наистина ли мислиш, че Артемида е от Варна?
                          Моряшки съпруги...Развличат се по форумите....

Коментар

• Да де Вероника Лазарова

Коментар

• Пешо тази Валерия да не ти е рода

Коментар

• Вал, наистина ли мислиш, че Артемида е от Варна?

Коментар

Working...
                                X