If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Значи аз съм рядкост. До там стигнах,че в петък да се мятам в колата и да изчезна на някъде далеч от всички. Абсолютно сама. Почнаха да ми казват,че съм станала асоциален тип. Да си мислят каквото искат.
Не искам да видя никой
Сърдцераздирателно!
Не пиши повече така, чи щи умра от емо ции.
<плачплачплач>
Значи аз съм рядкост. До там стигнах,че в петък да се мятам в колата и да изчезна на някъде далеч от всички. Абсолютно сама. Почнаха да ми казват,че съм станала асоциален тип. Да си мислят каквото искат.
Не искам да видя никой
Само с кучето и пушката в някоя усамотена планинска вила.И аз понякога така искам ...особено след сезон ставам мизантроп.
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Koлчо, познавм хора ( и от двата пола), които непрекъснато се стремят към някаква заедност и..няма, не им се получава. Активни са в тези си щения. Къде точно грешат, че я няма тази лекота в общуването- не се наемам да кажа.
В общуването на чисто битово ниво може да се доизградиш чрез другия, а може и ..обратното.
В така представеният пример, ми се чини, че именно стремежът (на някаква или всяка цена) отмива истинската сърдечна усмивка и слага на нейно място пластмасова гримаса при среща с желаният човек .. после вече всичко е ясно ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
И какво ако ти кажа, че не едно към едно ама много близко се придържам към написаното от теб Полза - ничевая
Ами така е ама ще се радвам ако оцениш положително положеният от мен труд... Че толко дълъг и научен пост ти посветих... Ха наздраве.... Донесоха ми горивото и вече съм щастлив.. Идва ми един клиент та ще Ви оставям... Кат го гледам че носи един салам и бутилка, явно ще е ползотворна среща...
Вал/Ше,
С идеята "си им е отредено" по никой начин немой се съглася ... (ша прощаяш )
За повечето от нещата в живота, причина сме самите ние ...
За жалост не висчики, но ПОВЕЧЕТО ...
А, да ...
едно от малкото неща, на които НЕ МОЖЕМ да повлияем, са домашните майстори - (плочкаджии, боя, паркет, ток) ... При тях, със сигурност има някаква предопределеност, он още нАуката не е дефинирале нито един параметър от от нея ...
... Обаче пък, с тяхна помощ, човек достига до качествено нови нива на знания в областта на нАуката, - самоконтрола, самознаванието, философията и не на последно място антропологията ...
Koлчо, познавм хора ( и от двата пола), които непрекъснато се стремят към някаква заедност и..няма, не им се получава. Активни са в тези си щения. Къде точно грешат, че я няма тази лекота в общуването- не се наемам да кажа.
В общуването на чисто битово ниво може да се доизградиш чрез другия, а може и ..обратното.
..маммма мияяя...., тВа - с валците - много ме притесни..., такова сравнение до сега не ми се е случвало да възприемам със сетивата си, а фантазиите ми не са така доразвити...
Ти само се надявай да е сравнение, че инак, ич не ти ге мисля орЕхите с тия валяци...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар