Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Разбира се, че ако почна да се съобразявам с изискванията на всички, това не би бил моят стил на писане... , така че - ако се "занасям" - това пак е част от стила ми, пък и не мисля, че имам проблеми с "човечността си човешка" от по-долният ми пост - всеки има право на самопреценка - смесих нещата, защото са важна характеристика от мъжкото поведение (според мен) - за останалите не отговарям...

"Хигиената" във виртуалните взаимоотношения е много разтегливо понятие (според мен), доколкото има условия, наложени от създателите на сайта, оттук натам - всеки си носи последствията... Това, че не виждам очите ти - не означава, че нямам представа с кого говоря, а самата моя представа ми е напълно достатъчна в диалозите, след като никой от нас (участниците в дискусиите) - не смята да прескача отвъд виртуалните взаимоотношения...
Така и не схващам за какво точно "нараняване" говориш... Но виж - vmankov си го наранила с извинението си и то - много сезЬОзно, та можеш да си помислиш за поведението си...

Тази песничка много ми харесваше, пък и сега си е същата...

http://www.youtube.com/watch?v=XQd6G...eature=related
Коментар