IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Анон, не одобрявам начина на субсидиране на зърнопроизводителите именно поради предпоставките за дисбаланс в аграрния сектор.
    От постовете ти днес не видях да говориш за дисбаланси в СЕКТОРИ, а в ГЕОГРАФИЯ.

П.П. Извинявай, но леко провинциално ми звучиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Вал дисбаланса е повсеместен- какво да направим да се успокоиш- хапни малко шоколадче
      Kiro, благодаря!
      Малко снизходително..но от мен да мине.

За да ми се случат нещата, би трябвало по принуда да стана "софиянка" и да развалям ефира на Анон с мякащия си диалект. Тази работа преспокойно може да се върши от Варна, а и от кой да е друг град, но НЕ- някой е решил, че е по- представително в София.
      На всяка цена София да е административен и търговски център не е добра идея.

Анон, не одобрявам начина на субсидиране на зърнопроизводителите именно поради предпоставките за дисбаланс в аграрния сектор.

Коментар

Извинявам се за заядливостта дето ме е обзела в последните 10-ина дни, но има задълбочаващи се дисбаланси София-другите градове и ако сега разглеждаме в шеговит тон "сепаратистките" настроения, в един момент те-тези настроения могат да се окажат необходимост.

Не си заядлива - не си го и помисляй - нещо повече - ставаш за всички ни все по-привлекателнО...

Друго си мисля - че си търсиш сериозен опонент, но - да си призная, точно днес не ми се спори... Но не само, защото "съпоставяш" морето с Панчарево, а защото не казваш нито дума за вашите перли - коминочистачите, които носят щастие на всеки ъгъл..., за тях ще съжалявам, ако издигнем някоя "Китайска" стена и приготвим валовете с бодлива тел, при което "засеем" и достатъчно мини, за да не би някой софиянец, или варненец, живеещ в София - да вземе да си въобрази, че пиле МОЖЕ да прехвръкне през препятствията - и да потърси щастливият Коминочистач-Варненчик...

Ще посъжаляваме, посъжаляваме, пък ще се сработим тия, които сме от правилната страна на барикадата, за да щурмуваме и свалим тоталитарните образувания във Варна и крайбрежието...

... и тогава...., и тогава..., и тогава... на някои застъпниЧКИ на идеятааааа - дупе да им е яко!......
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Вал дисбаланса е повсеместен- какво да направим да се успокоиш- хапни малко шоколадче

Коментар

Извинявам се за заядливостта дето ме е обзела в последните 10-ина дни, но има задълбочаващи се дисбаланси София-другите градове и ако сега разглеждаме в шеговит тон "сепаратистките" настроения, в един момент те-тези настроения могат да се окажат необходимост.
            Дисбалансите не са винаги еднопосочни.
            Все едно сега софиянци да ревнат, че еди-колко си милиона лева субсидии отиват в Добруджанския край, че по Черноморието и курортите ДДС е намалено.

Наистина ме изненадваш с днешните си постове.

Коментар

• Извинявам се за заядливостта дето ме е обзела в последните 10-ина дни, но има задълбочаващи се дисбаланси София-другите градове и ако сега разглеждаме в шеговит тон "сепаратистките" настроения, в един момент те-тези настроения могат да се окажат необходимост.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                Пиша, което ми дойде наум - затова често търпя критика за хаотичните мисли. Смисълът на критиката на нечий стил на писане - лично на мен ми е непонятен.. Някой, вместо да прескочи нещо, което не му харесва като съдържание, тематика, похвати - почва да пише срещу него... Значи: четем, нещо, което не ни харесва, а после критикуваме някого, че не харесваме постовете му... А защо не просто да ги прескочим?

Обяснението е елементарно: все пак - сега ми се е паднало да бъда писател....

Поздрави!
                Изразил съм се мъгляво, за което ти поднасям извинения. Всъщност ти харесвам постовете точно заради тази спонтанност и не ми е идвало на ум да те критикувам за нещо.

Коментар

Кореняк варненците ще избират.....
                  Принципно ме интересува как би стоял въпроса с визите за завряните зетьове имащи навик да водят живот на скорост

ПС :И на колко наказателни точки ще им се отнема "талона" за придвижване ?
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Аз си пиша. Не може всичко да е в София.( без да навлизам в подробности)

Коментар

С риск и аз да бъда груба- ще преживеем отсъствието на иначе шумния Ви "аристократичен" екащ акцент из нашите улици, клубове и т.н.
                      Ще "преживеете" 1 (един) сезон. А после?!

П.П. Не "акцент", а "диалект", доколкото все още сме една държава..

Коментар

Кореняк варненците ще избират и ако се подлъжат по сегашните тенденции си е за тяхна сметка.
                        Морето за Нас (цялата 378 км-ва ивица), Панчерево- За Вас.
                        Ами ко си имаме имотЧе там

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          С риск да стана малко груб:
                          но тогава ще се увеличи рязко "мякането" по софийските стриптийз клубове.
                          С риск и аз да бъда груба- ще преживеем отсъствието на иначе шумния Ви "аристократичен" екащ акцент из нашите улици, клубове и т.н.

Коментар

Кореняк варненците ще избират и ако се подлъжат по сегашните тенденции си е за тяхна сметка.
                            Май ви е повече за Нефтохима, не за плажната ивица...

Не ми харесват сепаратистски изказвания.
                            Нещо ти е криво днес или друг пише от твоя ник.

Коментар

• Кореняк варненците ще избират и ако се подлъжат по сегашните тенденции си е за тяхна сметка.

Коментар

Tъкмо ще си ги поразредим.
                                С риск да стана малко груб:
                                но тогава ще се увеличи рязко "мякането" по софийските стриптийз клубове.

Коментар

Working...
                                X