IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Добро утро, tnm !
    Добро утро, красавици и юнаци !

Norwegian Wood, сутрин, рано, на гладно
    http://youtu.be/lY5i4-rWh44
    Добро утро, Мечо!
    Добро утро, тайфата!

Днес е Сирни заговезни - ден за прошка. Така че от мен: "прощавай - простено да ти е" към всички, които пишат в темата
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. Домашните сладка- о да- но по редките- зелени орехчета, зелени смокини, бели череши, вишни, рози- все с плод. Като дете помня времето когато когато ме изпратят да занеса нещо на някоя госпожа- тя ме покани и почерпи с много малка стъклена съдънка и лъжичка домашно сладко с чаша вода- невероятно- и после пак игра.

Коментар

• Добро утро, tnm !
        Добро утро, красавици и юнаци !

Norwegian Wood, сутрин, рано, на гладно
        http://youtu.be/lY5i4-rWh44
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение
          аз пък обожавам да правя сладко от какви ли не плодове
          през есента правих от 5 вида смокини,стана жестоко
          но най си ги харесвам когато сладкото при варенето успее да си запази цвета
          и от дюли правих точно по Никулден
          ММ и аз обожавам домашните сладка и не само

Коментар

• Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение
            аз пък обожавам да правя сладко от какви ли не плодове

Страхоооотно сладко от смокини продават бабите пред всяка порта в старият Созопол..., едри и сладки смокини..., мммм - супер!
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• аз пък обожавам да правя сладко от какви ли не плодове

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=6AC6O...eature=related
                Благодаря за цветните мнения )

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Синът ми е фен на компота от дюли.

Днес ходих из Балкана. По билото имаше доста силен вятър /за моите представи/, но беше топъл. Почти стопи снега. Хълмовете започнаха да чернеят. Навсякъде потекоха ручейчета

И още една стара градска песен:http://www.youtube.com/watch?v=94EnAsEXj_s
                  Като малка хич не можех да разбера защо мелодията е толкова тъжна.
                  Малкия обича сладко, ама не много, обича месо, той е като майка си. Малката е по сладкото. Много се караме за последните парчета баклава или шоколад.

Старите хора по нашия край му казваха черния вятър. "Като духне черния вятър и снега се топи. Като духне морския вятър и докарва големия студ."
                  tnm

Коментар

Линзери да. От Лидл са най хубавите.

От компотите най обичам от дюли. За сладко от дюли няма да говоря щото ще се окапя
                    Синът ми е фен на компота от дюли.

Днес ходих из Балкана. По билото имаше доста силен вятър /за моите представи/, но беше топъл. Почти стопи снега. Хълмовете започнаха да чернеят. Навсякъде потекоха ручейчета

И още една стара градска песен:http://www.youtube.com/watch?v=94EnAsEXj_s
                    Като малка хич не можех да разбера защо мелодията е толкова тъжна.
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      какво си чувал за цветя в саксия
                      Мога да кажа, че онова, което съм чувал - е от майката на най-добрата ми приятелка (много красиво и разумно момиче, което познавам от 14-годишната си възраст).. Та, с майката сме имали много разговори, защото добре познавах семейството. Тя беше доста суеверна, но и сладкодумна, а и аз исках да я впечатля донякъде...

Та от нея съм чувал, че... (не е задължително да му вярвате!) - цвете, което цъфти - не се подарява в саксия, а това било наложително, ако в семейството има неомъжено момиче, защото... му "отнемало хубостта"......, не зная - това са разни предания и легенди (едва ли има нещо вярно в тях) и едва ли те определят какъв трябва да е нечий начин на мислене...

Ми то, ако си е момиче - все ще е хубаво...(е моят коментар)..., но освен хубостта - момичето трябва и други качества да има, а тях не е ясно кое точно цвете би им дало...вероятно - вълшебното цвете, което само Георги Кордов е виждал...

http://vbox7.com/play:37b9909c
                      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

2/3 пълноправни членове на семейството /и непълноправния/ много обичат сладкиш с компот от кайсии
                        Днес като влязох в Лидл си спомних, че много хвалеше някакви сладки - линцери. Купих, занесох ги в къщи и бяха изядени за отрицателно време
                        Линзери да. От Лидл са най хубавите.

От компотите най обичам от дюли. За сладко от дюли няма да говоря щото ще се окапя
                        tnm

Коментар

Иииииииии, много обичам за стария Ахмед, дето едната му танцувала, другата му носела кафе, а третата му пеела, ама само дотам. Края е трагичен

И нектар от кайсии обичам, и компот от кайсии. Миналата година не си бях у дома по кайсиено време. Много ме беше яд.
                          2/3 пълноправни членове на семейството /и непълноправния/ много обичат сладкиш с компот от кайсии
                          Днес като влязох в Лидл си спомних, че много хвалеше някакви сладки - линцери. Купих, занесох ги в къщи и бяха изядени за отрицателно време
                          Мечо

Коментар

• http://youtu.be/Ek9sd36TXY8
                            tnm

Коментар

Мечо, в голяма част от нашите стари градски песни се пее същото. И преди ти написах - проблема не е в песните и текстовете, а поведението на хората, които ги изпълняват. Чалгата отдавна не е само музика.
                              Иииииииии, много обичам за стария Ахмед, дето едната му танцувала, другата му носела кафе, а третата му пеела, ама само дотам. Края е трагичен

И нектар от кайсии обичам, и компот от кайсии. Миналата година не си бях у дома по кайсиено време. Много ме беше яд.
                              tnm

Коментар

Колкото до гръцките богове, ако амброзията се е състояла от боза, не съм съгласен

Май се споменаваше нещо за нектар.
                                Много обичам нектар от кайсии.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X