If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Ей щИ дърпам ушите, нанчии ниЙеЙ смешно мноУ съм сериозна и съм решила най-накрая сама ще го измисля. Само ме е страх ако предприема някаква стъпка по отношение на актива необмислена да не загубя прекалено
ГОЛЕМ СИ БАТЕ КОСМО И НИКАК НЕ СИ ЛУД. То няма развита земна цивилизация, която да не е обръщала внимание на погребалните церемонииПо тях съдят и за културата и, Може пък и да си прероден император или фараон. Шегата настрана, но на мен ми харесват твоите хрумки за гробовете- има нещо достолепно и архаично в тях. Като млад бях гледал един филм- бразилски- за един бохем , които закле приятелите си когато почине да не се ваикат. Да се съберат и да си припомнят какви пичове и бохеми са били.Та филма беше за това- уникална панахида както ние и казваме за бохемство, приятелство и жени. Бях много впечатлен от тази философска гледна точка към човека които си загубил. Тук си спомням и за истинската мисторическа случка с един поборник от Карлово-приятел на на В.Левки- след освобождението сядал на паметника- вадел павурче с ракия и - а наздраве Баи Василе си говорил с Апостола. По добре да си смомняме за хубавите рабти свързани с хората , които сме загубили..Но има време за тези неща..- сега- наздраве Космо да си жив и здрав. Тази новата кака много претенции нещо- то първо пиенето, после цигарите, а после кое- ха-хаДнес няма да пия- много срещи и работа
Как беше в кризата инвестираме в образование, ей го е вчера си взех една книга (нЕма да казвам колко кинти щото ме заболя сърцето хихи, но обичам да ги давам за такива неща ) Професора каза, колеги това е най-важната инвестиция, пък и повечето ви колеги са много елементарни и дори глуповати имате шанс, възможност вие ще си я намерите тази възможност, за да блеснете. Та сега съм залегнала да чета да видим - кофтито е, че резултатите идват маалко по-после. Не може веднага, нали трябва търпение
...
Споделете как вървят финансовите консултации,....
Много скъпо,защото най-качествените са еднократни,тихинки и на уше ....Обаче резултата след това е гарантиран :
В какой холодной стране мы живём! У нас все скрыто, все в подполье. Советского миллионера не может найти даже Наркомфин с его сверхмощным налоговым аппаратом....Остап Бендер
Оо добре то като ви слуша човек има чувство, че прави всичко наобратно Знам, че сте прави макар да се ядосвам мааалкинко Я дайте вие някое парче за слушане в почивката, че не мога нищо да измисля - блокирах
Тц, не става тоо номер, Космо е прав. Пробвала съм..не мога (ако са девойки ми обличат нещата (даже и най..., взимат ги без позволение ии абе не е за разправяне - не щА, ако не са девойки - ох и то не е работа )
Така е - при мъжете, ако е мъж е някакво прасе дето те гнус да се прибереш, ако е жена, се заплтата едни сложни взаимоотношения, дето в днешно време никой няма време и нерви за тях.... Живей си сама... Поне няма да се дразниш.. Може да си смениш крушките с енергоспестяващи и да си купиш ,иялна машина и хубав климатик.. Така ще ти паднат см,етките за ток, парно и вода.... Пак е нещо
Пийни едно уиски и не се ядосвай.. И както всяка жена така и ти съм сигурен, че имаш някой пич дето му звъниш при нужда.. Та сега е момента.. Я какъв хубав ден е. Що го разваляш с мисли за живота и немането на кинти.. Наздраве.. Абе пак попаднах на някаква гадна ракия...
Ох, Космооо не става, не могаааа, не искам Искам сама да го измисля и не може да не може...
Оо добре то като ви слуша човек има чувство, че прави всичко наобратно Знам, че сте прави макар да се ядосвам мааалкинко Я дайте вие някое парче за слушане в почивката, че не мога нищо да измисля - блокирах
Пийни едно уиски и не се ядосвай.. И както всяка жена така и ти съм сигурен, че имаш някой пич дето му звъниш при нужда.. Та сега е момента.. Я какъв хубав ден е. Що го разваляш с мисли за живота и немането на кинти.. Наздраве.. Абе пак попаднах на някаква гадна ракия...
И това е идея, ама пък ограничава личната свобода дори и при положение че нямате връзка... Синдрома на досадният съквартирант / ка...
Тц, не става тоо номер, Космо е прав. Пробвала съм..не мога (ако са девойки ми обличат нещата (даже и най..., взимат ги без позволение ии абе не е за разправяне - не щА, ако не са девойки - ох и то не е работа )
Коментар