IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
    Вал нещото, на което дирим решение е генерално и му трябва генерално решение, дори разпределено в някакви стъпки аз пък не, че мноог разбирам ала тъй ги виждам нещата. Как беше седнАх с хесапа на едната страна имаше приходи на другата разходи като цяло, а след това разбити на по-малки според степента на важност и неотложност. И Suma summarum резултата беше хем отчайващ, хем не толкова. Не моЕ да нЕма решение простото око не го вижда, трЕбе му "специално" око
    Хващай някой с когото да делиш наем и режийни.

Коментар

Абе, първото парче не е за обедно време.
      От познат режисьор знам, че трябва да се пускат динамични парчета, а тези са за след 20 часа.

Коментар

Вал нещото, на което дирим решение е генерално и му трябва генерално решение, дори разпределено в някакви стъпки аз пък не, че мноог разбирам ала тъй ги виждам нещата. Как беше седнАх с хесапа на едната страна имаше приходи на другата разходи като цяло, а след това разбити на по-малки според степента на важност и неотложност. И Suma summarum резултата беше хем отчайващ, хем не толкова. Не моЕ да нЕма решение простото око не го вижда, трЕбе му "специално" око

Не се стряскай: винаги разходите излизат около 2.5 пъти по-големи от приходите......, най-нормална българска черта...
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Записвай си Арти всички разходи поне 2 месеца. Не пропускай дори 30 ст, които си дала за вафла примерно и ще видиш за глупости какъв бИджет отива.
          There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Космо, преди да почине моят прадядо /богат за времето си човек/ накарал синовете си да му обещаят, че когато го погребват, отстрани в ковчега му ще има две дупки и от там да се показват ръцете му. Предполагам, искал е да покаже, че нищо не можеш да занесеш на онзи свят, каквото и колкото имане да си имал.
            Живота е за живеене.Да му се наслаждаваш, доколкото е възможно. За това колко ще продължи ... друг се е погрижил
            Абе аз май имам някакви проблеми, защото почти всяко мое виждане за живота тотално се отрича от хората около мен.. И докато до едно врем си виках че всички са идиоти, сега от висотата на времето се замислям че не е нормално някой тъпанар (разбирай аз) да си купи две гробни места, на цената на две гарсониери в София, да направи две беседка и маса, три пъти да ги бута че не му харесват, да вкара тежка строителна техника в гробишата и да налива бетон... А като се замисля освен че си намирам повод да се оплаквам и да оправдавам постоянното си пиянство, не съм толко зле... А наздраве, аз минах на ракия и промених мястото на срещите следобед в моя офис за да не излизам... Всъщност и много ми се събра за един живот... Ама още има какво да изживея.. Е днес ще се напия като говедо, ще гледам Ал Бънди и ще си викна една платена кака, щото с новото ми гадже имаме уговорка да не правим секс като съм пиян, щото съм бил груб..... Нема да коментирам, как е възможно на 100 жени да не съм им груб ама на мис божествена врачанска красота, да съм.... Как и да е, това са лични работи не са за у форум.. Пратих двама шофьори е сега до Пикадили да ми купят една бутилка ракия и разни мезета и до една кръчма за две агнешки курбан чорби.. Дано не забравят да ми турят оцет че ще ги направя на пастет...Ще се доверя на стомаха си.... Много го уважавам. Никога до сега не ме е предаваял.

Коментар

Хмм, плодова салата как ли ми звучи...добре ми звучи. Артистичната подредба не следва да уплаши човек с въображение
              ...именно - нацели десетката....., а в тая тема - определено - човек, без въображение няма, така че...

...ама като гледам как си се "уплашила" - само на въздишки си го ударила (от уплаха, не ще да е от друго..) - в клипчето, което ни препоръчваш...

http://www.youtube.com/watch?v=5jvcm...eature=related

... мноооого стреснатО изглеждаш - и не зная дали едно допълнително обвдишване (от подходящ "спасител" ) - не би ти помогнало...
              Last edited by zarco; 27.03.2012, 12:35.
              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Записвай си Арти всички разходи поне 2 месеца. Не пропускай дори 30 ст, които си дала за вафла примерно и ще видиш за глупости какъв бИджет отива.

Директно с мющюриите, а не през агенция (но трябва в този случай да регистрираш фирма)
                Last edited by val/she; 27.03.2012, 12:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                  ...адИ де - веднъж и аз да прозвуча "заплашителноООООО"... ...не мога да намеря едни специални мои "изпълнения" - плодови салати с много еротичен подтекст, вероятно те ще те "успокоят" донякъде в определена посока, но пък ще те "уплашат" в съвсем различна...

Аз тВа - за вас, жените, няма А го кажа за пръв (нито за последен) път - че на вас - НИКОГА не може да ви се угоди!
                  Хмм, плодова салата как ли ми звучи...добре ми звучи. Артистичната подредба не следва да уплаши човек с въображение

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Ако си на заплата- възможностите не са кой знае колко, не че и иначе Са в тази криза.

Не знам докъде си докарала с образованието и как си с езиците- специализираните преводи са към свободните професии и можеш да си правиш от дома и по всяко време на денонощието.
                    Не докарва кой знае колко...правила съм преди, сега отвреме навреме...даже почти не. Но благодаря за идеята

Коментар

• Яя се раздвижете малко

http://www.youtube.com/watch?v=5jvcm...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=oIOvu...eature=related
                      Last edited by artemida_sofyanska; 27.03.2012, 12:25.

Коментар

Не точно, по-скоро нужда от финансова политика и разграфен план на действие
                        Ако си на заплата- възможностите не са кой знае колко, не че и иначе Са в тази криза.

Не знам докъде си докарала с образованието и как си с езиците- специализираните преводи са към свободните професии и можеш да си правиш от дома и по всяко време на денонощието.

Коментар

а пък ми прозвуча заплашителнооо...

...адИ де - веднъж и аз да прозвуча "заплашителноООООО"... ...не мога да намеря едни специални мои "изпълнения" - плодови салати с много еротичен подтекст, вероятно те ще те "успокоят" донякъде в определена посока, но пък ще те "уплашат" в съвсем различна...

Аз тВа - за вас, жените, няма А го кажа за пръв (нито за последен) път - че на вас - НИКОГА не може да ви се угоди!

Коментар

Космо, да кажем, че финансовите измерения не са без значение......, но освен тях има значение и удоволствието, а също и ситостта, която ще остави у нас храненето...

В тоя смисъл, аз до такава степен съм фен на вкусната, топла супа, че нямам усещане за ситост, ако ям каквото и да е друго (примерно) на обяд. Мисля, че половин килограм шунка или кашкавал, не биха оставили такова усещане за нежна топлина в стомаха, каквото имам след приятната топла супичка, ..., след което бих бил и достатъчно работоспособен, независимо от вида на заниманията, които предстоят....

Не бива да се пропуска и голяма, разнородна салата, плодове (по 5 кила ябълки си имам винаги на разположение), медът...

Тъмната Ариана на мен ми беше харесала...

Все пак - всеки се чувстваЛ най-добре в собствената си кожа, така че - съвети по принцип не давам...

Поздрави!
                            Абе страх ме ако хапна някоя супа да не се усе...ра... Че тая сутрин едвам оцелях.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Космо, преди да почине моят прадядо /богат за времето си човек/ накарал синовете си да му обещаят, че когато го погребват, отстрани в ковчега му ще има две дупки и от там да се показват ръцете му. Предполагам, искал е да покаже, че нищо не можеш да занесеш на онзи свят, каквото и колкото имане да си имал.
                              Живота е за живеене.Да му се наслаждаваш, доколкото е възможно. За това колко ще продължи ... друг се е погрижил
                              Така е Тнм, но и аз имам някои естестки виждания по този въпрос и съм ги свела до знанието на когото трябва и ..обратното.
                              п.п.Преди няколко години на пътя Бургас-София, при тройно изпреварване един така щеше да ме отнесе челно.
                              Пу-Пу-Пу .
                              Как се казва в такива случаи Тнм?

Коментар

Ще ти намерим някой, който да се грижи за това - никога, когато ме "слушаш" - да не огладняваш...
                                а пък ми прозвуча заплашителнооо...

Коментар

Working...
                                X