Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКосмо не само на мотора, а направо да и предложиш услугата пълна програма. Какво ти е писала с СМСА
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеЕдно сутрешно включване с леката забележка: за да са на ниво нечии морални ценности, свързани с обясняване на разбираем език - на деца и внуци..., (вероятно и не само на тях) - на действието някой да ти "прави свирка" трябва да се подхожда достатъчно ангажирано и сериозно в тая посока...
Приятен ден на всички!
http://www.youtube.com/watch?v=yQyaQ...eature=relatedБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКосмо мани-- още ме е яд за онова рускинче- перфектно беше
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеХихдам поне мога да ви кажа когато нещо ви трябва в кой нормативен акт да се открие и каква врътка може да се нарпави тъй че да се избегне нещо без да се нарушават основните принципи и правила заложени в нормативните актове
Обаче практиката е друго нещо...
Кой ще предотврати третата световна война, ако не ти...на теория....
На практика....ми запали въображението.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМечо , как е в панделата ..? С тази поетична душа , арабелите да не те заглеждат вече....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеХа добро утро)))
l]
Ти изби рибата с това "кратко описание на международното публично право"....
Тук разбираме от непублични неща и ги преподаваме на четири очи....
Коментар
Коментар