IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Космо не само на мотора, а направо да и предложиш услугата пълна програма. Какво ти е писала с СМСА
    Мейла е дълъг, ама най общо че съжалявала.. Че трябвало нещо да ми каже ама не могла... Че си мислела за мене.. Че много искала да се видим, ни нямало как да стане... итбн. Глупости. Преди години с подобни схеми циганки и туркини от хасковско точеха разни турски милионери като им искаха пари за път, заеми итн.... Тук играта е по дебела но явно правилата са същите.. Разликата е все едно в единия случай гледаш Локо Мездра и Пирин в другия Реал Мадрид и Арсенал...

Коментар

Космо не само на мотора, а направо да и предложиш услугата пълна програма. Какво ти е писала с СМСА
      Не СМС - имейл... Била модел на бельо... Не ми се рови повече в тази история. За едно ебане да се вкарам в разни филми не ми се иска.

Коментар

• .
        Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 08:48.
        There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Пиши и на меила, че си и намерил ангажименти и искат снимки- нали е манекенка

Коментар

• Космо не само на мотора, а направо да и предложиш услугата пълна програма. Какво ти е писала с СМСА

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
              Едно сутрешно включване с леката забележка: за да са на ниво нечии морални ценности, свързани с обясняване на разбираем език - на деца и внуци..., (вероятно и не само на тях) - на действието някой да ти "прави свирка" трябва да се подхожда достатъчно ангажирано и сериозно в тая посока...

Приятен ден на всички!

http://www.youtube.com/watch?v=yQyaQ...eature=related
              Невинен съм. Това беше моето тъмно АЗ. Страдам от раздвояване на личността
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

Космо мани-- още ме е яд за онова рускинче- перфектно беше
                Казах ли ти че ми е отговрила на един мейл, ама начина на писане си личи че не го е писало същото лице.... Трябваше да я повозя на мотора с два коша ама.... Голем съм балък понякога...

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение

Ти ме върна в реалността.....

Коментар

• .
                    Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 08:49.

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици- Успешна седмица...

Коментар

Хих дам поне мога да ви кажа когато нещо ви трябва в кой нормативен акт да се открие и каква врътка може да се нарпави тъй че да се избегне нещо без да се нарушават основните принципи и правила заложени в нормативните актове Обаче практиката е друго нещо...
                        Така дее...
                        Кой ще предотврати третата световна война, ако не ти... на теория....
                        На практика....ми запали въображението.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Мечо , как е в панделата ..? С тази поетична душа , арабелите да не те заглеждат вече....
                          Гепах едно мачете, резнах една две зелки и избягах бря. Сега се крия в джунглата и дебна удобен момент да изтръгна гръцмулите на останалите лоши.
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• .
                            Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 08:49.

Коментар

Ха добро утро )))
                              l]
                              Добро да е ..!
                              Ти изби рибата с това "кратко описание на международното публично право"....
                              Тук разбираме от непублични неща и ги преподаваме на четири очи....

Коментар

• Мечо , как е в панделата ..? С тази поетична душа , арабелите да не те заглеждат вече....

Коментар

Working...
                                X