IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Неблагополучия с кредит?
    Не точно, по-скоро нужда от финансова политика и разграфен план на действие
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
      Зарко като те "слушам" така де чета... започвам да огладнявам

Ще ти намерим някой, който да се грижи за това - никога, когато ме "слушаш" - да не огладняваш...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Аз имам и други идеи за тия парцели, ама малко като че ли прекалих... И ми стана неудобно. Щото в стремежа си да постигна перфектното погребение, май от страни взех да изглеждам на някой ненормалник... Щото и пол;седният път като наливали бетона, моите маймуни, дошли чак най големите шефове на гробищният парк и изразили несъгласие със случващото се и казаха че имало оплакване от съседи заради техниката и че това било гробище а не строителна площадка..... А и чух че разни хора и колеги ми говорят зад гърба по тоя повод, че съм луд и че съм алкохолик и явно ще ми се наложи да платя данък "обществено мнение"...Апа и май е малко тъпо човек да си планира погребението, вместо да се наслаждава на живота... В края на краищата трябва да сме позитивни щото живота е кратък...
        Космо, преди да почине моят прадядо /богат за времето си човек/ накарал синовете си да му обещаят, че когато го погребват, отстрани в ковчега му ще има две дупки и от там да се показват ръцете му. Предполагам, искал е да покаже, че нищо не можеш да занесеш на онзи свят, каквото и колкото имане да си имал.
        Живота е за живеене.Да му се наслаждаваш, доколкото е възможно. За това колко ще продължи ... друг се е погрижил
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
          Оо време е за ядене ама днес нещо нямам муза...

Споделете как вървят финансовите консултации, вероятно не са като правните, но не съм се интересувала до този момент.
          Неблагополучия с кредит?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Мразя всякакъв вид черен дроб, независимо как е приготвен.

П.П. Добър ден, тайфата!
            ...това ми е от малък, когато се приготвяше пилето..., баба (лека й пръст) винаги намираше в тенджерата дробът и ми го сипваше, като най-ценното... ..., но той винаги не ми достигаше, а вкусът се е запечатал като нещо много ценно в съзнанието ми... Именно това е сега причината да харесвам тоя вкус...

Всички "отклонения" си имат много прости обяснения в човешката (НИ) природа...
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
              Космо, да кажем, че финансовите измерения не са без значение......, но освен тях има значение и удоволствието, а също и ситостта, която ще остави у нас храненето...

В тоя смисъл, аз до такава степен съм фен на вкусната, топла супа, че нямам усещане за ситост, ако ям каквото и да е друго (примерно) на обяд. Мисля, че половин килограм шунка или кашкавал, не биха оставили такова усещане за нежна топлина в стомаха, каквото имам след приятната топла супичка, ..., след което бих бил и достатъчно работоспособен, независимо от вида на заниманията, които предстоят....

Не бива да се пропуска и голяма, разнородна салата, плодове (по 5 кила ябълки си имам винаги на разположение), медът...

Тъмната Ариана на мен ми беше харесала...

Все пак - всеки се чувстваЛ най-добре в собствената си кожа, така че - съвети по принцип не давам...

Поздрави!
              Зарко като те "слушам" така де чета... започвам да огладнявам

Коментар

• Оо време е за ядене ама днес нещо нямам муза...

Споделете как вървят финансовите консултации, вероятно не са като правните, но не съм се интересувала до този момент.

Коментар

Ти ма преби.. Такоз чудо не бях ял.. Аз след сутрешното Цунами в клозета, сега съм си нарязал малко шунка и кашкавалче и пия биричка...

Космо, да кажем, че финансовите измерения не са без значение......, но освен тях има значение и удоволствието, а също и ситостта, която ще остави у нас храненето...

В тоя смисъл, аз до такава степен съм фен на вкусната, топла супа, че нямам усещане за ситост, ако ям каквото и да е друго (примерно) на обяд. Мисля, че половин килограм шунка или кашкавал, не биха оставили такова усещане за нежна топлина в стомаха, каквото имам след приятната топла супичка, ..., след което бих бил и достатъчно работоспособен, независимо от вида на заниманията, които предстоят....

Не бива да се пропуска и голяма, разнородна салата, плодове (по 5 кила ябълки си имам винаги на разположение), медът...

Тъмната Ариана на мен ми беше харесала...

Все пак - всеки се чувстваЛ най-добре в собствената си кожа, така че - съвети по принцип не давам...

Поздрави!

Коментар

Даммм, но ако бяха само романтиката и страстта в тая тема, (примерно) около 2/3 от живота ни щеше да остава в сянка... ...., все пак - красиво си беше, красиво..., но като се прибрах, па като запретнах едни ми ти ръкавЕ..., страОтна супа си спретнАх..., но от продукти с гарантирано качество: пилешки дробчета, картофи, морков, червена чушка, лук, пащернак...., от подправките - зехтин, сол, чер пипер и мноооого копър...., ммммммм - мечта..., пък и засища....От кога съм си я набелязал..., та като я захванах - топла, топла: една, че и втора....... (да не забравя, че й правих едно "препенване" - така май се казваше обирането на пяна... и разни дребни нещица - супер-чистота при обработване на продуктите...., абе - изпипана работа..., не е както в заведенията - не знаеш на кеф ли е бил готвача..., а има и напълно безотговорни хора, на които целият свят им е крив..., да не включвам гадости сутринта тук от собствени впечатления...)

Но защо супата се получи така вкусна - сигурно и положението на планетите си е казалО думата... Ето как се създават легендите....

Приятен ден на всички!

Поздравът ми е с "Комиците" - предупреждавам хората (с "темерутест" характер), които не харесват такива "глупости" - да прескочат клипа...

http://vbox7.com/play:43f7d0ab&al=1&vid=1278550
                    Мразя всякакъв вид черен дроб, независимо как е приготвен.

П.П. Добър ден, тайфата!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Не спирам да се удивлявам, как се съчетава в едно, пролетната романтика на събуждащата се природа и изливащият се "кипеж" от раздразнените черва на Космо...
                      Това е да имаш дар слово.....
                      Приятен ден на всички !!!
                      Приятен и на теб чиче.. Наздраве... Абе тая Арианка по принцип не я харесвам ама днес ми се услажда... А как ми се е дояла пастарма, ама ме е страх пак да не върне "романтиката" в червата, че следобед имам куп срещи извън офиса и има опастност да аварирам някъде...

Коментар

Даммм, но ако бяха само романтиката и страстта в тая тема, (примерно) около 2/3 от живота ни щеше да остава в сянка... ...., все пак - красиво си беше, красиво..., но като се прибрах, па като запретнах едни ми ти ръкавЕ..., страОтна супа си спретнАх..., но от продукти с гарантирано качество: пилешки дробчета, картофи, морков, червена чушка, лук, пащернак...., от подправките - зехтин, сол, чер пипер и мноооого копър...., ммммммм - мечта..., пък и засища....От кога съм си я набелязал..., та като я захванах - топла, топла: една, че и втора....... (да не забравя, че й правих едно "препенване" - така май се казваше обирането на пяна... и разни дребни нещица - супер-чистота при обработване на продуктите...., абе - изпипана работа..., не е както в заведенията - не знаеш на кеф ли е бил готвача..., а има и напълно безотговорни хора, на които целият свят им е крив..., да не включвам гадости сутринта тук от собствени впечатления...)

Но защо супата се получи така вкусна - сигурно и положението на планетите си е казалО думата... Ето как се създават легендите....

Приятен ден на всички!

Поздравът ми е с "Комиците" - предупреждавам хората (с "темерутест" характер), които не харесват такива "глупости" - да прескочат клипа...

Ти ма преби.. Такоз чудо не бях ял.. Аз след сутрешното Цунами в клозета, сега съм си нарязал малко шунка и кашкавалче и пия биричка...

Коментар

• Първоначално изпратено от vilavarna Разгледай мнение
                          Ква романтика бе Астронавтски, то цял листопад уе! Разлигавили са се по-бетер от песьонка на Д2 ... ужас някъв. Аз влизам от време на време в темата да видя дали не си постнал някои от твоите свежи БГ-Буковски постове ама ти много разреди човече и стана едно розово-розово. Добре че си ти да вкараш и по некой друг цвят - кафяв, жълт нема значка само да не е розово.

жив и здрав

пп Ей тая твоята история за парцела в гробищата ме разнищи. Е няма такъв идиот Така като си го бетонирал що не сложиш един джукбокс и до него дъска и ютия за гладене! Или една тенис на маса с хилки.
                          Аз имам и други идеи за тия парцели, ама малко като че ли прекалих... И ми стана неудобно. Щото в стремежа си да постигна перфектното погребение, май от страни взех да изглеждам на някой ненормалник... Щото и пол;седният път като наливали бетона, моите маймуни, дошли чак най големите шефове на гробищният парк и изразили несъгласие със случващото се и казаха че имало оплакване от съседи заради техниката и че това било гробище а не строителна площадка..... А и чух че разни хора и колеги ми говорят зад гърба по тоя повод, че съм луд и че съм алкохолик и явно ще ми се наложи да платя данък "обществено мнение"...Апа и май е малко тъпо човек да си планира погребението, вместо да се наслаждава на живота... В края на краищата трябва да сме позитивни щото живота е кратък...

Коментар

• Не спирам да се удивлявам, как се съчетава в едно, пролетната романтика на събуждащата се природа и изливащият се "кипеж" от раздразнените черва на Космо...
                            Това е да имаш дар слово.....
                            Приятен ден на всички !!!

Коментар

Много романтика, много страст в тая тема.. Нормално. Пролет е хормоните бушуват. Желанието за живот се събужда... Апа на мен хич не ми е романтично.. Снощи бех много гладен, щото не бях ял целия ден.. А си бях поръчал за обед някакво суши.. Ама явно цял ден като е седяло и му се е влошило качеството, щото тая сутрин м и е едно гадно в корема... Усещам че ще прекарам повече време от обичайното в клозета.. Не знам дали съм Ви казвал ама във офиса съм си направил уникални клозети.. Супер лукс..Да ти е кеф да........... Дори понякога бързам да дойда на работа за да ги полвам... А днес имах план да се напия като животно, ама ще пропусна...

Приятен ден на всички!

Коментар

• Добро утро, съфорумци

Мерси за поздрава Спарти и за препоръката - Наивник

Хубав ден ви желая с едно парче в духа на поздрава на Спарти хихи http://www.youtube.com/watch?v=GI-Ts...ayer_embedded#!

Коментар

Working...
                                X