Първоначално изпратено от Доби
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКъдье тва ?
...
(надяям са да няма сексистски засегнати ... просто така го написах ..)
Примерно- дал си ключ на някого и установяваш, че си се обзавел с мощна система и разни други подобни нещица, което вероятно е признак, че някой се устройва в дома ти.. чисто..хипотетично казано.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение+1 ...
Въпреки, че и тва не е за всеки ...
Яз повечето хора(и жени де) дет познавам, саминки немой стоят ...
Общо взето, могат да изтрат сума ти чудесии, само и само да има с кой да седнат да гледат телевизор вечерно време ...
Не е за всеки таз работа...
Като студент, един мой многоуважаван преподавател (кат се замисля, може би дори едниственият, който заслужава да бъде запомнен ..) ми подари една негова книжка.. Самотата се казваше - твърде силно я препоръчвам ...
...
Коментар
-
Общо взето, могат да изтрат сума ти чудесии, само и само да има с кой да седнат да гледат телевизор вечерно време ...
Като студент, един мой многоуважаван преподавател (кат се замисля, може би дори едниственият, който заслужава да бъде запомнен ..) ми подари една негова книжка.. Самотата се казваше - твърде силно я препоръчвам ...
...
Не искам да видя никой
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКазва се, че някой те пази и че си имала късмет
... Въглен във водата гасне - уроките гаснат в теб
Както пламък не трепти във незапалените свещи
тъй и ти със зли очи да нямаш срещи...
В какви тайнств си посветена...Това славянски магии ли са?
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеКолчо, не сте прав.
...
(надяям са да няма сексистски засегнати ... просто така го написах ..)
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеТака е Тнм, но и аз имам някои естестки вижданияпо този въпрос и съм ги свела до знанието на когото трябва и ..обратното.
п.п.Преди няколко години на пътя Бургас-София, при тройно изпреварване един така щеше да ме отнесе челно.
Пу-Пу-Пу .
Как се казва в такива случаи Тнм?
... Въглен във водата гасне - уроките гаснат в теб
Както пламък не трепти във незапалените свещи
тъй и ти със зли очи да нямаш срещи...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГОЛЕМ СИ БАТЕ КОСМОИ НИКАК НЕ СИ ЛУД
. То няма развита земна цивилизация, която да не е обръщала внимание на погребалните церемонии
По тях съдят и за културата и
, Може пък и да си прероден император или фараон
. Шегата настрана, но на мен ми харесват твоите хрумки за гробовете
- има нещо достолепно и архаично в тях. Като млад бях гледал един филм- бразилски- за един бохем , които закле приятелите си когато почине да не се ваикат. Да се съберат и да си припомнят какви пичове и бохеми са били
.Та филма беше за това- уникална панахида както ние и казваме за бохемство, приятелство и жени
. Бях много впечатлен от тази философска гледна точка към човека които си загубил
. Тук си спомням и за истинската мисторическа случка с един поборник от Карлово-приятел на на В.Левки- след освобождението сядал на паметника- вадел павурче с ракия и - а наздраве Баи Василе си говорил с Апостола
. По добре да си смомняме за хубавите рабти свързани с хората , които сме загубили..Но има време за тези неща..- сега- наздраве Космо да си жив и здрав
. Тази новата кака много претенции нещо- то първо пиенето, после цигарите, а после кое- ха-ха
Днес няма да пия- много срещи и работа
Кире а теб те обичам. Добре че има хора като теб.. И аз точно това целях да направя, ама явно не съм намерил начина.. Щото идва един ревящ човечец при един от м,оите ръководители на проекти (между другото гроба ми съм го класифицирал като проект и има отговорни хора) и се вайка че един бетоновоз Актрос маневрирал 0около семейната му гробница и бил всичко омачкал и залял в бетон.. Ония моя помислил че не харесва камиона и му теглил една майна.. А човека си е прав.. Него не го интересува че няма начин да изливаш бетон от миклсер на 10 квадрата без да оцапаш наоколо... И ми стана кофти.. Възстанових му разходите и му обещах другия път майсторите да повдигнат единият от неговяоте гробове че е поддал и и пропаднал....Па и не ми хареса новия бетон (иначе си го представях)и сега като пратя бригадата да разбива, нали се сещаш че в радиус 200 метра няма да можа да се провеждат церемонии... Ама сега е момента щото лятото бригадите ще са по обекти и няма да има време... Луда работа е живота Добре че има хора като теб, мислещи и развиващи се щото иначе още щяхме да ловъваме с лукове и да живеем в пещери.
Коментар
-
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеПак някакви призраци ти се привиждат.
Искат се пари-таратанци. Иска се да си изкара изпита за правоспособност и да се намърда, в някоя от добрите кантори.
..."призракът" - да не зная, че дамата е от Варна...
... радвам се, че си така добре информирана...(очевидно и на теб не ти липсват "призраците")...Last edited by zarco; 27.03.2012, 13:08."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение...,а на мен защо ли никой не ми предлага "завръщане във Варна"?..., в тоА форум Фсичкото май се познавате......
...едни "си вадят" хляба, други - вероятно с право - правят хляб..., но определено - за да влезеш в адвокатската гилдия - пак се искат доста пари... (посветените знаят това)...
Искат се пари-таратанци. Иска се да си изкара изпита за правоспособност и да се намърда, в някоя от добрите кантори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение... Живей си сама... Поне няма да се дразниш.. Може да си смениш крушките с енергоспестяващи и да си купиш ,иялна машина и хубав климатик.. Така ще ти паднат см,етките за ток, парно и вода.... Пак е нещо
...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАрти, а завръщане във Варна?!?
И тук живеят хора и даже и с "право" някои си вадят хляба.
...,а на мен защо ли никой не ми предлага "завръщане във Варна"?..., в тоА форум Фсичкото май се познавате......
...едни "си вадят" хляба, други - вероятно с право - правят хляб..., но определено - за да влезеш в адвокатската гилдия - пак се искат доста пари... (посветените знаят това)..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеОх, Космооо не става, не могаааа, не искамИскам сама да го измисля и не може да не може...
Коментар
Коментар