IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Майка ми е честна, трудова жена, отдадена цял живот на семействто си. А живота и никак не е бил лесен. В ммента изцяло аз ги издържам финансово с баща ми.

Аз ако сме честни съм малко странен и не съм най свестният партньор (три неуспешни брака сами по себе са доказателство). Само бих наранил подобна жена... Забравих да добавя - исакм жената до мен да не е много чувствителна и влюбчива. за да не страдам като правя глупости тя страда...

Ами няма да правиш глупости!

Като казвам да си търсиш жена като майка си има в предвид и това че ще ти е нещо познато.Един вид ще се намираш на свой терен.Ще знаеш кое е правилно и кое не е(долу-горе) в емоционален план.
    Има и нещо друго.Най-вероятно си правил и глупости като дете и младеж но след някакво наказание или сръдня от страна на майка ти ти е било прощавано и живота е продължавал напред.Не мислиш ли че подобно нещо може да го направи само жена която да прилича на майка ти по характер.
    Този модел на поведение макар и набързо нахвърлян си мисля че има хляб в него.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
      ... шансът е нищожен..., пък и качествата, които се търсят - са несравними с обичта на майката...

Защо да е нищожен?
      Точно че нещата са несравними може би има шанс.Човека иска от жените разни неща но никъде не видях да иска да го обичат.По-скоро останах с впечатление че иска той тях обича но това е само едната страна на нещата трябва и те него да обичат.Когата и двамата "си искат" ми се струва че има голяма вероятност да станат нещата.Няма да загуби от ореола на мъжествеността си ако се остави да бъде обичан.Разбирай малко глезен малко хокан малко "командван" .С една дума "мислен"Пък когато усеща че тези неща тя ги прави от любов ще и прощава щото и той я обича и така.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Имало е да, но сега някои са хем меркантилни хем кучки

Кире нищо не каза за тая дето пуснах снимката???

Коментар

• Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнение
          Космонавта защо не си потърсиш жена която да прилича на майка ти?
          Майка ми е честна, трудова жена, отдадена цял живот на семействто си. А живота и никак не е бил лесен. В ммента изцяло аз ги издържам финансово с баща ми.

Аз ако сме честни съм малко странен и не съм най свестният партньор (три неуспешни брака сами по себе са доказателство). Само бих наранил подобна жена... Забравих да добавя - исакм жената до мен да не е много чувствителна и влюбчива. за да не страдам като правя глупости тя страда...

Коментар

• Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнение

... шансът е нищожен..., пък и качествата, които се търсят - са несравними с обичта на майката...
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Бах мааму няма вече нормални хора. Цялото ни общество е лудо и сбъркано. Вчера цял ден бях на работа. От как им дадох бонуси и заминах за Гърция се оказа че измислили да идва само по един от звено (фирма) и другите са се отдали на безпаметно пиянство... Как да е - преживях го и звъннах на банковата служителка с която мислех да излизам и да правя интелектуален секс... Дойде момичето отидохме на вечеря докато чакахме филма (почваше чак от 11 часа, някаво тъпо екшънче с главен герой негър, един от тия известните)... Хубаво момиченце (момиченце, момиченце 35 годишно, ама миньонче, слабичко та не и личат), умно (аз го знаех защото ми е експерт по кредитите в Банката), но натам се почна - имала дете от някакъв, па се разделили, па за работа взе да ми говори (ако нещо може да ме отегчи това са хората говорещи за работа в свободно време)... Една малко надута такава.. По едно време звънна ония дето се биоли разделили, че детето и го гледали неговите родители, та изслушах (от разстояние, защото се отдалечи, един семеен скандал на тема - Детето кашля, дайте му сироп, наште, ваште..).. Явно тоя има пари щото кара новичка кола и дрехите са и много фирмрни..... Много приказлива, не можеш да вземеш думата от нея, знаете ги тия патки дето те прекъсват. Усетих я че си търси татко на детето. Аз па вече много се бях накъркал защото вчера поркам от 7 сутрината и вече към 10 вечерта бях на литър уиски и сигурно 5 бири и нещо спрях да и разбирам като говори.... Почна филма, ама съм задрямал, та не го помня много, веднъж излизах да пикая, веднъж за дефекация, апа в тия новите кина това си е проблем че после трудно те пускат в салона... Как да е свърши филма, поизтрезнях малко и викам да ходим у нас "да си довършим разговора".. Тая веднага се тръгна.. Стигнахме в нас, сипах и питие и отидох да се изкъпя и да си мия зъбите (аз в едната баня девойката в другата).. Излизам от банята тръгвам да я целувам.. Изслушах дежурните "Аз не съм такова момиче, не си лягам на първа среща и тн."... Почнахме някакъв "съпружески (разбирай без екстри, общо 10 минути с л'бовната игра и цигарата) секс, и точно в тоя момент загубих интерес.. Направих се че свършвам, казах и колко ми е харесало, налях си още едно питие и си пуснах телевизора... Момата заспа малко след това (тръгна си преди 10 минути) а аз така и не спах, отидох си в другата стая и си мислих и си порках.. И това не е "жената" за мен.... Абе не мога да разбера каква жена ми трябва - искам някаква, нежна (като я гушнеш да усетиш че е финна), морална, дори девствена (в днешно време жените имат по повече сексуални бройки от някои мъже), красива (кефят ме високи жени, с много дълги крака, уникални дупета, малки талии, хубави цици и не особенно дълги руси коси), скромна (мразя бърборещи всезнаещи мадами), жизнена (не да лежи по цял ден и да с еправи на уморена от живота, а в същото време да харчи 20 средни пенсии на месец), дето не търси сделката във връзката (омръзна ми от златотърсачки, като магнит съм им).. Еба ли му майката... Уф пак ми звъни съсееда че съм оставил колата с работещ двигател в средата на улицата снощи... Е сега отивам да я преместя и се връщам да си говорим....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Мисля, че откри перфектната жена за Космо

Капаро и 10 години търпение, после сме на сватба. Ти ще си кума ( като сватовник ), Кире-то ще е с петела.

Казах!

Чиърс!

Как викаше един старшина в казармата - Да си отгледаш гадже.....

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  И ще са щастливи до дълбоки старини

...дамата се радва дори на ТуШИБА, а той - не се радва чак толкова (малко му е изкривен погледа)......
                  "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Тъждествата,които вадиш: Купила си е сама апартамент следователно е амбициозна, щом е амбициозна няма начин да не е и кучка, са абсолютно несъстоятелни, но вероятно се градят на Твои емпирични доказателства. Не смятам да те разубеждавам.
                    То няма и смисъл.. След 10 години в банковата система (бая врем мина от тогава) съм се нагледал на успелите и самостоятелни жени..Да не говорим за какви амбициозни зверове говорим по министерствата и парламента.. Не ти пожелавам да влезеш в конфликт с която и да е жена министър... С мъж може да се разбереш, с жена нямаш шанс.... Не случайно в израелската армия най жестоките мъчения на хора ги правят жени... Хитлер е аматьор в сравнение с някоя леля станала изпълнителен директор в Банка ии дори по млък шеф.. Това са хора без никакъв личен живот, изпълнени със злоба и амбиции - 100%, няма изключения... Нали ги гледам - що да готвя кат може да поръчам, що да чистя, като ще викна чистачка, пушат, пият.. Ебати жените...

А иначе че има свестни жени - има.. Ама те са освободени и свободни жени, отдали се на семейството си и издигнали се над материалното, клюките и интригите... Е един приятел сега се ожени за едн страхотно слънчице.. Ония ден идва един от моите тюфелеци и ми вика на ЬЬЬЬ жена му дойде да ни донесе кексчета и сега плаче в офиса.. Веднага рипнах с идеят моментално да обеся този койот е разплакал това нежно създание.. Оказа се че гледал по телевизията за някакви болни деца и се разплакала... Такова нежно и ранимо съзадние...

Коментар

Чиърс!
                      И ще са щастливи до дълбоки старини

Коментар

.... и за мен е перфектната....http://prikachi.com/images/968/4422968V.jpg... красавица...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Ами такива има, но дали не е прав и КОсмо защото все пак иска да е водещ във връзката- тези госпожици хем искат сигурно мъж- хем да му се налагат и да са водещи- трудно нали. А от векове наи- голямата сила на жената в отношенията с мъжа е неината слабост
                          "Силата е в нашта слабост, а пък слабостта ни е безкрайна ..."
                          Ама това е написано преди близо 5 века, а човешките отношения търпят развитие
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение

Капаро и 10 години търпение, после сме на сватба. Ти ще си кума ( като сватовник ), Кире-то ще е с петела.

Казах!

Чиърс!

Коментар

...... Аз искам нещо много финно, нежно, отдадено, позитивно, красиво, да се виждаме рядко, да говори тихо (много мразя врекливи жени), да не спори с мен (ненавиждам хора коиот спорят, много са жалки като почнат да си казват аргументите, с цел да ти се докажат), морална (не искам некоя на 250 х. километра, с превъртян километраж), искам да е мистериозна (харесвам татуировки, пиърсинги, силикон).... ........Абе жените това никога няма да го разберете.....

Сложен казус..., мисля, че с толкова разнородни "качества" и параметри, най-близо до изискванията ти е ... плазмата ти..., така че - можеш само да си вземеш ново дистанционно...

Коментар

• Ето тази кака Ви говоря...

Коментар

Working...
                                X