IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• .
    Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 08:50.
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Космо мани-- още ме е яд за онова рускинче- перфектно беше

..с устнии да го нарисуваш...( като песен...)

Кире, тебе сън не те лови за това рускинче....
      Ама и Космо с това описание на жените...още малко и ще проговорят от монитора.....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        А !!! Ама има ли ги такива още. И аз искам такава. Ама ако може и главата и да е плоска, че докато ми прави свирка, да има къде да слагам чашката с кафе.
        Едно сутрешно включване с леката забележка: за да са на ниво нечии морални ценности, свързани с обясняване на разбираем език - на деца и внуци..., (вероятно и не само на тях) - на действието някой да ти "прави свирка" трябва да се подхожда достатъчно ангажирано и сериозно в тая посока...

Приятен ден на всички!

http://www.youtube.com/watch?v=yQyaQ...eature=related
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Според мен Космо освен всичко друго, също така и разговаря с жените. Иначе няма как да знае неща, които мъжете не си казваме един на друг. Как разговаря с женските никове от форума така, че да го харесват. То не става само с мъжественост и осанка. На екрана излизат само някакви букви.

За Космо и агресията. Според мен е добър човек, и не е агресивен. От никъде не мога да си представя да бие хора из софийските магазини или да набива канчетата на заядливи кооператори по бензиностанциите, а тук да разговаря приятелската с всички, дори и когато го обиждаме.
          Аз съм много добър човек, но не понасям агресията и простотията и това съчетано с алкохола и факта че лесно избухвам ме кара да се саморазправям от врем на време.... Ама с годините кротвам..

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Кирето не е видяло щото нищо не си пуснал

Май тая имаш предвид - мноу алкохол ше ми трябва на мене :

Тая, тая... Ама качил я бях снимката... Може да се е изтрила.

Коментар

Космо голям си батко/ Тази на снимката е перфектна, но не става за съпруга. Вал точно заради това , че жените смятат че всичко се е променило и бягат от пола си- мъжете не искат вече да се женят. Космо е прав- какво като са си купили сами колата и всичко- това пак е в стил секса и града и сами се възвеличават. Природата векове е градила жените да са щастливи с децата и дома си, а другото е бонус от 20 век.
              А какви неща може... Вчера си свалих цял гига пак... Сексуален феномен... Как готви идея нямам (не намерих да е участвала при Иван Звездев)... Ама я гледай Катето Евро..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                Аз искам нещо много финно, нежно, отдадено, позитивно, красиво, да се виждаме рядко, да говори тихо (много мразя врекливи жени), да не спори с мен (ненавиждам хора коиот спорят, много са жалки като почнат да си казват аргументите, с цел да ти се докажат), морална (не искам некоя на 250 х. километра, с превъртян километраж), искам да е мистериозна (харесвам татуировки, пиърсинги, силикон)....
                А !!! Ама има ли ги такива още. И аз искам такава. Ама ако може и главата и да е плоска, че докато ми прави свирка, да има къде да слагам чашката с кафе.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Добро утро, Мечо!
                  Добро утро, тайфата!

Мечо, много либерален режим има в тоЗ кауш. То лаптоп, то Интернет ... Пират да си в тези времена
                  Добро утро, tnm !
                  Добро утро, красавици и юнаци !

Сандокан мале с двата ножа
                  http://youtu.be/VcbRlPB_nN4
                  tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                    Добро утро, тайфата!

Мечо, много либерален режим има в тоЗ кауш. То лаптоп, то Интернет ... Пират да си в тези времена
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

Космо голям си батко/ Тази на снимката е перфектна, но не става за съпруга. Вал точно заради това , че жените смятат че всичко се е променило и бягат от пола си- мъжете не искат вече да се женят. Космо е прав- какво като са си купили сами колата и всичко- това пак е в стил секса и града и сами се възвеличават. Природата векове е градила жените да са щастливи с децата и дома си, а другото е бонус от 20 век.
                      С тия изречения ще ти дърпа някоя ушите някоя подобна мацка ( от снимката ) на тИбя. Не ставала, а? - хихи

Имам 1 приятел ( разведен с 1 от първата ) и на семейни начала с 2 деца от друга. Много е приятен, но един ден ме изненада с един лаф, докато пиехме кафе. Как се завъртя темата и той ми вика: "Нали знаеш, че е по-добре да си гледаш сам лай**то в къщи, отколкото да си ядеш тортата с приятели."

Аз понеже съм малко наивен по женско-мъжката тема и ми трябваха 2 дена докато разбера какво е искал да каже.
                      ----------------------------------------------------------
                      После се ядосах на него, че ми вкарва подобни пораженчески лафове, за които даже и не подозирах, че съществуват. Но жена му 2-3 пъти ми каза, че откакто контактуваме с него ( т.е. от няколко години ) - той се бил променил много и то в положителна светлина.

Бих се радвал за него, ако е вярно.

Чиърса дан' забрайкам!

П.П. И всеки/всяка трябва да се борят винаги за тортата или майсторлъка е от тесто да забъркаш торта. Космо ще се справи, просто малко търпение, докато порасне онова русо ангелче от снимката

Ще я запишем на баскетбол да стане висока и с големи .... "очи", както ги обича той.

Коментар

• Космо мани-- още ме е яд за онова рускинче- перфектно беше

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                          Кире нищо не каза за тая дето пуснах снимката???
                          Кирето не е видяло щото нищо не си пуснал

Май тая имаш предвид - мноу алкохол ше ми трябва на мене :

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Космо голям си батко/ Тази на снимката е перфектна, но не става за съпруга. Вал точно заради това , че жените смятат че всичко се е променило и бягат от пола си- мъжете не искат вече да се женят. Космо е прав- какво като са си купили сами колата и всичко- това пак е в стил секса и града и сами се възвеличават. Природата векове е градила жените да са щастливи с децата и дома си, а другото е бонус от 20 век.

Коментар

• Според мен Космо освен всичко друго, също така и разговаря с жените. Иначе няма как да знае неща, които мъжете не си казваме един на друг. Как разговаря с женските никове от форума така, че да го харесват. То не става само с мъжественост и осанка. На екрана излизат само някакви букви.

За Космо и агресията. Според мен е добър човек, и не е агресивен. От никъде не мога да си представя да бие хора из софийските магазини или да набива канчетата на заядливи кооператори по бензиностанциите, а тук да разговаря приятелската с всички, дори и когато го обиждаме.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнение
                                Защо да е нищожен?
                                Точно че нещата са несравними може би има шанс.Човека иска от жените разни неща но никъде не видях да иска да го обичат.По-скоро останах с впечатление че иска той тях обича но това е само едната страна на нещата трябва и те него да обичат.Когата и двамата "си искат" ми се струва че има голяма вероятност да станат нещата.Няма да загуби от ореола на мъжествеността си ако се остави да бъде обичан.Разбирай малко глезен малко хокан малко "командван" .С една дума "мислен"Пък когато усеща че тези неща тя ги прави от любов ще и прощава щото и той я обича и така.....
                                Шансът е нищожен, защото са несравними качествата, които притежава жената полова партньорка и жената-майка, въпреки, че жената-полова партньорка в един момент става също жена-майка, но нейните приоритети са различни. Не могат да се сравняват двата вида любов, въпреки, че - ако подходим философски, както и ако има необходимите отношения между партньорите - нещата могат да се доведат и до много по-осезаемо приближаване на отделните любови... Все пак, трудно се оставяме да бъдем завладяни от мисли за близкото бъдеще, а там някъде нещата наистина стават доста сходими, защото обикновено децата са открили "по-добрата" от майчината любов, или поне мислят, че са я открили..., когато майките - доста "пренебрегнати" - остават назад в "класацията"... Именно в тоя момент може да се разбере кои двойки са открили ключето към щастието, колкото и неосезаемо и нереално да ни се струва то...
                                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Working...
                                X