IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бате Космо, ама така си го написал все едно заедно сме го мислили. Честно казано и аз имам подобен сблъсък често- на наглоста с екстри и бонуси- и по лошото но спокоино качество. С възрастта избирам второто. Да ти кажа брат има едни жени , които колкото и да се напъват не стават за друго освен за леглото. То сигурно и такива мъже има, ама за 1-2 часа да те нервира и вади от равновесие е прекалено. Както и друг път сме писали като искаш много екстри плати си и адиос. А и промоции има винаги в тези неща, а за мен също е важно и жената да те подкрепя и разбира- Наздраве батко и почини малко от пиенето- комшията пиянде върна ли се

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Космо сам ли пиеш- Къде е оназин новата кака. Ха наздраве
      Сам съм. И нещо повечко пийнах та съм си в къщи вече и ще пия една две бири, ще гледам ЦСКАто и лягам.. Иначе с новата мома нещо забоксуваха нещата... Бяха в БГ съпругата ми и детето и се бяхме разбрали да не ми звъни и да не се появява, защото мислех да опитам да се сдобря с жена ми... И като се почнаха едни СМСи едни простотии ио кулминацията стана едната вечер ме вдига охраната че са хванали "бившото ми гадже" да ми краде колата.. Решила пръдлата да си ходи до техните по Враца ама нейната кола не вървяла и решила да вземе една от моите служебни, влезла в гаража, естествено охраната я познава ама това не значи че може да си взима коли, чак правила циркове че ще ги уволнява????? Казах им да и дадат кола и да не ме търсят, щото на жена ми макар че знае че имам връзка (тя си мисли че още съм с фитнес инструкторката)и стана неприятно, щото и бях казал че вече нямам любовница... Апа бях и много изнервен, щото и жена ми се държа много зле (беше много агресивна към мен) и се натъжих защото детето не ме чувства близък.... Е с времето с детето се сближихме, защото аз съм много готин ама пак ми берше гадно. Ти Кире поне сме близки знаеш какви мисли ми минаха през главата. Почувствах се като лайно итн... Закарах жена ми до Гърция, върнах се и пръдлата ми звъни че докарала колата, ама била много мръсна и някой трябвало да я мие, ама тя щото трябвало да ходи на козметик, понеже сме щели да правим много секс и нямала време... И ми стана гадно и и казах че не ми се прави секс. Пратих едно лъвче да вземе Тойотата и от два дни не съм я чувал.. Дразни ме нещо - много е нагла, много спекулира с това че е убийствено красива, с тези си нимфомански простотии много ми влоши здравето (боли ме простатата, кръста и сърцето), много ме изнервя щото където и да идем и се лепят разни утрепки и ме вкарва в големи конфликти, а не съм на възраст да бия софийските дупета всяка вечер... Абе утре на обед ще изведа онази банковата служителка с детето, дето ч чукам от известно врем, тамън трябва да подписвам някакви анекси... Тая поне не ме дразни и ми прави компания...

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Рефлуксът се оправя с операция, рефлексът- с тренировки и добра кондиция.
        Не винаги с операция , ама карай да върви ...

Коментар

• Космо сам ли пиеш- Къде е оназин новата кака. Ха наздраве

Коментар

• Рефлуксът се оправя с операция, рефлексът- с тренировки и добра кондиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              След определена възраст (вече с намалени рефлекси), трябва да спираш да пиеш, когато започне да ти става тежко на стомаха. Особено пък и ако се набумкаш след това с храна от "алкохолния глад". Немалко хора са починали от задушаване (удавяне) вследствие алкохолно повръщане в съня си.
              Това съм го изпитвала нееднократно , много е страшно . Мой близък се задавяше от рефлукс по време на сън и наистина е голям проблем .

Коментар

• Космонавте. и аз може да изпоркам нещо тая вечер :eek (макар и по-скромно)

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  След определена възраст (вече с намалени рефлекси), трябва да спираш да пиеш, когато започне да ти става тежко на стомаха. Особено пък и ако се набумкаш след това с храна от "алкохолния глад". Немалко хора са починали вследствие алкохолно повръщане в съня си.
                  Аз като млад не повръщах, ама с годините нещо ми е станал чувствителен стомаха.. Ама днеска нещо ми е кеф.. ЯВремето си е само за поркане..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                    А при мен се получава един непрекъснат процес... Не можеш разбра кога точно съм почнал да пия.. Нито кога съм спрял.. Или въобще дали съм спрял.... Странно
                    След определена възраст (вече с намалени рефлекси), трябва да спираш да пиеш, когато започне да ти става тежко на стомаха. Особено пък и ако се набумкаш след това с храна от "алкохолния глад". Немалко хора са починали от задушаване (удавяне) вследствие алкохолно повръщане в съня си.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Човек прекалява с пиенето само тогава, когато изпие няколко чаши след последната

П.П. При мен прехвърчат едни снежинки ...
                      А при мен се получава един непрекъснат процес... Не можеш разбра кога точно съм почнал да пия.. Нито кога съм спрял.. Или въобще дали съм спрял.... Странно

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                        Днеска се очертава много пиянски ден.... Как тихо и напоително си къркам от сутринта, ама мисля да спирам че пак ще прекаля....
                        Човек прекалява с пиенето само тогава, когато изпие няколко чаши след последната

П.П. При мен прехвърчат едни снежинки ...
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Стига поркахте, бе!!!
                          Някои хора се трудим в понеделник.
                          Днеска се очертава много пиянски ден.... Как тихо и напоително си къркам от сутринта, ама мисля да спирам че пак ще прекаля....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Артемидче в такива случаи се казва- добре, но вие ще ми платите каквото обичате и Ви се откъсне от сърцето. Съвсем без нищо не бива- поне почерпка или подаръче. Браво много си надобряла- все така да си ни успешна
                            Както се казва Кире сега за име шЪ работим пък после ще видим... Айде пак за теб, че както ме хвалиш шЪ ми порасне носЪ http://www.youtube.com/watch?v=zTcu7...ture=endscreen аз още дялкам камъчето да видим какво ще се получи...но човек има нужда понякога и от хубава дума, благодаря ти
                            There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Артемидче в такива случаи се казва- добре, но вие ще ми платите каквото обичате и Ви се откъсне от сърцето. Съвсем без нищо не бива- поне почерпка или подаръче. Браво много си надобряла- все така да си ни успешна

Коментар

• Стига поркахте, бе!!!
                                Някои хора се трудим в понеделник.
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X