IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
    ..Ама за сериозна връзка с цел брак вече не мисля!...
    Абе съвокупляване му е майката - бракът е комунистическа отживелица

ПС:" ...Ти либерал ли си или консерва - тъй кат'тъ гледам май-май си консерва ...."
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• .
      Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 15:12.
      There is no right way. Only your own way!

Коментар

• .
        Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 15:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
          Зарко куме где си сЪ скрил?

МъжО ми пък съвсем ме забрави, значиии цццц празничен месец туй онуй нЕма, песен нЕма, пет лева нЕма... нищо

http://www.vbox7.com/play:27a7324a&al=1&vid=1226645
          нЕма бе тук съм!Ама за сериозна връзка с цел брак вече не мисля!Щото много страдах,след като избяга на ергенската ми вечер.Решил съм окончатело сериозна връзка с женски ник от форума да не започвам,много сте непостоянни,а мъжките никове сме чувствителни.

Коментар

Зарко куме где си сЪ скрил?

МъжО ми пък съвсем ме забрави, значиии цццц празничен месец туй онуй нЕма, песен нЕма, пет лева нЕма... нищо

http://www.vbox7.com/play:27a7324a&al=1&vid=1226645
            Коки мила това другия ти ник ли е

Коментар

• .
              Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 15:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Тая книга ако не си я чела , ти я препоръчвам като задължителна !
                +1

Коментар

• .
                  Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 15:13.

Коментар

• .
                    Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 15:14.

Коментар

• А незнам за Чапаев ама се сещам за Петка

http://www.youtube.com/watch?v=ZPB8zxSpB9c

Антон Павлович Чехов

"Мне страшно хочется жить, хочется, чтобы наша жизнь была свята, высока и торжественна, как свод небесный. Будем жить! Солнце не восходит два раза в день, и жизнь даётся не дважды, — хватайтесь же цепко за остатки вашей жизни и спасайте их."

Коментар

И сам воинът е воин....
                        Тая книга ако не си я чела , ти я препоръчвам като задължителна !
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                          Шекспир и Гьоте ги познах, ама кой е тоя А.П. Цехов?
                          На Цапаев любимия автор

Коментар

Шекспир и Гьоте ги познах, ама кой е тоя А.П. Цехов?
                            Last edited by vmankov; 07.02.2012, 15:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                              Тук съм ама много проблеми със студа... От всякъде ме заливат с информация за спукани водомери, протекли покриви, изпопадали улуци и керемиди.. Техниката закъсва. Всичко що е техника и е извън отопляемите помещения не работи....Не мога да си рискувам живота на работниците да ги кача по покривите... Наемателие вият като ранени бизони... Абе голям хаос. Два снегорина Хонда (малки) имам, на 24 часа работят и пак не могат да изрият.. Още повече - ти чистиш на Фандъкова дебилите връщат обратно снега с големите машини... Мерси за помощта, ама ако не знаете молитва за слънце няма какво да ми помогнете...
                              Мани, мани. И аз съм на същия хал. Цял ден размразяваме да подкараме вабриката. Наемателите и на тях им замръзнали тръбите и кенефите, щот решили че при -25 градуса могат да оставят без пършива печка дет ще изхарчи ток за 5 лева, или да сложат малко сол. Един залухан тираджия па затъна на средата на двора ми и реве що не е изчистено. А той даже не носи стока за мен

Коментар

• Без това не може батко- и аз след вчера много пих и пуших- това е стреса, а ти толкова обекти имаш

Коментар

Working...
                                X