IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
    Това артемидче много лошо бе да му се невиди...

За лоша не знам,ама имаш сигурно страх от сериозни форумни връзки.Романтична душа си,и май се уплаши,че ще те държа изкъсо,без да ти давам да си пишеш с другите мъжки никове.Много мислих през времето,когато те нямаше и стигнах до този извод,без съм сигурен така ли е,или не е.

Коментар

• Коки все пак мъж ли е или жена

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Различни са.
        Имаше момент, в който смятах, че от ника на Коки пише от време на време и мъж- не особено зрял.
        Или сино или "заместителя"...!!!

Коментар

• Различни са.
          Имаше момент, в който смятах, че от ника на Коки пише от време на време и мъж- не особено зрял.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Нещо много си приличате
            И аз съм на твоето мнение.

Прилича на "ранната" коки. Тази с гайвенцата и кроасаните сутрин.

Коментар

Тц с коки се не знаем и не се наблюдава раздвоение на личността, за сега артемидка е една. Коки - също
              Нещо много си приличате

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Ми добре, де ! Ами ний дъртите воайори , как можем да надникнем в канала ти като не му знаем адреса ?

С тази тежка романтика, дето я е обхванала Артемидка тези дни, хич не е за гледане в каналите ѝ ....
                Но споко, след 2-3 дни , ще се усмихне....

Коментар

....
                  и си ги публикувам в официалния канал в youtube. ....
                  Ми добре, де ! Ами ний дъртите воайори , как можем да надникнем в канала ти като не му знаем адреса ?

Дай линк поне тука - да му се порадваме ....То и без туй малко остава до Глобалния крах .

ПС: С Путин бъзиците не ги обичам ....

ПС2: Запалка с клипа за "Лудите бабички" се поизлагаш, но си млад и и ти е простено - пък и клипа не си го правил ти, а тъпата ТВ7 ....Тая отдясно с прошарената коса е бездомница защото апартамента който е придобила при комунизма , седесарите й го отнемат по линия на реституцията без да я обезщетят при положение че женицата е добросъвестен собственик от годините преди ' 89 (а такива са доста много, които т.нар.анти-комунисти изхвърлиха на улицата по подобие на своите праотци - комунистите,спрямо капиталистите ....Ха , обясни има ли разлика ??? - между про - и анти - ) ...Спомената женица я познава цяла централна София - дълги години живееше в кашони пред входа на БЗК (Банка за Земеделски Кредит която фалира още през 1996 г. - на Наско Тилев - срещу бившия Нармаг ) ... Банката плащаше наем за сградата, на най-известната певица на антикомунизма Боги Карадочева , чийто баща е лежал в Белене за криминално деяние по силата на което не попада под юрисдикцията на Закона за Реституцията след 1992 г. ...Мога да кажа и защо ! Но разбира се ,няма да го направя ...7 млн.лева беше наема на сградата по цени към 1993 г. ...- виж фискинга на БНБ към долара тогава ,за да имаш поне бегла представа
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• .
                    Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 15:11.
                    There is no right way. Only your own way!

Коментар

свърши ми "наказанието", така и не разбрах за какво беше ама... карай да е весело и ето ме, както обещах - отвреме навреме без да досаждам прекалено

http://www.youtube.com/watch?v=jkwOoCpLlWk

So tired of waiting for something to change...

днес ми е такова едно в това време и не само заради него (времето)
                      От време на време, казваш....

П.П. Пак ще се наказваме.

Коментар

• Искам да изкажа специални благодарности на Димитър, който ми оказа помощ и съдействие и сега се радвам на труда си

Свалям без проблем клипове от различни медии, обработвам ги с друга програма (на която съм свикнала да работя) и си ги публикувам в официалния канал в youtube.

Благодаря! )))

http://www.youtube.com/watch?v=Klq6CNUcsZw&ob=av2n

Коментар

• Това артемидче много лошо бе да му се невиди...
                          Last edited by artemida_sofyanska; 07.02.2012, 17:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Абе съвокупляване му е майката - бракът е комунистическа отживелица

ПС:" ...Ти либерал ли си или консерва - тъй кат'тъ гледам май-май си консерва ...."
                            Изграден съм целия от чувства и артемида с това си фриволно поведение ме тласна към почти месечна депресия.Та дали съм либерал или консерватор не знам,ама май съм будала,дето и се вързах тогава на приказките.

Коментар

• .
                              Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 15:12.

Коментар

Ааа ясно, емиии значиии на съда е ясно да влезе убития Пък крайната цел не е важна, важен е пътят

http://www.youtube.com/watch?v=egY8r...eature=related
                                Арти,ти каква съдийка беше точно?

Коментар

Working...
                                X