Първоначално изпратено от vmankov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Офф!
Бех казал "чао" и "не ви искам" и "не ми е интересно" и т.п.
И ще да е така, щот нема как иначе, но още некъде ми топлее към вас... та да кажа, верно последно:
ринчето-о-1,2 да ходи да си изтощава агресията в други теми (там политика ли, кучета ли и тям подобни). Тази тема се различава от останалите ф този хворум.
Зарко да се осъзнае, че е мъж и нема защо да се обяснява с тристранични ненужни текстове. Три изречения веднъж на месец, ако толкуз му трябва, може би стигат?
Мечо...
Мечо го дава добре от моя гледна точка,- но нека пробва пряката реч към когото и да е в неговото разбиране - в разбирането на този когото и да е.
Анон си го дава пряко и верно, но малко присъства в темата и не усеща пулса на живо - понекой път.
Бат Пешо...
Бат Пешо, праф си, но само от една (или малко) гледни точки, като, знаем ние с теб, бат Пешо, че животът е по-велик от нас.
Друго: флязоха двама интересни нови - фалим!
-------------------
Женските не мога да обсъждам и да им давам оценки, понеже не съм женско, а и понеже броя себе си за джентълмен във френския смисъл.
Коментар
-
Рина,
Всички знаем за всеотдайността с която майката защитава чедото си.
Или в момент на опасност на какво сте способни!
Няма да продължавам с примери на нейната саможертва.
Но как за миг не ти мина мисълта, че мъжете могат и имат същата всеотдайност?
А това, че като ние не умеем да се изразяваме и да изразяваме/ревем, тръшкаме, клюкарим.../, не ни прави по- лоши родители?
Да ти го преведа ли?
Бате ти Пешо е усетил заплаха за отрочето си!Last edited by sergo; 13.05.2012, 00:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеВ такъв случай няма да ядеш бой.Има нещо извратено в теб да знаеш.Не е нормално така яростно да защитаваш безотговорни изроди.Казах ти вече не може да убиеш човек и да кажеш извинявайте сбърках моля простете ми.Сутрин щом станеш трябва да си наясно че не си само ти на този свят.Че има и други хора и че те също имат право да са щастливи и на следващия ден да видят пак слънцето.Last edited by rinaa1; 12.05.2012, 23:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнениеАз и причинени страдания - това са несъвместими понятия . Против насилието съм във всичките му форми . Справедливост - да . Нещо бъркаш понятията и смисълът им .
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБратле,
аз те разбирам, но подобен стил ще предизвика репликата: "Ами, вие защо не раждате деца." примерно?
Природата ни е създала по този начин ( някога си ) и трябва да се приспособяваме. Демек - т'ва е положението "Марче"
Дано ме разбираш правилно! Т.е. не казвам, че не си прав като гледна точка за някои неща, но се гледа винаги и хоризонт. Иначе може да издребняваме и да търсим "божествената" частица кат' в Швейцария во веки. Всеки има кусури и ай да не говоря за себе си - хихи
Но не може някоя да ми казва, че да бутнеш някого на заден ход, да караш 20 метра с поставена скоба на колата или 10 километра в насрещното на магистрала е ГАФ.
Ти много обичаш да караш по "тънката лайсна" с тук списващите дами, но все пак трябва да заемеш позиция в този случай. Аз изобщо не съм твърдял, че ние можем да се справяме/раждаме без жените..... за разлика от мечтите за клониране и износване на дете от някои лесбийки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМоме потърси си добър психиатър.Ти явно не си в час.Усвести се и разбери че освен теб на този свят има и други хора и не може с безотговорно поведение да им причиняваш страдания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнениеКойто е потърпевш - на всяка цена , особено съпругата на Пешо - не мога да я мисля . Дано греша . Аз проблеми нямам . Който има - чувала съм една рецепта - кафе с раундъп например .Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнениеКойто е потърпевш - на всяка цена , особено съпругата на Пешо - не мога да я мисля . Дано греша . Аз проблеми нямам . Който има - чувала съм една рецепта - кафе с раундъп например .
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнение1. Бие я и то как . Не вярвам тя да то бие и той да си фантазира във форума .
2. Не я е опухал , защото детето го е спряло . Затова и не се е напикала . Иначе щеше . Горкото дете .
Аз като се притесня и ме хваща диария / с извинение /.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеРина, много постове имаш свързани с мъжката агресия. Има начин за справяне с нея- развод.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБатка,
хубаво правиш, че водиш децата по такива места - можело да скокнете и до Етър-а, ама то кое по-напред. В Етъра задължително от занаятчийците бяло сладко и симит ( ама бачкат до 17ч ) - после кръчмата им там не е много скъпа. Имат и един готин манастир там с водопад, ама забравих как се казва.
Дряново комплекса им е 'ноу готин, ама имаше един поп-педалчик там навремето, че нашата тайфа ме бяха избазикали да го изпращам и едва не му изкъртих килимявката кат' взе да ми прави едни чупки с ръката за довиждане, щот' е с одежди на църквата и дрес-кода му ме стопира. Вие предполагам сте били във вилната им зона, дет' има къщички с лозя. Е ... там, ме бяха откачили навремето кат' тинейджъри, аз съм се качил горе ( на втория им полуетаж ) с една мацка да се "гушкаме" цяла нощ и ония па долу пияниците 16 пъти нацепиха Металика - Нотинг елз метърс един след друг. Бе чак ни секнаха, щот' ходихме после да им се караме на пиянките да пуснат нещо друго, че не можем да "работим" горе вече
------------------------------------------
Ама, готино си изкарал - връщаш се все едно 150-200 години назад във времето и е хубаво, че си завел децата. На парите майната им и не ги мисли - днес ги има - утре ги няма. Свикнали сме, ама винаги 'орицата са най-важни - хихиLast edited by Бате Пешо; 12.05.2012, 19:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнениеЧовек бързо преценява какъв човек стои срещу него и съответно реакциите са повлияни от това , ама чак пък свирка...Иска ти се .
Коментар
Коментар