Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПо-скоро е видял невестулка.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАко е черно отгоре, а бяло отдолу - черен пор. Бялката е тъмно кафява. Порът е и малко по-едър.
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАко е черно отгоре, а бяло отдолу - черен пор. Бялката е тъмно кафява. Порът е и малко по-едър.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОтгоре черно, отдолу бяло, сякаш точно наполовина разделено.. Бялката е тъмно кафява. Порът е и малко по-едър.
Мечо
Коментар
-
Съгласна - различно пишат , ама еднакво неразбрано .Поне за мен .
Ама това е хубаво " Да виждаш ежедневно, как следващите стъпват в твоята поредна вчерашна локва.
Да знаеш, че някъде около теб има други, в чиито локви джопаш." СергоLast edited by rinaa1; 07.05.2012, 23:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
И аз мисля, че са различни.
Жалко, че Зарко ни се разсърди. Не разбрах с какво точно го засегнахме.
П.П. Щом има бяло петно, дзвера е бялка.
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеСещам се, че имаха и диалог помежду си.. Размениха си "любезности" още в първия ден, когато Серго писа във форума.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТолкова различни профили са. Ако наистина е Зарко значи много не ги разбирам нещата.
И аз мисля, че са различни.
Жалко, че Зарко ни се разсърди. Не разбрах с какво точно го засегнахме.
П.П. Щом има бяло петно, дзвера е бялка.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеСещам се, че имаха и диалог помежду си.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнениеАз пък си помислих , че Заро си е сменил профила . Толкова си приличат в изказа .Last edited by mechobikov; 07.05.2012, 23:02.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнениеАз пък си помислих , че Заро си е сменил профила . Толкова си приличат в изказа .
marandi, бъди себе си пич! времето лекува...
Бог да благослови всички ни!
http://www.youtube.com/watch?v=vNjH8QDpBFYLast edited by kev; 07.05.2012, 21:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМного ме кефиш как пишеш.. Голяма гимнастика за ума си е... Къде изчезна Зарко не знам ама и той така готино ги редеше в поетична форма... Двамата ще си допаднете ако пак почне да пише...
Коментар
Коментар