IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В тая стил е, дръш стилта.
    Не мое.
    Стилат ми волюрлира, щот трябва да вече да бегам у државното.
    Бах премиите изповядват!

А и закона за корумпираното престъпничество ме пази.
    250 кунки на тоа остров,250 на другио брег.
    Не разбрах само в Банско има ли офшроад?
    Last edited by sergo; 07.05.2012, 21:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
      Ма аз ги правех преди седем години.
      Сега пак върша, ама други.
      Които на някои от вас ще им щукнат след седем.
      А за други – ще са отдавна забравени.
      Винаги съм правил разлика между дейност/простотии/ и експерименти.
      Демек, доволен процент от печалби ,време и нерви – „за“ експериментите!
      Тъпото е, че не играя комар и като казвам „доволен“ ,имам пред вид нещо тънко, нещо червено, нещо като .....линия.
      Описаният от мен случай е от вторите.
      /Не се срамувам от миналото си.Не го и заменям/
      Болката не идва чак толкова от неуспеха и унижението на поредното начинание, колкото от липсата на социален ефект - който да размениш/споделиш/.
      Да виждаш ежедневно, как следващите стъпват в твоята поредна вчерашна локва.
      Да знаеш, че някъде около теб има други, в чиито локви джопаш.
      И нито ти,нито те да имат решителноста, силата и мъдроста......

Тубата:
      Стадо зебри напират към брега.Първите, като усетят водата – ле-е- ко се дръпват.
      Ма другите зад тях – напират.
      И накрая – всички при крокодайлите.
      А аз връщам на каданс и се взирам:
      - Ето ме!Третата редичка, сто трийсет и петия от лево на десно.....
      По-натам всеки сам да си мисли.
      Да не досадя.

Много ме кефиш как пишеш.. Голяма гимнастика за ума си е... Къде изчезна Зарко не знам ама и той така готино ги редеше в поетична форма... Двамата ще си допаднете ако пак почне да пише...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Бе, не му знам на Космо нещата, но най-общо казано неговият ангажимент е да плаща редовно заплатите, а идеята не е да ги прави милионери/ки с доживотна пенсия. В момента има доста подобни оперативни програми от ЕС в графа Конкурентноспособност и Развитие Човешки ресурси. Силен мениджър като него винаги може да направи от едно 15 годишно дете световна звезда.

Пак казвам не мога да говоря наизуст, просто сигурен съм предвид нивото му, че ме е разбрал за какви финансови "дъвки" му казах, с цел оптимизация.

Веднага те разбрах бат Маранди... Даже адвоката ми ме кара да уволня формално всички служители и да идат по 9 месеца на борсата, а аз да не им плащам нищо... Сигурно ще прибегна до някой от тези приоми.. Щото аз ги и усигурявам на хубави пари и осигуровките също не съм плащал... Проблема е че имам много пари да вимам, ама свеж кеш никакъв... Всеки ми предлага парцели, апартаменнти а никой пари не дава... Ебати икономиката.. Икономика на лузърите - най добре са тия с високите заплатки и депозитите - а това си е изкривяване и убива инициативата у хората...

Коментар

Виждаш мен.
          Тука а ти каже батко ти: требеше да пишеш "вишдаж". В тая стил е, дръш стилта.

Та така.

Коментар

• Смонафт,
            Следващият път, щом срещнеш огледало - завърти го!
            Не го обръщай.
            За-вър-ти го!
            Е, те така.
            Гледай,бе!
            Не.Не и не!
            Това не си ти!
            Дори и след десетгодишен пионерски лагер.
            Казвам за последно:
            Виждаш мен.

Пътищата,прийомите,системите,потоците, килограмите/3:1/,начин на живот,
            ценности........ - противоположни.
            Всичко!
            Конфликтно противоположно!
            / -Пфу!Да ти имам жените.
            -Аз постя шеста година.
            - Т`ва да се уцелим у некоя кръчма - аз и трезв да съм, па нема да имам спомен/пред следствието.
            -Ма като как да стане?Повече от час-два, не изтрайвам/

Целите,както и резултатите - едно към едно.

И к`во-о?
            Last edited by sergo; 07.05.2012, 20:59.

Коментар

• къркай си спокойно и не се вкисвай, че правиш същите простотии кат' мИня.

И аз така, най-трудно прощавам на себе си, а не трябва да е така.
              Ма аз ги правех преди седем години.
              Сега пак върша, ама други.
              Които на някои от вас ще им щукнат след седем.
              А за други – ще са отдавна забравени.
              Винаги съм правил разлика между дейност/простотии/ и експерименти.
              Демек, доволен процент от печалби ,време и нерви – „за“ експериментите!
              Тъпото е, че не играя комар и като казвам „доволен“ ,имам пред вид нещо тънко, нещо червено, нещо като .....линия.
              Описаният от мен случай е от вторите.
              /Не се срамувам от миналото си.Не го и заменям/
              Болката не идва чак толкова от неуспеха и унижението на поредното начинание, колкото от липсата на социален ефект - който да размениш/споделиш/.
              Да виждаш ежедневно, как следващите стъпват в твоята поредна вчерашна локва.
              Да знаеш, че някъде около теб има други, в чиито локви джопаш.
              И нито ти,нито те да имат решителноста, силата и мъдроста......

Тубата:
              Стадо зебри драпат към брега.Първите, като усетят водата – ле-е- ко се дръпват.
              Ма другите зад тях – напират.
              И накрая – всички при крокодайлите.
              А аз връщам на каданс и се взирам:
              - Ето ме!Третата редичка, сто трийсет и петия от лево на десно.....
              По-натам всеки сам да си мисли.
              Да не досадя.
              Last edited by sergo; 07.05.2012, 21:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Мани ги тези птеродактили
                Вчера сутринта като бягах из гората видях бялка (май така се казва отгоре черна отдолу бяла с дълга рунтава опашка), ама много голяма - колкото много голям котарак.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  МаАаАалииии ако комарите правеха МЕД
                  Мани ги тези птеродактили
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Ще му се радваме, защото не се виждат комарите.
                    МаАаАалииии ако комарите правеха МЕД
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      А, бе не са "езически" - някой ден като съм в кондиция ( че не съм спал 2-3 нощи и не съм ял ), ще ти кажа защо така са го правели. Т.е. "технологията" я разбирам и мога да я изведа почти емпирично, понеже съм прост инженер ( демек техничар ) и като ми дадеш точка А и точка Б, за това съм бил подготвен някога си, да го обоснова и свържа.

П.П. Относно синковеца, има опасност да сбъркаш при подобен подход за външна мотивация ( доколкото те разбрах в този ограничен формат на форума ), която атрактивно си му поднесла като езда, стрелба и прочие.

Хубаво е да търсиш модел за негова само-мотивация на киндера, защото често външната мотивация "убива" вътрешната само-мотивация ( по принцип е цяла наука ). И ако изпуснеш неговата вътрешна само-мотивация, после се получава този ефект на "отричането", който ти прави впечатление - т.е. твоята "външна" мотивация го докарва до "отрицание".
                      ------------------------------------------------------------------------
                      Ще ударя едно рамо, ако има нужда малко по-насетне - понеже в момента се чувствам като пълен кретен защо подцених ситуацията за 2 дни в къщи и изпуснах Мама.

Смея да твърдя, че съм перфектния мотиватор ( или само-мотиватор - все едно другия се е сетил за даден приоритет ), т.е. за това съм обучен и за първи път през живота си се издъних и както казва Бати Пешо много боли и не мога да си го простя на себе си. Въпреки, че отнесох традиционната медицина с 12 години отгоре.

Все едно някой допря до гърдите ми двуцефка и ме разстреля от упор.
                      ------------------------------------------------------------------------
                      Благодарско на бебетата, но днес си е празник и животецът трябва да продължи!

Както казва Тати: И без петел Утрото изгрява.

Чиърс, че вече не знам от кога не съм спал.

.
                      Русото, ще взема да ти пратя Вожда на червенокожите, пък ти го мотивирай както си знаеш!?

П.П. Пошегувах се, но от постовете ти забелязах, че обичаш децата. Сигурно ще се справиш по-добре от мен.
                      Last edited by tnm; 07.05.2012, 15:16.
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Нееееее, този пост го подготвих бавно и старателно. С часове разглеждах разни клипове за различни красиви места по света. Преценях, претеглях и накрая пуснах клип за най красивото място което съществува на земята. Да гледате и да се радвате.
                        Ще му се радваме, защото не се виждат комарите.
                        Мечо

Коментар

Тоя момент,аз го дъвках преди седем години.
                          При моите клиенти!Дет бяха баш шефовете.
                          Що проекти съм "изчел"!
                          Еразъм, Леонардо.... И другите.
                          Да ме простите,но няма да ги избоявам.
                          Съм на втора бутилка.На гладно,инак не ме хваща.

И как да ви го кажа по- накратко?

Един път съм съден - закана за убийство!
                          И познайте от кой?

Представи си Въльо Пено - живо пиле да умре!

Оправдаващи доказателства - дал бог.
                          Хонорара на адвоката - петорно по -голям от сумата по споразумението.
                          Ма то е мислено.
                          Нали са вътрешни хора.
                          Демек, докато аз се напиням да ги пробутам на пазара като моделиерки.....
                          Повтарям!Не секлецарки .
                          ........междувременно, ама съвсем от нанай си - врътвам и колекция от скалпове.

А, аз съм беден шивач.
                          И никога не отмъщавам.
                          Прекалено елементарно е.
                          Пък и как да тръгнеш против свой ученик - като дете ти е?
                          Ама болката от мръсната история ще си я влача до гроб.

Народо така е изгладнел, че прошка никому!
                          Тогава?
                          А сега?
                          Браточка,

къркай си спокойно и не се вкисвай, че правиш същите простотии кат' мИня.

И аз така, най-трудно прощавам на себе си, а не трябва да е така.

П.П. 'орицата са такива, каквито са и ще си ги обичаме, но трябва и себе си да обичаш.

Тия простотии дет' ги наричат "преход" откачиха 'орицата и ще трябва не заради себе си, а заради тях ( дечицата ) да удържим фронта, щот' няма кой. Малките не знаят, а старците-разбойници вече не могат. Ще се справим - спокич!

Коментар

• В момента има доста подобни оперативни програми от ЕС в графа Конкурентноспособност.
                            Тоя момент,аз го дъвках преди седем години.
                            При моите клиенти!Дет бяха баш шефовете.
                            Що проекти съм "изчел"!
                            Еразъм, Леонардо.... И другите.
                            Да ме простите,но няма да ги избоявам.
                            Съм на втора бутилка.На гладно,инак не ме хваща.

И как да ви го кажа по- накратко?

Един път съм съден - закана за убийство!
                            И познайте от кой?

Представи си Въльо Пено - живо пиле да умре!

Оправдаващи доказателства - дал бог.
                            Хонорара на адвоката - петорно по -голям от сумата по споразумението.
                            Ма то е мислено.
                            Нали са вътрешни хора.
                            Демек, докато аз се напиням да ги пробутам на пазара като моделиерки.....
                            Повтарям!Не секлецарки .
                            ........междувременно, ама съвсем от нанай си - врътвам и колекция от скалпове.

А, аз съм беден шивач.
                            И никога не отмъщавам.
                            Прекалено елементарно е.
                            Пък и как да тръгнеш против свой ученик - като дете ти е?
                            Ама болката от мръсната история ще си я влача до гроб.

Народо така е изгладнел, че прошка никому!
                            Тогава!
                            А сега?
                            Last edited by sergo; 07.05.2012, 18:34.

Коментар

Е-е-е!
                              Като как го виждаш Космо да юрка стажантки?
                              Освен, ако това не е форма за подкрепа от твоя страна.
                              Пък и от стажантки осемнайсет години файда - никаква.
                              Нерви, нерви......
                              Освен,ако.......
                              Ама, пак не би.
                              Бе, не му знам на Космо нещата, но най-общо казано неговият ангажимент е да плаща редовно заплатите, а идеята не е да ги прави милионери/ки с доживотна пенсия. В момента има доста подобни оперативни програми от ЕС в графа Конкурентноспособност и Развитие Човешки ресурси. Силен мениджър като него винаги може да направи от едно 15 годишно дете световна звезда.

Пак казвам не мога да говоря наизуст, просто сигурен съм предвид нивото му, че ме е разбрал за какви финансови "дъвки" му казах, с цел оптимизация.
                              Last edited by marandi; 07.05.2012, 14:01.

Коментар

• Страх ме е че много ще се пропия...
                                Космо,
                                Според мен е обратното.
                                Опит.
                                На времето имах две колекции.
                                Едната - за приятели.В това число се броях и аз!
                                Другата - за клиенти.
                                Ама,половината - двайсет, трийсет годишни.
                                Колекция от пури,тутун и .....енфие.
                                И-и!
                                Колекция от хайвери.
                                Срещу мен,точно на 13м. - входа на Руското посолство.
                                И така двайсет години.

Е, и?
                                Тогава пиех за удоволствие ,а сега.....от сабалем.
                                Last edited by sergo; 07.05.2012, 14:44.

Коментар

Working...
                                X