IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има там едни ОП-та програми шибай на стажантки от УНСС-то и въобще юркай ги, щот' ти си много добричак и дано те оценяват.
    Е-е-е!
    Като как го виждаш Космо да юрка стажантки?
    Освен, ако това не е форма за подкрепа от твоя страна.
    Пък и от стажантки осемнайсет години файда - никаква.
    Нерви, нерви......
    Освен,ако.......
    Ама, пак не би.

Коментар

• Първоначално изпратено от Duran.B Разгледай мнение
      Всеки ден ви чета, защото сте готини и ми пълните душата, днес разговорът ви е различен и исках само да кажа: Моите най-искрени съболезнования!

http://www.youtube.com/watch?v=jbdPUiih020
      Благодарско и добре дошла в наш скромний форум!

Дамите вливайте енергия, че сме "дъртофелници" вече и имаме нужда

Коментар

• този пост го подготвих бавно и старателн
        Аз не ходя на море.
        Щот съм наказан.
        Но от детството си пазя четрипет спомена.
        Единият е от там.
        Смятай колко съм бил дребен, че баща ми е ухажвал майка ми в мое присъствие/отсъствие/.
        Ама аз по-о-мня-а-а!
        Уж само ще събираме миди.Големите.
        И накрая, кво?
        Аз влача мидите, а той и поднася лилия.Голяма и бяла.

Е?
        Кой ще избере да прегърне?
        Last edited by sergo; 07.05.2012, 15:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Аз вече се сетих, че вчера много прекалих и сега си поркам лекичко биричка. Ей какво нещо е живота.. Много е кратък и много бързо минава... Имного ни се събра. Оцелелите в тази странна държава сме вече на ръба... Ама колкоот ни е писано.. ГФледам ги и моите старци съвсем са сдали багажа... Да са живи и здрави доде се гледат.
          ..............................
          И платих на края сметка три бона и половина... А съм толкова зле финансово че няма на къде.. Още не съм дал заплати за април.. Хората мрънкат, а до края на месеца (на 20 ти чак имам една сделка за едно апартаментче) няма от къде да взема 40 х.лв (толко са ми заплатите на месец).... И така бат Маранди.. Е така ще си заминем и ние... Хайде бог да я прости майка ти..

За местата по гробищата си прав. Там е ада на общинската и всякаква друга подобна на имотната мафия.... И аз не съм ходил да си видя парцела, защото взеха хората да ме мислят за луд с тези бетони дето ги наливам на гробищата и тая строителна техника дето вкарвам вътре... Един от моите партньори е решил да си направи мавзолей.. На мен ми е малко тъпо и не прегърнах идеята.. Па и ой къде е тръгнал на 28 години мамин син...
          ...
          Бе, и мен ме ядосаха тия серсеми, нали ти казвам, че ходих да се карам с разни чиновничета. Значи варианта Мама и Тати да са един до друг като опция, както искам - бил Тати и той да "полита" нагоре и то още сега, иначе не можело отсега да се запазят 2 съседни парцела - щот' бил още жив. Бе, викам всичко се плаща веднага кеш/брой и на ръка и то авансово ( пази Боже за Тати някой ден, ако стане, ама исках да са заедно старците ми разбойници - демек ръка за ръка ).

И слушах им великите глупости за бетонни камери и не знам си к'во ( демек да са един върху друг ) и на никого нищо не казах, ама предполагам, че съм гледал лошо, щот' ми пелтечеха там насреща. Демек, не исках ВИП места или нещо подобно, щот' женицата беше достойна и не остави 1 ст. дълг на никого - но беше много земна. И накрая така стана ти дет' викаш с бетонови дрън-дрън - вечни времена и т.н. - ама на 'орицата кокалите им ще са един върху друг, щот' то законово не ти дават избор за друго. Демек великия кв. метър как да се отика кат' цена в Манхатън кат' ценоразпис. И много се ядосвах и как да е.
          -------------------------------------------------------------
          Братле, стягай се, че то не са много кат' тИбя и трябва да си те пазим.

Кат' гледам простотиите в Гърция ( Европа ) напра'о на война си отиваме пак и ще трябва ходим на дърти години да раздаваме шамари на изпедалчена Европа.
          -------------------------------------------------------------
          П.П. За бизнеса трудно е много, виж там им предложи на 'орицата да ги изнесеш кат' външна услуга за самоосигуряващи се на 420 кинта, да ти цъкат фактури и разликата да минават на корпоративен данък, щот' иначе ще трябва да им кастриш заплатите яко - понеже ти им плащаш добре. Обясни им го и че са им важни последните 3 години на колко са осигурявани за пенсията ( по памет ) и малко да проявят разбиране, че ти е трудно и то не само на теб, а за всички е трудно. ( Малко неясно се изразявам, че ми е тегаво, ама ще ме разбереш ).

Ако имаш нужда от помощ - викай и за 1 ден съм при тИбя, щот' наизуст не се говори. Има там едни ОП-та програми шибай на стажантки от УНСС-то и въобще юркай ги, щот' ти си много добричак и дано те оценяват.
          Last edited by marandi; 07.05.2012, 13:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
            Добро да е добри хора!

- Мечо, това твоето "добро утро" - тичешком ли го каза?
            Айфон?Галакси С?
            Нееееее, този пост го подготвих бавно и старателно. С часове разглеждах разни клипове за различни красиви места по света. Преценях, претеглях и накрая пуснах клип за най красивото място което съществува на земята. Да гледате и да се радвате.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Нещо като последна надежда за спасение.. Гошо Спасителя...
              Спасител, спасител, колко да си спасител?
              Едно цвете да не щеш да спасиш -
              Ще го опасат бизоните!
              В Дакота.
              Last edited by sergo; 07.05.2012, 12:56.

Коментар

• "Давай Космо, смъртните/отиващите на смърт,простосмъртните/ те поздравяват!

Игра с думи.Отпратка от:

-
                Ave Caesar, morituri te salutant! (в буквален превод: Здравей Цезаре, отиващите на смърт те поздравяват!) е латински израз, с който гладиаторите в Рим се обръщат към императора, минавайки под неговата трибуна преди започването на боя.

Коментар

• Каберне совиньон 02.

За старите, и за тези, които ги носят в себе си!
                  Наздраве Маранди/и бог да прости/!
                  Наздраве Космо!

Коментар

• Нещо като последна надежда за спасение.. Гошо Спасителя...

Коментар

Добре, ама ти ще ме изчакаш да отврътна тапата?
                      Чакам бе.. Цял живот нещо чакам, та една тапа да отвътриш нама да изчакам..

Коментар

• Добре, ама ти ще ме изчакаш да отврътна тапата?

Коментар

Servare Cosmo, morituri te salutant!
                          Серги брат, моля те го преведи да не се мъча...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            А, бе разказвай - той целия форум теб чака да се върнеш с поредната пикантна история ( даже и аз преглеждаш форума да видя кога ще се върнеш да разкажеш )

П.П. Благодаря за предложението - знам, че тук всички сте железни! Засега сякаш нещата са под контрол. Ходих се карах с общинарите, че исках Мама и Тати да са един до друг ( понеже много се обичат - "Златна" сватба ли как се нарича там честваха ), но по закон излезе, вариант само за един върху друг като опция. Всичко вече е направено, ще бъдат заедно за вечни времена и т.н. Голям комерсиализъм с тия квадратни метри ( от Общинката ) Също успях да се наложа Мама да не виси на евтини хартии по дърветата, понеже съм тотално против младите дечица да не виждат дърветата, а да гледат 'орицата, които вече ги няма на евтини носители.

Капни си нещо днес за Бог да прости, ако се сетиш.

Чиърс!

Аз вече се сетих, че вчера много прекалих и сега си поркам лекичко биричка и гледам в една точка... Ей какво нещо е живота.. Много е кратък и много бързо минава... Имного ни се събра. Оцелелите в тази странна държава сме вече на ръба... Ама колкоот ни е писано.. ГФледам ги и моите старци съвсем са сдали багажа... Да са живи и здрави доде се гледат. Аз им давам парички и им пазарувам..
                            Дееба мааму загубихме си качеството да се веселим, да се усмихваме, да се радваме на малките неща.. Станахме тъжни хора.. И угрижени.. Е вчера приятелите ми подариха уникален часовник (струва колко една гарсониера в Сухата река), викнаха стриптизьорка, събраха се много хора.. По едно време се ловя че седя и от поне час поркам, гледам дансинга и си мисля за живота.. А хората се весеят, танцуват.. Лудото ми гадже се напи и нашмърка, като талпа и взе да се целува със стриптизьорката.. Даже и това не ме кефи...
                            И платих на края сметка три бона и половина... А съм толкова зле финансово че няма на къде.. Още не съм дал заплати за април.. Хората мрънкат, а до края на месеца (на 20 ти чак имам една сделка за едно апартаментче) няма от къде да взема 40 х.лв (толко са ми заплатите на месец).... И така бат Маранди.. Е така ще си заминем и ние... Хайде бог да я прости майка ти..

За местата по гробищата си прав. Там е ада на общинската и всякаква друга подобна на имотната мафия.... И аз не съм ходил да си видя парцела, защото взеха хората да ме мислят за луд с тези бетони дето ги наливам на гробищата и тая строителна техника дето вкарвам вътре... Един от моите партньори е решил да си направи мавзолей.. На мен ми е малко тъпо и не прегърнах идеята.. Па и ой къде е тръгнал на 28 години мамин син...

Подариха ми едни познати полицаи и едно куче - немска овчарка от развъдника на МВР и сега съм я пуснал из офиса и от съутринта колежките го мачкат зверчето.. Ама то е като играчка - малко (колкоот котка е голямо още) ама с вдигнати ушета и много се закача... Голямо шоу става в офиса.. Чак лае.. Охраната вика да си го гледаме в офиса...

Момата тръгва за САЩ на 20ти май... Донекъде ще ми липсва щото е много клрасива и ненормална.. Вчера един час се е целувала със стриптизьорката дето ми бяха поръчали.. Идея нямаш какъв секс правихме след това. Което ме наведе на мисълта, че жените много по добре се "подгряват" от други жени и това би могло да ни спести време за глупавата любовна игра.. Викаш си една кака, да се полигавят с половинката ти и ти отиваш един час след това, което си е едно полувреме на мач заедно с паузата...Редко да срещнеш толкова красива, стойностна и разкрепостена мадама... Некой американец ще уцели 6тица от тотото..

Днеска мисля пак много да се напия, че нещо съм се депресирал. Ама ми се пие домашна ракийка със салатка и пастарма... Сега ще изстрелям две колежки за салтата, а ракия си имам.. Тя не е точно домашна, а ми я подари един собственик на изба дето си я прави за него и си я пие сам... Мисля да си купя и аз една изба (сега е пълно с фалирали такива) и да си правя само бутикови питиета основно за собствена консумация.. Една край Враца ми я продават за 60 х. лв. заедно с къща и ресторант към нея.. Ще взема да дръпна едн малко кредитче и да я купя до края на юни... Абе лаф да става - аз "купувам" изба от 5 години и до сега една дамаджана не съм купил.. Страх ме е че много ще се пропия...

Хайде лек ден, че отивам да пратя две мацки за салата до пазара Иван Вазов (там ми е любимата сергия)...

Коментар

Добре дошъл,
                              Мориконе
                              дошлА...и благодаря!

Коментар

• Добре дошъл,
                                Мориконе

Коментар

Working...
                                X