IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Маранди,
    Бъкел нищо не разбирам от традиции, поверия и най - вече от нормални семейни взаимоотношения.
    Както се казва - така се стекоха нещата.
    А и съм досадно прям.
    Та да ме простиш, ако нещо объркам в общуването!

Коментар

• Всеки ден ви чета, защото сте готини и ми пълните душата, днес разговорът ви е различен и исках само да кажа: Моите най-искрени съболезнования!

http://www.youtube.com/watch?v=jbdPUiih020

Коментар

• Servare Cosmo, morituri te salutant!

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
          Ето сега вързах.
          Как беше – Това, което не ни убива.....

Ако кажа: „Баси мамата!Как сте го преживяли“,а ще го кажа - знам че намирисва на клише.Определено мога да измисля и по-подходяща фраза, но тази изникна първа.Също знам, че фалшивите фрази нараняват.В подобни ситуации, а не по принцип.
          Вероятно поради сходни причини част от форума зачезна.Трудно се намират „неклишета“

Но аз не съм боледувал.Нито моите родители.Не поддържам познанства с доктори, а соц. контактите съм ги свел до минимума.Освен тук напоследък, съм нямал потребност и от виртуални такива.
          Ето защо тази част от реалноста ми е съвсем непозната.
          Но както знаем, прекалено добре – не е.....
          И очаквам провидението вече да ми изсипе подобна благодат.
          И съвсем не съм убеден, че ще се справя.
          А бе, смело! Защо да не си вярваш, че ще се справиш?

Преди 3 дена като изпращахме Мама и колко майни набих не е истина просто на разни лицемери, дет' дойдоха да плюскат и да й чинят сеир, че я няма.

Една сълза не пророних пред тия, защото не бивало да се плаче понеже все едно не й пускаш Духа да се качи горе, а го държиш на Земята. Свещичките горяха много добре със силен пламък и без да угасват. Т.е. Жената до последно си въртеше къщата и дай Боже всекиму като нея. Напълниха 3 кофи с цветя хората в къщи.
          ------------------------------------------------------------------------
          Него ден на едната там ( не ми е рода - жена на брата на тати ) и ми изцепи: "Оле, аз вече вас повече не ви виждам с татко ти.

Викам правя ти забележка, че ако не знаеш какво да кажеш е по-добре да млъкнеш, понеже думите ( речта ) се използва да помага, благославя и лекува другите. Но думите могат и да "убиват". И вече й набих въпроса: "Кого не "виждаш" като съм пред теб? Тати е на няколко метра и него ли не "виждаш", че го изтърси това?

И тя там една братовчедка усети гафа на майка си и я дръпна настрани. Просто й казах: "Внимавай как говориш?" и така ....
          -------------------------------------------------------------------------
          Чакам Космо да раздуе нещо яко, че аз се бях наточил за Златни пясъци и да ви обаждам, ама не е било писано.
          Last edited by marandi; 07.05.2012, 11:44.

Коментар

• А баща ти, държи ли се?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Добро утро и от мен... Маранди съжалявам да чуя за майка ти.. Каквото и да кажа в този момент ще е безмислено.. Макар че това е естественият ход на живота, винаги е много тежко. Ти си силен човек ще го надживееш... Ако нещо можем да пшомогнем казвай..

За именния ден - изкарахме добре, но надали сега е момента да говорим за празненства...
              А, бе разказвай - той целия форум теб чака да се върнеш с поредната пикантна история ( даже и аз преглеждаш форума да видя кога ще се върнеш да разкажеш )

П.П. Благодаря за предложението - знам, че тук всички сте железни! Засега сякаш нещата са под контрол. Ходих се карах с общинарите, че исках Мама и Тати да са един до друг ( понеже много се обичат - "Златна" сватба ли как се нарича там честваха ), но по закон излезе, вариант само за един върху друг като опция. Всичко вече е направено, ще бъдат заедно за вечни времена и т.н. Голям комерсиализъм с тия квадратни метри ( от Общинката ) Също успях да се наложа Мама да не виси на евтини хартии по дърветата, понеже съм тотално против младите дечица да не виждат дърветата, а да гледат 'орицата, които вече ги няма на евтини носители.

Капни си нещо днес за Бог да прости, ако се сетиш.

Чиърс!

Коментар

• Това не го разбрах.Ще обясниш ли?
                Ето сега вързах.
                Как беше – Това, което не ни убива.....

Ако кажа: „Баси мамата!Как сте го преживяли“,а ще го кажа - знам че намирисва на клише.Определено мога да измисля и по-подходяща фраза, но тази изникна първа.Също знам, че фалшивите фрази нараняват.В подобни ситуации, а не по принцип.
                Вероятно поради сходни причини част от форума зачезна.Трудно се намират „неклишета“

Но аз не съм боледувал.Нито моите родители.Не поддържам познанства с доктори, а соц. контактите съм ги свел до минимума.Освен тук напоследък, съм нямал потребност и от виртуални такива.
                Ето защо тази част от реалноста ми е съвсем непозната.
                Но както знаем, прекалено добре – не е.....
                И очаквам провидението вече да ми изсипе подобна благодат.
                И съвсем не съм убеден, че ще се справя.

Коментар

• Що пък да не е?
                  Та това е Маранди!

Ама дай 3 мин.,че тъкмо му отговарям.

Коментар

• Добро утро и от мен... Маранди съжалявам да чуя за майка ти.. Каквото и да кажа в този момент ще е безмислено.. Макар че това е естественият ход на живота, винаги е много тежко. Ти си силен човек ще го надживееш... Ако нещо можем да пшомогнем казвай..

За именния ден - изкарахме добре, но надали сега е момента да говорим за празненства...

Коментар

• Добро да е добри хора!

- Мечо, това твоето "добро утро" - тичешком ли го каза?
                      Айфон?Галакси С?
                      Last edited by sergo; 07.05.2012, 08:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Добро утро, Мечо!
                        Добро утро, тайфата
                        Да вземем да поработим. Ама без много да се пресилваме
                        Хубав ден, момичета и момчета!
                        Добро утро tnm
                        Добро утро Серго

По убаво нема http://youtu.be/fZ3osz0QBxU
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                          Добро утро, тайфата
                          Да вземем да поработим. Ама без много да се пресилваме
                          Хубав ден, момичета и момчета!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• До-о-о-бро утро Америка!

Време е да се събуждате!
                            Денят ще бъде тъжен.
                            По ред причини.
                            Въпросът е, как да го разведрим?

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                              Наздраве и от мен

Това не го разбрах.Ще обясниш ли?
                              Преди 15 години Мама и Тати се пребиха на Арбанаси при ПТП. Оттам й влезе базедова болест и си скапа обмяната на вещества + разни екстри като счупен таз и т.н. Демек беше в корито.

Дотук всичко беше "добре", докато не отиде преди 13 години в Болница уж малко да се понаспи, понеже не можеше да спи и Джи-Пи-то я прати там "уж" на курорт.

Един келеш на 28 години ( "доктор" ) решил да пробва какво ще стане, ако пробва някакъв нов медикамент ( хамерикански инжекции ) на някаква си бабка ( демек Мама ).

Тя изпълзява до вратата и успява да я отвори ( понеже паник бутона до леглото й не е работел ) и така я намират. Последваха 5 дена в кома в интезивно и колко системи там й въртяха въздуха, течностите, сърцето и т.н. - Т.е. тя 2 пъти се връща от "оня" свят и беше много силна.
                              -----------------------------
                              Излезе с аритмия и "нормален" пулс 160 удара в мин. ( това е равносилно на спринт ), а при нея беше "нормално" в следващите 13 години да й тупка и прескача сърцето.

Бяха я отписали и тогава аз се прибрах като разбрах какво е станало.
                              Last edited by marandi; 07.05.2012, 00:43.

Коментар

• Наздраве и от мен

Въпреки, че отнесох традиционната медицина с 12 години отгоре.
                                Това не го разбрах.Ще обясниш ли?

Коментар

Working...
                                X